دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است
سرخط خبرها

نانوایی‌های غزه تعطیل شدند (۵ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۴۷۴۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
نانوایی‌های غزه تعطیل شدند (۵ خرداد ۱۴۰۴)
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود آرد سبب شد که نانوایی‌ها در نوار غزه تحت محاصره باز هم تعطیل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع فلسطینی اعلام کردند که فعالیت نانوایی‌ها در جنوب نوار غزه روز یکشنبه تنها با گذشت سه روز از فعالیت دوباره متوقف شد.

این منابع علت این تعطیلی را کمبود آرد وارد شده به غزه و تداوم بسته بودن گذرگاه‌های این منطقه دانستند.

بر اساس این گزارش، این نانوایی‌ها به شکل محدود پس از گذشت دو ماه توقف کامل، فعالیت خود را از سرگرفته بودند تا نان شهروندان را در مناطق جنوبی غزه تامین کنند.

«احمد البناء» صاحب یک نانوایی در جنوب غزه می‌گوید: نانوایی به مدت دو ماه تعطیل شده بود، اما با ورود اندکی آرد از سوی برنامه جهانی غذا فقط توانستیم سه روز فعالیت کنیم و دوباره تعطیل شدیم، زیرا ذخیره آرد به طور کامل تمام شد.

وی می‌افزاید: نان‌های پخته طی این روز‌ها به برنامه جهانی غذا تحویل داده شد تا میان شهروندان توزیع کند، اما این مقدار کافی نبود. غزه با گرسنگی واقعی دست و پنجه نرم می‌کند.

البناء ادامه می‌دهد: شهروندان از گرسنگی جان می‌دهند و کمک‌هایی که وارد می‌شود، کفاف حداقل نیاز‌ها را نمی‌دهد.

وی خواستار تحرک فوری جامعه جهانی و فشار به رژیم صهیونیستی برای گشودن گذرگاه‌ها و ورود فوری مواد غذایی و آرد برای نجات صد‌ها هزار خانواده‌ای شد که در معرض خطر گرسنگی و قحطی قرار دارند.

آوریل گذشته برنامه جهانی غذا اعلام کرد که همه ۲۵ نانوایی تحت پوشش آن به علت کمبود سوخت و آرد تعطیل شده است.

این نانوایی‌ها در کاهش درد و رنج آوارگان فلسطینی که نسل کشی رژیم صهیونیستی همه دارایی آنها را گرفته و فقیرشان کرده است، نقش بسزایی دارند.

العربی الجدید افزود: قرار بود پس از ۸۴ روز محاصره کامل، کامیون‌های حامل کمک به غزه وارد شود، اما در عمل فقط اجازه ورود ۱۰۰ کامیون داده شد، یعنی کمتر از یک درصد نیاز اساسی ساکنان. غزه روزانه به ۵۰۰ کامیون کمک‌های امدادی و پزشکی و غذایی و۵۰ محموله سوخت نیاز دارد و این حداقل نیاز برای نجات ساکنان در بحبوحه گرسنگی ناشی از بستن گذرگاه‌ها از سوی رژیم صهیونیستی است.

رژیم صهیونیستی از اوایل مارس گذشته (اسفند۱۴۰۳) سیاست گرسنگی برنامه ریزی شده علیه بیش از دو میلیون ساکن نوار غزه را پیاده کرده و گذرگاه‌ها را بسته و کمک‌ها پشت مرز‌های غزه انباشته شده‌اند. جنگ و نسل کشی در این منطقه تاکنون به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۷۶ هزار فلسطینی منجر شده که بیشتر آنان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند. این جنگ ۱۱ هزار مفقودی نیز برجای گذاشته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->