تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها عراقچی به قالیباف تبریک گفت رئیس دیوان عالی کشور در مشهد: مردم، ذی‌نفع و مسئول تحقق امنیت و عدالت هستند پزشکیان از نقش عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قدردانی کرد انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول آن روزنامه ۱۸ سند همکاری میان ایران و عمان امضا شد ایران تلاش برای ضربه‌زدن به وحدت مسلمانان را محکوم کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) جوزف عون راهی بغداد می‌شود (۶ خرداد ۱۴۰۴) یک شبکه سازمان‌یافته ضدامنیتی در کرمان شناسایی شد (۶ خرداد ۱۴۰۴) مقامات رژیم صهیونیستی و سوریه مخفیانه دیدار کردند ماجرای تصادف فرزند یک نماینده با مأمور پلیس در خط ویژه (خرداد ۱۴۰۴) پادشاه عمان از پزشکیان به صورت رسمی استقبال کرد+ فیلم آیت الله علم الهدی: انقلاب اسلامی، بازتاب اندیشه جوادالائمه (ع) در تاریخ معاصر است ۱۰۰ هیئت امنیتی از سراسر جهان در مسکو گردهم می‌آیند احمدیان در مسکو: باید از فرصت‌هایی که جلوی پای ملت‌ها گذاشته شده است، استفاده کرد رویداد «روح‌الله» آغاز شد + جزئیات برای نخستین بار یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه طائف عربستان به زمین نشست معاون وزیر خارجه از برنامه‌ریزی برای سفر پزشکیان به ارمنستان خبرداد اولین واکنش نماینده فریمان به عدم انتخاب در هیئت‌رئیسه مجلس | قاضی‌زاده هاشمی: نیازمند انسجام بیشتر میان نمایندگان حوزه شرق کشور هستیم + فیلم پژمان‌فر: پیامک‌ها تأثیری بر انتخاب رئیس مجلس نداشت | به تعداد نمایندگان شرق کشور در مجلس معترضیم + فیلم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله موشکی به اهداف حیاتی در اراضی اشغالی خبر داد دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه رفت (۶ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امورخارجه: ایرانی‌ها هرگز در برابر فشار و تهدید تسلیم نمی‌شوند رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) پانزدهمین نشست مشورتی وزارت‌ خارجه ایران و ژاپن برگزار شد قالیباف: گزارش نظارتی کمیسیون‌ها دقیق و بدون ابهام انجام شود در صحن علنی امروز مجلس چه گذشت؟ (۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برکناری ۲ مسئول امور ایران و رژیم صهیونیستی در شورای امنیت ملی آمریکا (۵ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۴۸۵۹
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
برکناری ۲ مسئول امور ایران و رژیم صهیونیستی در شورای امنیت ملی آمریکا (۵ خرداد ۱۴۰۴)
رسانه آمریکایی گزارش داد مقامات ارشد شورای امنیت ملی ایالات متحده که بر حوزه‌های رژیم صهیونیستی و ایران نظارت دارند و به‌عنوان صدا‌های طرفدار صهیونیست‌ها در دولت دیده می‌شدند در جریان پاکسازی گسترده شورا برکنار شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دو منبع آگاه در گفت‌و‌گو با جوئیش اینسایدر، رسانه مستقر در واشنگتن که به‌ویژه اخبار مرتبط با جامعه یهودیان را پوشش می‌دهد، گفتند که «اریک تراگر» مدیر ارشد غرب آسیا و شمال آفریقا، مسئول اصلی امور غرب آسیا و همچنین «میراو سرن» مدیر امور اسرائیل و ایران، هر دو از منصوبان سیاسی دولت ترامپ بودند، اما روز جمعه در آنچه پاکسازی «دولت پنهان» در داخل شورای امنیت ملی آمریکا نامیده می‌شود، برکنار شدند.

ایسنا در این زمینه نوشت:اخراج این افراد و چند نفر دیگر در حالی صورت می‌گیرد که صدا‌های بدبین به نقش ایالات متحده در غرب آسیا به‌طور فزاینده‌ای در دولت قوت می‌گیرند و از این‌رو، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور و «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا به دنبال بازسازی و کوچک‌سازی این نهاد کلیدی سیاست‌گذاری خارجی هستند.

همچنین بنابر گزارش وب‌سایت آکسیوس، مقامات برکنار شده از شورای امنیت ملی به سمت‌های دیگری در دولت منتقل خواهند شد. سرن پیش از این، در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه او قبلاً به عنوان یک مقام وزارت جنگ اسرائیل کار می‌کرده و اتهاماتی را علیه او ایجاد کرده بود، از سوی چپ‌گرایان افراطی و راست‌گرایان افراطی مورد انتقاد قرار گرفت.

«برایان هیوز» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در آن زمان از سرن دفاع و این اتهامات را رد کرد و او را یک آمریکایی میهن‌پرست که سال‌ها در دولت ایالات متحده، از جمله برای رئیس‌جمهور ترامپ، سناتور «تد کروز» و «جیمز کومر» نماینده کنگره خدمت کرده است، توصیف کرد. وی گفت: ما از تخصص او در شورای امنیت ملی، جایی که او دستور کار رئیس‌جمهور را در طیف وسیعی از مسائل خاورمیانه اجرا می‌کند، بسیار هیجان‌زده‌ایم. او هرگز توسط این وزارتخانه اسرائیل استخدام نشده است، چه رسد به اینکه یک مقام اسرائیلی باشد.

تراگر و سرن در زمان فعالیت «مایک والتز» مشاور سابق امنیت ملی استخدام شدند. والتز پس از آنکه یک روزنامه‌نگار را به یک گروه چت دولتی در مورد حملات ایالات متحده به یمن اضافه کرد و پس از آنکه «لورا لومر» فعال راست‌گرا، او را به استخدام گروهی از نومحافظه‌کاران غیر همسو با ترامپ در شورای امنیت ملی متهم کرد، کنار گذاشته شد.

با این حال، تراگر و سرن در آن زمان، حتی با وجود اخراج چندین نفر از استخدام‌های ارشد والتز، سمت‌های خود را حفظ کرده بودند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->