نتانیاهو دوباره علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران لفاظی کرد پزشکیان: اساتید دانشگاه و دانشگاه‌ها مسئولیت حل مشکلات را بر عهده بگیرند واکنش تمسخرآمیز ترامپ به سیلی خوردن مکرون از همسرش + فیلم ادعای رسانه فرانسوی: ایران غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است رئیس دفتر مقام معظم رهبری: امام خمینی (ره) فتنه‌های بزرگی را شناسایی و مهار کردند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: تکلیف معرفی وزیر اقتصاد از سوی دولت همچنان معلوم نیست رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود پزشکیان دستور توقف فوری فروش اینترنتی دارو را صادر کرد استاندار خراسان رضوی: شهربازی پارک ملت مشهد نیاز به بازسازی کامل دارد| کوهستان پارک مشهد احیا می شود افشاگری نیویورک‌تایمز: ایلان ماسک مواد مخدر و روانگردان مصرف می‌کند تتلو به زندان برگشت (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نقض حقوق بشر در قلب فرانسه سید حسن خمینی: باید به تیم مذاکره‌کننده وزارت خارجه اعتماد کرد تماس تلفنی نماینده آمریکا با فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه حملات هوایی ارتش اسرائیل به سوریه یک کشته و سه مجروح در پی داشت شورای شهر بارسلونا روابط با تل‌آویو را قطع کرد اینفوگرافیک | نگاهی به جنگنده‌ها، ناو‌ها و سامانه‌های جدید ارتش حملات شدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه اعلام جزئیات مراسم ارتحال حضرت امام‌خمینی(ره) در شب و روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ عراقچی در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام‌خمینی(ره): زیر بار توقف غنی‌سازی نخواهیم رفت حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس‌جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دوومیدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف در حرم امام خمینی (ره): امیدآفرینی سخن گفتن از آینده نیست، بلکه ساختن آینده است

  • کد خبر: ۳۳۵۲۱۸
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
قالیباف در حرم امام خمینی (ره): امیدآفرینی سخن گفتن از آینده نیست، بلکه ساختن آینده است
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آستانه سالروز رحلت بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، با حضور در مرقد امام راحل با آرمان های ایشان تجدید میثاق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس بعد از پایان صحن علنی امروز و در آستانه سالگرد رحلت امام خمینی(ره)، دقایقی قبل با ورود به مرقد مطهر ایشان ضمن نثار تاج گل، با آرمان‌های امام راحل(ره)، شهدا و انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

قالیباف: امیدآفرینی سخن گفتن از آینده نیست، بلکه ساختن آینده است

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه در مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در آستانه آغاز به کار دومین سال فعالیت مجلس دوازدهم گفت:  یک سال از آن روزی می‌گذرد که در آستانه آغاز به کار مجلس دوازدهم در همین جایگاه ایستاده‌ و سرشار از شور، متعهد به اصول و امیدوار به آغاز فصلی نو در تاریخ قانونگذاری کشور بودیم.

وی افزود: آن روز با عهدی روشن به امام عزیز و به ملت ایران گفتیم که آمده‌ایم برای ساختن، وفاداری و برای پیشرفت. امروز و در آغاز اجلاسیه دوم دوباره آمده‌ایم نه تنها برای تجدید عهد بلکه برای بازخوانی مسیر پیموده شده و با دست پر از تجربه و دلی پر از دغدغه.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمده‌ایم بگوییم که قول اولمان هنوز پابرجاست، امروز این قول در محک یک سال تجربه آزموده شده در طوفان مشکلات معنا یافته و در آیینه نظارت ملت بازتاب پیدا کرده است.

وی ادامه داد: رهبر عزیز انقلاب اسلامی در آغاز مجلس دوازدهم فرمودند مجلس باید امیدآفرین، آرامبخش، برانگیزاننده همت‌ها و دعوت کننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. اکنون در سال دوم ما بهتر از هر زمان دیگر می‌دانیم که امیدآفرینی سخن گفتن از آینده نیست، بلکه ساختن آینده است.

قالیباف افزود: ما آموخته‌ایم که آرامش در سایه قانونگذاری شجاعانه و مدبرانه شکل می‌گیرد و همدلی نه در جلسات تشریفاتی، بلکه در میدان عمل در هنگام بررسی بودجه، نظارت بر اجرا و رسیدگی به مشکلات واقعی زندگی مردم معنا می‌یابد.

وی بیان کرد: امام عزیز، شما مجلس را در راس امور خواندید. ما معتقدیم این عبارت را نباید فقط در زبان تکرار کنیم، بلکه باید در تراز عملکرد مجلس به اثبات برسانیم. اگر مجلس خانه ملت است، باید زبان فریاد آنان باشد و باید رفتار نمایندگان با مردم، با دولت و با رسانه‌ها رفتاری در شان نماینده ملت و به دور از هیاهوهای زودگذر سیاسی باشد.

رئیس مجلس تاکید کرد: در سال دوم مجلس دوازدهم، ما نمایندگان ملت خود را بیشتر و بیشتر موظف می‌دانیم که نه با شعارهای سنگین، بلکه با تصویب قوانین مفید و نظارت موثر و رعایت مصلحت عمومی در خدمت مردم باشیم. ما خود را بیشتر از گذشته به تقوای سیاسی، به ساده زیستی، کار جمعی و پرهیز از منازعات فرساینده متعهد می‌دانیم.

قالیباف همچنین گفت: امروز کشور با چالش‌های همزمان اقتصادی، فرهنگی و امنیتی روبرو است. دشمن بیشتر از آنکه خاک ما را تهدید کند، ذهن ما را نشانه گرفته است و در این شرایط مجلس باید تکیه‌گاه روح و روان مردم هم باشد.

وی ادامه داد: در میدان جنگ ترکیبی، مردمی بودن و عقلانیت انقلابی مهمترین سلاح ماست. ما باید بدانیم که تولید ملی با قانون‌هایی که بار مالی بی منطق دارند، فلج می‌شود. عدالت با بی‌تفاوتی نسبت به اقشار محروم تهی می‌شود. امنیت ملی با رفتارهای افراطی در رسانه‌ها آسیب می‌بیند و امید مردم با دعواهای حزبی در صحن مجلس از میان می‌رود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اجلاسیه دوم فرصتی تازه برای باز تنظیم اراده‌ها، ارتقای بهره‌وری و اثبات آن است که مجلس می‌تواند بدون جنجال، اما با صلابت سیاست‌گذار باشد.

قالیباف افزود: امام عزیز، شما فرمودید خدمت به مردم از عبادات است. امروز این عبادات برای ما در پاسخ به چند سوال محوری معنا می‌یابد. آن چیزی را که تصویب کرده‌ایم، زندگی مردم را بهتر کرده یا خیر؟ آیا سوالی که پرسیده‌ایم و نظارتی که کرده‌ایم به بهبود امور انجامیده یا خیر؟

وی اضافه کرد: در میدان سیاست، صحنه قضاوت الهی را هرگز فراموش نخواهیم کرد. امروز در کنار مرقد اماممان، در کنار مرقد مردی که جز برای خدا سخن نگفت و جز در راه خدا گامی برنداشت و در کنار بنیانگذار این نظام با تمام وجود اعلام می‌کنیم و اعلام می‌داریم که به مکتب امام یعنی به عقلانیت، عدالت و معنویت پایبندیم و تعهد می‌کنیم. رهنمودهای مقام معظم رهبری را نه فقط راهنما، بلکه خط سیر اجرایی و عملی خود می‌دانیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اکنون با یک سال تجربه آماده هرگونه اصلاح مسیر برای قرار گرفتن در تراز مجلس انقلابی هستیم؛ مجلسی که به جای قبیله گرایی، بر محور منافع ملی می‌چرخد و به جای غوغاسالاری، آرمان گرایی واقع بینانه سرلوحه آن است.

وی بیان کرد: ما نمایندگان ملت با همه ناتوانی های انسانی از خدای بزرگ طلب یاری می‌کنیم که نیت‌های‌مان را خالص گرداند، دل‌هایمان را در خدمت مردم نگاه دارد و زبانمان را از بیهوده‌گویی بر حذر دارد و پیمان می‌بندیم امروز در کنار مزار این مرد الهی به مسیر امام و شهدا، رهبری مقام معظم رهبری برای حفظ اسلام، منزلت امت اسلامی، قوی شدن ایران عزیزمان و برای خدمت به مردم متعهد باشیم.

سید حسن خمینی: مجلس در همدلی با دولت مشکلات کشور را حل کند

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی روز چهارشنبه در تجدید پیمان رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با آرمان های امام(ره)، ضمن تبریک به قالیباب برای انتخاب مجدد او از سوی نمایندگان به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم این مجلس در همدلی با دولت بتواند مشکلات کشور را حل کند

وی با بیان اینکه زهد یعنی دنیاگریزی و گاهی دنیاگریزی به میانه میدان جهاد و شهادت بودن است، افزود: اینکه من چله بنشینم و ذکر بگویم یک هزارم آن جانبازی نیست که جان خود را در میدان جهاد و شهادت داده و یک هزارم آن شهیدی نیست که وقتی افتاده روی زمین شاید بلد هم نبوده مثلا یک آیه بخواند.

تولیت حرم امام خمینی(ره) تاکید کرد: در مقابل دشمنان تنها بر اساس قدرت ملی و اسلامی خودمان می‌توانیم بایستیم، نه عهد و وفای آنها و  تنها راه مقابله، قوی شدن است

سید حسن خمینی در ادامه با بیان اینکه می شود این روزها صحبت کرد و درباره فلسطین هم صحبت  نکرد، اظهار کرد: وضعیت واقعا وحشتناکی در غزه مشاهده می شود، من واقعا نمی‌دانم این دنیا چه چیزی به این صهیونیست‌ها بدهکار است  که همه کار می‌کنند. تنها راه مقابله با آنها هم ظاهراً یک چیز بیشتر نیست «برو قوی شو، اگر راحت جهان طلبی که در نظام طبیعت ضعیف پامال است».

وی گفت: نه به عهدشان، به وفای‌شان و نه به پیوندشان می‌مانند، تنها و تنها بر اساس قدرت ملی و قدرت اسلامی و قبل هر چیزی قدرت دل‌های خودمان می‌توانیم مقابل آنان ایستادگی کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->