نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است

  • کد خبر: ۳۳۵۳۶۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است
در حالی که انصارالله یمن بر تداوم حمایت از غزه تحت هر شرایطی تأکید دارد، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از بمباران امروز صنعا علیه ایران و یمن اظهارنظر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پی تجاوز امروز جنگنده‌های اسرائیلی به پایتخت یمن، دست به کوچک‌نمایی قدرت و توانمندی نیرو‌های مسلح یمن زد.

وی گفت: ما طبق یک اصل ساده عمل می‌کنیم: هر کسی که به ما حمله کند، ما پاسخ خواهیم داد.

نتانیاهو بار دیگر، انصارالله یمن را «صرفاً نیروی نیابتی ایران» توصیف کرد و مدعی شد: «ایران نیروی اصلی پشت آنها و مسئول تجاوزی است که از یمن صورت می‌گیرد».

این در حالی است که انصارالله یمن بار‌ها تأکید کرده، حملات این جنبش در دریای سرخ و علیه اهداف اسرائیل تا زمان لغو محاصره غزه ادامه خواهد داشت و هیچ فشاری، حتی از سوی همپیمانان، بر این تصمیم تأثیر نخواهد گذاشت.

وزیر جنگ اسرائیل اسرائیل کاتز نیز امروز، پس از بمباران فرودگاه صنعا گفت: «حملات به یمن پیام واضح و ادامه سیاست ما است که هر کسی که به اسرائیل شلیک کند، بهای سنگینی خواهد پرداخت».

وی سپس ادعا کرد: «فرودگاه‌ها و بنادر یمن هدف ضربات شدیدی قرار خواهند گرفت... گروه حوثی تحت محاصره دریایی و هوایی قرار خواهد گرفت». اظهاراتی که با تمسخر رسانه‌های یمنی همراه شد.

این رسانه‌ها نوشتند: وزیر جنگ اسرائیل از محاصره یمن می‌گوید در حالی که بندر ایلات تعطیل شده و شرکت‌های هواپیمایی هنوز در حال لغو پرواز‌ها به فرودگاه اللد (بن‌گوریون) هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.