مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد
سرخط خبرها

محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد

  • کد خبر: ۳۳۵۳۷۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد
رئیس پلیس راه مازندران گفت: در تعطیلات نیمه خرداد در محورهای استان مازندران محدودیت‌های ترافیکی اعمال خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ هادی عبادی چهارشنبه ۷ خرداد گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر چهارشنبه هفتم خرداد تا ساعت ۶ صبح شنبه ۱۰ خرداد در محور‌های کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران، سمنان، مشهد و بالعکس ممنوع است. این ممنوعیت شامل موتورسیکلت‌های امدادی و انتظامی نخواهد شد.

او با اشاره به محور کرج ـ چالوس افزود: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور همچنان ممنوع است. همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، از ساعت ۱۴ روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هفتم و هشتم خرداد، مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به طور کامل مسدود می‌شود و از ساعت ۱۶، محور از پل زنگوله به سمت چالوس به صورت یک‌طرفه خواهد بود. این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه دارد و پس از آن مسیر دوطرفه خواهد شد.

عبادی، درباره محدودیت‌های روز جمعه نهم خرداد نیز گفت: از ساعت ۱۴، تردد خودرو‌هایی که از آزادراه تهران ـ شمال قصد عزیمت به چالوس را دارند، ممنوع است. همچنین از ساعت ۱۵ مسیر پل زنگوله به سمت چالوس بسته می‌شود و از ساعت ۱۷، مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به صورت یک‌طرفه اجرا خواهد شد. این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۴ ادامه دارد، اما در صورت کم‌ترافیک بودن مسیر، ممکن است زودتر پایان یابد.

او همچنین تصریح کرد: تردد خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند در روز‌های محدودیت، از ساعت ۱۱ از میدان امیرکبیر ممنوع است. با این حال تردد افراد محلی در مسیر جاده قدیم کرج ـ چالوس تا محدوده پل زنگوله بلامانع است.

رئیس پلیس راه مازندران درباره تردد در محور هراز گفت: تردد تریلر‌ها در این محور همچنان ممنوع است و همچنین کامیون‌ها و کامیونت‌ها به جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، در روز چهارشنبه از ساعت ۱۲ تا ۲۴ و در روز‌های پنجشنبه و جمعه از ساعت ۸ تا ۲۴ اجازه تردد نخواهند داشت.

او در پایان اظهار کرد: در صورت افزایش حجم ترافیک، ممکن است روز جمعه طرح یک‌طرفه به صورت مقطعی در محدوده پلور تا لاریجان اجرا شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->