بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم
سرخط خبرها

گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد

  • کد خبر: ۳۳۵۴۰۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با گفتن این که تطبیق مواضع متفاوت آمریکا و ایران درباره موضوع غنی‌سازی در ایران غیرممکن نیست، بر نقش بازرسی آژانس در هرگونه توافق احتمالی میان طرفین تاکید کرد.

 به گزارش شهرآرانیوز، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در وین در پاسخ به سوالی درباره تفاوت‌ها میان موضع آمریکا و ایران بر سر موضوع غنی‌سازی اورانیوم در مذاکرات عمان، گفت: نزدیک کردن این دو دیدگاه به هم غیرممکن نیست.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در این‌باره گزارش داد که گروسی در ادامه گفت: بازرسی‌های سختگیرانه آژانس باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد.

دور پنجم مذاکرات غرمستقیم تهران-واشنگتن روز گذشته ۲۴ مه (دوم خرداد) در رم و با میانجی‌گری عمان میان طرفین برگزار شد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران بعد از خاتمه دور پنجم مذاکرات که بار دیگر با میانجی‌گری عمان انجام گرفت، اظهار داشت: وزیر خارجه عمان در این دوره از مذاکرات تلاش کرد که راهکار‌هایی را مطرح کند که موانع موجود برطرف شود و پیشرفت‌های حاصل شود. در همین چارچوب ایده‌هایی مطرح شد و قرار شد که کار کارشناسی بیشتری توسط دو طرف در مورد ایده‌ها صورت بگیرد و به پایتخت‌ها منتقل خواهد شد؛ بدون اینکه هیچ تعهدی فعلا برای هیچ طرفی داشته باشد.

ایران تاکید کرده است به موجب عضویت در پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (ان‌پی‌تی) غنی‌سازی داخلی حق آن است. افزون بر این، برنامه هسته‌ای ایران تحت یکی از سختگیرانه‌ترین برنامه‌های نظارتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد.

گروسی در ادمه اظهارات خود در جمع خبرنگاران درباره پیشرفت در این مذاکرات با گفتن این که «هنوز نتیجه مشخص نشده است»، ادامه مذاکرات را نشانه مثبتی دانست.

او همچنین حضور «ماسیمو آپارو» یکی از معاونان خود در ایران را تایید کرد.

مدیرکل آژانس بیان کرد: فعلا نتیجه مشخص نیست، اما این که آنها به دیدار‌های خود ادامه می‌دهند، نشان‌دهنده تمایل برای رسیدن به توافق است.

او با وجود تنش‌های موجود اظهار کرد که معتقد است برای رسیدن به توافقی میان آمریکا و ایران، حتی با وجود اختلاف‌نظر‌ها درباره غنی‌سازی «همیشه راهی وجود دارد.»

گروسی تصریح کرد که هر توافق احتمالی نیازمند «نظارت سختگیرانه و قوی» آژانس بر برنامه هسته‌ای ایران خواهد بود تا مشخص شود که این برنامه پس از محدود شدن توانمندی‌های بازرسان آژانس برای نظارت، در چه وضعیتی قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->