سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد یک مقام روسی: اصرار بر غنی‌سازی صفر در ایران مغایر ان‌پی‌تی است وزیر دفاع به چین سفر کرد + فیلم ابراز امیدواری اردوغان برای پایداری آتش‌بس بین اسرائیل و ایران اعزام ۷۲۰۰ خادم در قالب گروه‌های مختلف از خراسان رضوی به مناطق خدمت‌رسانی پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ واکنش تند ویتکاف پس از افشای اطلاعات نتایج حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نظر آمریکایی‌ها درباره حمله ترامپ به تاسیسات هسته‌ای ایران چیست؟ گزارش وزارت اطلاعات از «مصافی شدید و بی‌امان در لایه‌های پنهان جبههٔ نبرد با استکبار و صهیونیزم» (۴ تیر ۱۴۰۴) اذعان بن گویر به نقض آتش بس از سوی «اسرائیل»
سرخط خبرها

عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد

  • کد خبر: ۳۳۵۶۱۷
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد
معاون اول رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر پاکستان با یکدیگر گفت‌و‌گو و درباره روابط دو کشور رایزنی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف در حاشیه کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال‌ها که در شهر دوشنبه تاجیکستان برگزار شد با "شهباز شریف" نخست‌وزیر تاجیکستان گفت‌و‌گو کرد.

در جریان این گفت‌و‌گو، نخست‌وزیر پاکستان از مهمان‌نوازی دولت و ملت ایران در جریان سفر اخیرش به تهران، قدردانی کرد.

طرفین همچنین بر اهمیت استمرار تلاش مسئولین دو کشور برای توسعه هرچه بیشتر روابط فیمابین که بر اشتراکات تاریخی و فرهنگی استوار است، تاکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->