سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴) شهادت یکی از ماموران سیستان و بلوچستان در عملیات ضربه به گروهک تروریستی جیش العدل (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیخ نعیم قاسم: امام خمینی(ره) نماد مقاومت در برابر ظلم، اشغالگری و وابستگی بود

  • کد خبر: ۳۳۶۱۳۸
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
شیخ نعیم قاسم: امام خمینی(ره) نماد مقاومت در برابر ظلم، اشغالگری و وابستگی بود
در سالگرد رحلت امام روح‌الله موسوی خمینی (قده)، سید نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، با تأکید بر استمرار اندیشه‌های امام خمینی، گفت که این رهبر الهی ایران را از استبداد به سوی حمایت از محرومان و استقلال حقیقی هدایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در سالگرد رحلت امام روح‌الله موسوی خمینی (قده)، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، با تأکید بر استمرار اندیشه‌های امام خمینی، گفت که این رهبر الهی ایران را از استبداد به سوی حمایت از محرومان و استقلال حقیقی هدایت کرد و امروز امت اسلامی در پرتو نور اسلام محمدی اصیل که امام خمینی بنیان‌گذار آن بود، زندگی می‌کند.

امام خمینی؛ نماد ایمان و مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری

شیخ قاسم در بیانیه خود به مناسبت این روز مهم اظهار داشت: «امام فقید نماد ارزش‌های ایمان و مخالفت با ظلم، اشغالگری و وابستگی بود» و تأکید کرد که این اصول، همچنان چراغ راه مقاومت و جنبش‌های آزادی‌بخش در سراسر منطقه باقی مانده‌اند.

وی افزود: «ما امیدواریم که حق بر باطل پیروز شود، چرا که این رهبر الهی یک تحول تاریخی رقم زد و ایران را از حکومت شاه مورد حمایت آمریکا به جمهوری اسلامی مستقل و مقتدری تبدیل کرد که در کنار مستضعفان جهان ایستاده است.»

نقش برجسته ایران انقلابی در حمایت از مقاومت فلسطین

شیخ قاسم با تأکید بر جایگاه محوری جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مسائل امت اسلامی، به ویژه مسئله فلسطین، گفت: «ایران انقلابی به رهبری امام خمینی، به طور استوار در کنار مقاومت برای آزادسازی فلسطین و قدس شریف ایستاده است.»

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->