به گزارش شهرآرانیوز، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربتجام با بیان اینکه وضعیت دقیق دو بیمار مشکوک دیگر هم در دست بررسی است، افزود: این بیماری ویروسی تب دار حاد، توسط کنه در بهار و تابستان شایع میشود و اگر انسان با دام آلوده یا لاشه و خون دام آلوده تماس داشته باشد یا گوشت و جگر خام دام آلوده را مصرف کند، به این بیماری مبتلا میشود.
دکتر منصوره مکارم با بیان اینکه بیماری به صورت مستقیم میتواند از طریق گزش کنه انسان را آلوده کند، افزود: تب کریمه کنگو در بیمارستانها از طریق تماس با خون افراد آلوده انتقال پیدا میکند و شروع ناگهانی تب، درد عضلانی و خونریزی از جمله علائم مهم آن است.
او به مردم توصیه کرد، حتماً از طریق مراکز دارای مجوز نسبت به تهیه گوشت اقدام و گوشت خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ تا ۸ درجه در یخچال نگهداری کنند، ضمن اینکه دامداران نیز از ارتباط با دامهای آلوده بپرهیزند.
منبع: صدا و سیما