ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟ بهترین راهکار برای رفع ناترازی انرژی در ایران مشخص شد رشد شدید قیمت طلا در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی در اوج چهار هفته گذشته جزئیات اصلاح پرداخت حقوق ۱۴۰۴ اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در تره بار مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | میوه‌های فصل در اوج گرانی رشد بی‌سابقه مصرف و افت تولید برقابی در کشور تنور داغ تورم نان | چرا یارانه‌های هنگفت و قیمت‌گذاری دستوری به مهار قیمت کالای‌اساسی منجر نشد؟ قیمت میوه از هفته آینده در مشهد کاهش می‌یابد تأثیر طرح چندنرخی‌شدن گازوئیل بر قیمت تمام‌شده کالاها | پس‌لرزه سوخت در بازار کالا‌ فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه
سرخط خبرها

ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم

  • کد خبر: ۳۳۶۳۲۳
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه همکاری کشور‌های عضو اکو نشان دهنده پیوند فرهنگی میان اعضای آن است گفت: باید این پیوند‌ها در جهت افزایش رفاه مردم کشور‌های عضو تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق مالواجرد روز دوشنبه در سیزدهمین اجلاس وزرای حمل ونقل کشور‌های عضو اکو با اشاره به اهمیت حمل و نقل در توسعه منطقه‌ای و اقتصادی اعضا افزود: تمرکز بر ارتقاء سطح همکاری‌های منطقه‌ای، بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده منطقه و نقش مهم حمل و نقل در این راستا از اولویت‌های دولت جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه ایران در جغرافیای ممتازی در منطقه غرب آسیا برخوردار است، خاطر نشان کرد: دسترسی به آب‌های آزاد از طریق خلیج فارس و اقیانوس‌ها، و دارا بودن بیش از ۲۵۰ هزار کیلومتر راه و ۱۵ هزار کیلومتر خط آهن در تقاطع‌های شمال-جنوب و شرق را از مزایای استراتژیک کشورمان است که این ظرفیت‌ها در کنار همکاری‌های بین‌المللی، فرصت‌های عظیمی برای توسعه حمل و نقل و ترانزیت در منطقه فراهم می‌آورد.

وی بر اهمیت نقش‌آفرینی کشور‌های عضو در تحقق اهداف و برنامه‌های سازمان، به‌ویژه در حوزه حمل و نقل، تأکید کرد و خاطر نشان کرد: چشم‌انداز ۲۰۳۵ را برای توسعه ظرفیت‌های منطقه‌ای در این حوزه مهم است. در سال‌های اخیر، همکاری‌های ترانزیتی در منطقه رشد قابل توجهی داشته و جمهوری اسلامی ایران توانسته در سال گذشته به رکورد ۲۰ میلیون تن بار ترانزیتی دست یابد، که این موفقیت نتیجه همکاری نزدیک با کشور‌های منطقه، به‌ویژه در زیرساخت‌های مرزی با آذربایجان و ترکیه، است.

صادق افزود: برنامه‌های توسعه‌ای شامل انتقال ۲۰ میلیون تن بار ترانزیتی از ایران و ترکمنستان، همکاری در بنادر جنوبی با مشارکت قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان، و توسعه همکاری‌های مرزی با افغانستان و پاکستان، اقدامات منجر به جهش در ترانزیت و افزایش وابستگی‌های منطقه‌ای خواهد شد.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت راه‌اندازی مسیر‌های ریلی مانند تهران-استانبول، مشهد-عشق‌آباد، و قطار منظم اسلام‌آباد-تهران-استانبول افزود: برنامه‌ریزی برای توسعه حمل و نقل ترکیبی در سطح جهانی باید مورد توجه قرار گیرد و سازمان اکو در این راستا، سازوکار‌های حمل و نقل ترکیبی و موافقت‌نامه‌های مربوطه را پیگیری کند به همین دلیل انتظار داریم در اجلاس‌های آتی، این سند‌ها به تصویب برسند تا بهره‌برداری از ظرفیت‌های منطقه‌ای تسهیل شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به طرح «دروازه مشترک اکو» به‌منظور تسهیل دسترسی کشور‌های منطقه به آب‌های آزاد و ارائه تسهیلات دریایی توسط کشور‌های ساحلی، ادامه داد: این طرح به عنوان ابتکاری برای ارتقاء فعالیت‌های ترانزیتی در حوزه اکو مطرح شده است. وی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در برنامه‌های لجستیکی، تسهیلات لازم را در بندر شهید رجایی فراهم کند و با مدیریت دیجیتال و تبادل الکترونیک اسناد حمل‌ونقل، روند ترانزیت را تسریع و ساده‌سازی نماید. همکاری‌های گمرکی و کاهش زمان تشریفات، از دیگر مواردی است که در این راستا مورد توجه قرار گرفته است.

وی همچنین از مشارکت هیات‌های کشور‌های عضو در این نشست و تلاش‌های دبیرخانه، به‌ویژه مجید خان دبیرکل، قدردانی و ابراز امیدواری کرد که نتایج این نشست، همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه حمل و نقل را تقویت کند و به اهداف توسعه‌ای منطقه‌ای کمک کند.

سیزدهمین اجلاس وزرای حمل و نقل اکو که به ریاست فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و با حضور وزرای حمل و نقل ایران، پاکستان، قزاقستان، ازبکستان و ترکمنستان، معاونان وزرای حمل‌ونقل ترکیه، قرقیزستان، تاجیکستان، نماینده وزارت حمل و نقل کشور جمهوری آذربایجان، سفرای کشور‌های عضو اکو، دبیرکل اکو، دبیر کل ایرو، نمایندگان تراسیکا، بانک اکو و بانک توسعه اسلامی در تهران برگزار شده است.

موضوع این نشست به همکاری‌های حمل‌ونقلی در چارچوب شبکه کریدوری اکو اختصاص دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->