پلنگ ایرانی، نگهبان باغ وحش اسرائیل را کشت شرور خطرناک تهران در دام پلیس اطلاعات ۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور ۷۲۵ مدرسه در خراسان رضوی درحال ساخت | کمبود معلم به ۱۸ هزار نفر رسید بیمارستان‌ها باید آمار سزارین را کاهش دهند واژگونی ون زائران ایرانی در مسیر نجف به مهران با ۱۰ مصدوم (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع) چگونه در روز‌هایی که شاخص اشعه فرابنفش بالاست، ایمن ورزش کنیم؟ غارتگری در لباس باستان‌شناسی حکم قصاص نفس قاتل الهه حسین‌نژاد در ملأ عام، صادر شد | پایان یک پرونده جنجالی دستگیری فروشندگان سکه‌های بهار آزادی غیر مجاز در سبزوار (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) کم‌تحرکی، قاتل خاموش و پرهزینه معاون وزیر بهداشت خبر داد: راه‌اندازی سامانه ثبت سقط‌جنین‌های قانونی مصرف منظم سبزیجات برگ‌دار سلامت کبد را تقویت می‌کند توصیه‌های توانبخشی به زائران سالمند و دارای معلولیت در پیاده‌روی اربعین هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف نوشابه‌های انرژی‌زا در هوای گرم شرط پلیس برای صدور دوباره گذرنامه زنان متأهل اعلام شد زنان و کودکان ۱۴ برابر بیشتر از مردان در حوادث کشته می‌شوند افتتاح ۳۰۰ مدرسه در خراسان رضوی تا هفته دولت | کاهش سهمیه بانوان در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش پیش‌بینی هواشناسی امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | پایداری هوای گرم و وزش باد‌های شدید در بیشتر نقاط کشور
سرخط خبرها

آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد

  • کد خبر: ۳۳۶۳۸۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۲
آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه فارس، گلستان، کرمانشاه، لرستان، بوشهر و خوزستان از ابتدای سال جاری شاهد افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع بوده‌اند، گفت: بیش از ۹۵ درصد این حریق‌ها، منشأ انسانی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی تیموری در روز دوشنبه در دهمین جلسه شورای راهبری حفاظت سازمان منابع طبیعی شرایط اقلیمی کشور را خشک و شکننده دانست و افزود: عرصه‌های منابع طبیعی در شمال و به‌ویژه در خارج از شمال کشور بیش از هر زمان دیگری مستعد حریق شده است و ما باید ضریب حفاظتی منابع طبیعی را با بکارگیری فناوری‌های نو ارتقاء دهیم.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور همچنین تصریح کرد: برخی استان‌ها از جمله فارس، گلستان، کرمانشاه، لرستان، بوشهر و خوزستان از ابتدای سال جاری شاهد افزایش آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع بوداند. باید این استان‌ها مناطق بحرانی خود را شناسایی و آسیب‌های موجود را اعلام کنند تا نسبت به رفع مشکلات و تنگنا‌های موجود، اقدام شود.

وی در ادامه حریق جنگل‌ها و مراتع را پدیده‌ای اجتناب ناپذیر در دنیا توصیف کرد و افزود: بیش از ۹۵ درصد این حریق‌ها منشاء انسانی دارد و البته سهوی صورت می‌گیرد.

تیموری ارائه آموزش به ساکنان محلی و گردشگران را امری لازم و ضروری برشمرد و از دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی این سازمان خواست با حضور در پارک‌های جنگلی و تفرجگاه‌ها، رعایت نکات ایمنی را به گردشگران و مردم یادآور شوند.

وی در زمینه اطفای حریق نیز اظهار کرد: بیش از ۲۰ دستگاه دولتی و خصوصی در زمینه اطفای حریق جنگل‌ها و مراتع مسئولیت و تکلیف دارند و باید نقش و مشارکت همگانی خود را در مقوله پیشگیری و اطفای حریق ایفا کنند.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به سختی شرایط کار جنگلبانان و مسئولیت شبانه روزی آنها نیز پرداخت و اضافه کرد: سازمان تمامی تلاش خود را برای رفع مشکلات معیشتی جنگلبانان به‌کار خواهد گرفت.

تیموری از برگزاری جشنواره جنگلبان در روز هفتم مرداد خبر داد و افزود: با حضور وزیر جهاد کشاورزی در این جشنواره قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در زمینه بهبود وضعیت کاری جنگلبانان خواهیم بود.

دهمین جلسه شورای راهبری حفاظت بت موضوع بررسی حریق در عرصه‌های منابع طبیعی، چگونگی برگزاری هشتمین جشنواره روز جنگلبان و موضوعات مربوط به حفاظت و قاچاق چوب با حضور رئیس سازمان و مدیران ارشد منابع طبیعی ستاد و استان‌ها، فرماندهان یگان حفاظت منابع طبیعی سراسر کشور و جنگلداران بیش از ۴۰۰ شهرستان به‌صورت وبیناری برگزار شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->