راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات

  • کد خبر: ۳۳۶۳۹۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۰
جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات
چند روز پیش اتفاق عجیبی در سردخانه بیمارستان آستارا رخ داد. اشتباهی که باعث شد پیکر یک راننده خارجی تحویل خانواده‌ای ایرانی شود که به تازگی عزیزشان را از دست داده بودند. اما این اتفاق چطور رقم خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز شنبه ۱۰ خرداد، در بیمارستان شهید بهشتی شهرستان آستارا در استان گیلان اتفاق نادری رخ داد که خیلی‌ها را شوکه کرد. در سردخانه این بیمارستان پیکر دو متوفی ایرانی و آذربایجانی که هر دو ۴۵ ساله و از نظر ظاهری شبیه هم بودند، نگهداری می‌شد و همین باعث اشتباهی عجیب شد.

یکی از آشنایان متوفی ایرانی به نام احمد می‌گوید: احمد به دلیل مسمومیت دارویی به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل شد، اما با وجود تلاش پزشکان، جان خود را از دست داد. پس از تایید مرگ احمد از سوی پزشکان، پیکر او به سردخانه منتقل شد تا بعد از انجام کار‌های اداری به خانواده‌اش تحویل داده شود.

وی می‌افزاید: قرار شد فردای آن روز خانواده احمد برای تحویل گرفتن و خاکسپاری پیکر او به بیمارستان بروند، اما روز بعد وقتی به سردخانه رفتند که پیکر متوفی را تحویل بگیرند، با اتفاقی عجیب مواجه شدند. پیکر احمد با پیکر متوفی دیگری عوض شده بود.

وقتی معلوم شد که پیکر احمد با متوفی دیگری جابجا شده است، تحقیقات در این باره آغاز شد. خیلی زود معلوم شد که متوفی دیگر، یک راننده ترانزیت اهل کشور آذربایجان بوده است.

بررسی‌ها نشان می‌داد که راننده آذربایجانی با تریلی‌اش در حال انتقال بار از طریق ایران بوده که در میانه راه دچار سکته شده و جان باخته بود. همان روز پیکر او را به سردخانه بیمارستان، جایی که پیکر احمد در آنجا نگهداری می‌شد، منتقل کرده بودند، اما به دلیل اینکه او فردی خارجی بود، بر اساس قوانین، باید جسدش کالبد شکافی می‌شد تا علت دقیق مرگش معلوم شود.

به همین دلیل همان روز نماینده شرکت ترانزیت برای تحویل گرفتن جسد به سردخانه بیمارستان رفته بود و چون از قبل راننده ترانزیت را ندیده بود و فقط از روی عکس مدارک شناسایی او را می‌شناخت، به اشتباه جسد احمد را که ظاهرا شبیه همان راننده خارجی بوده، تحویل گرفته بود. پس از تحویل گرفتن جسد نیز راهی رشت شده بود تا آن را برای انجام کالبد شکافی در اختیار پزشکی قانونی قرار دهد.

وقتی معلوم شد پیکر احمد اشتباهی به فرد دیگری تحویل داده شده است، خانواده او به شدت عصبانی شدند. در این شرایط مسئولان بیمارستان به سرعت دست به کار شدند تا پیکر وی را بازگردانند. ظرف چند ساعت و با پیگیری از پزشکی قانونی رشت، پیکر احمد به خانواده‌اش بازگردانده و همان روز دفن شد.

اما آنچه که این خانواده را اذیت کرد، کالبدشکافی احمد بود. چرا که هیچ یک از اعضای خانواده راضی به کالبدشکافی او نبودند. این مساله آنقدر برایشان دردناک بود و باعث شده بود که همگی ناراحت و خشمگین شوند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->