یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است
سرخط خبرها

جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات

  • کد خبر: ۳۳۶۳۹۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۰
جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات
چند روز پیش اتفاق عجیبی در سردخانه بیمارستان آستارا رخ داد. اشتباهی که باعث شد پیکر یک راننده خارجی تحویل خانواده‌ای ایرانی شود که به تازگی عزیزشان را از دست داده بودند. اما این اتفاق چطور رقم خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز شنبه ۱۰ خرداد، در بیمارستان شهید بهشتی شهرستان آستارا در استان گیلان اتفاق نادری رخ داد که خیلی‌ها را شوکه کرد. در سردخانه این بیمارستان پیکر دو متوفی ایرانی و آذربایجانی که هر دو ۴۵ ساله و از نظر ظاهری شبیه هم بودند، نگهداری می‌شد و همین باعث اشتباهی عجیب شد.

یکی از آشنایان متوفی ایرانی به نام احمد می‌گوید: احمد به دلیل مسمومیت دارویی به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل شد، اما با وجود تلاش پزشکان، جان خود را از دست داد. پس از تایید مرگ احمد از سوی پزشکان، پیکر او به سردخانه منتقل شد تا بعد از انجام کار‌های اداری به خانواده‌اش تحویل داده شود.

وی می‌افزاید: قرار شد فردای آن روز خانواده احمد برای تحویل گرفتن و خاکسپاری پیکر او به بیمارستان بروند، اما روز بعد وقتی به سردخانه رفتند که پیکر متوفی را تحویل بگیرند، با اتفاقی عجیب مواجه شدند. پیکر احمد با پیکر متوفی دیگری عوض شده بود.

وقتی معلوم شد که پیکر احمد با متوفی دیگری جابجا شده است، تحقیقات در این باره آغاز شد. خیلی زود معلوم شد که متوفی دیگر، یک راننده ترانزیت اهل کشور آذربایجان بوده است.

بررسی‌ها نشان می‌داد که راننده آذربایجانی با تریلی‌اش در حال انتقال بار از طریق ایران بوده که در میانه راه دچار سکته شده و جان باخته بود. همان روز پیکر او را به سردخانه بیمارستان، جایی که پیکر احمد در آنجا نگهداری می‌شد، منتقل کرده بودند، اما به دلیل اینکه او فردی خارجی بود، بر اساس قوانین، باید جسدش کالبد شکافی می‌شد تا علت دقیق مرگش معلوم شود.

به همین دلیل همان روز نماینده شرکت ترانزیت برای تحویل گرفتن جسد به سردخانه بیمارستان رفته بود و چون از قبل راننده ترانزیت را ندیده بود و فقط از روی عکس مدارک شناسایی او را می‌شناخت، به اشتباه جسد احمد را که ظاهرا شبیه همان راننده خارجی بوده، تحویل گرفته بود. پس از تحویل گرفتن جسد نیز راهی رشت شده بود تا آن را برای انجام کالبد شکافی در اختیار پزشکی قانونی قرار دهد.

وقتی معلوم شد پیکر احمد اشتباهی به فرد دیگری تحویل داده شده است، خانواده او به شدت عصبانی شدند. در این شرایط مسئولان بیمارستان به سرعت دست به کار شدند تا پیکر وی را بازگردانند. ظرف چند ساعت و با پیگیری از پزشکی قانونی رشت، پیکر احمد به خانواده‌اش بازگردانده و همان روز دفن شد.

اما آنچه که این خانواده را اذیت کرد، کالبدشکافی احمد بود. چرا که هیچ یک از اعضای خانواده راضی به کالبدشکافی او نبودند. این مساله آنقدر برایشان دردناک بود و باعث شده بود که همگی ناراحت و خشمگین شوند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->