راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد

  • کد خبر: ۳۳۶۱۱۰
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۸
کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد
با کشف جسد مالک یک باغ و گلخانه بزرگ در مشهد، رمرزگشایی از اسرار جنایت مخوف با دستور‌های ویژه قضایی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای این جنایت تکان دهنده از شب نهم خرداد هنگامی لو رفت که نیرو‌های تجسس پاسگاه انتظامی فردوسی در تماسی با قاضی ویژه قتل عمد مشهد، از کشف جسدی زیر علف‌های هرز و ضایعات گلخانه‌ای در یک باغ بزرگ خبر دادند.

به دنبال دریافت این خبر، بی درنگ قاضی دکتر صادق صفری با توجه به حساسیت موضوع، عازم یکی از روستا‌های اطراف بولوار شاهنامه شد. ترافیک شهری به دلیل تردد شهروندانی که در روز جمعه به سمت باغ ویلا‌های اطراف مشهد و مناطق ییلاقی حرکت می‌کردند به اوج خود رسیده بود.

به همین دلیل قاضی ویژه پرونده‌های جنایی به صورت تلفنی دستور‌های خاصی را برای حفظ صحنه جرم و بررسی‌های مقدماتی به نیرو‌های انتظامی صادر کرد و بدین ترتیب گروهی از عوامل انتظامی به سرپرستی سروان مصطفی حسنی (رئیس پاسگاه انتظامی فردوسی) در اطراف باغ مستقر شدند و از ورود افراد متفرقه به محل کشف جسد جلوگیری کردند.

طولی نکشید که گروه زبده کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی نیز به فرماندهی مستقیم سرهنگ جوادبیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) در کنار قاضی دکتر صفری قرارگرفتند و این گونه رمزگشایی از جنایت مخوف در حالی آغاز شد که به دلیل تاریکی منطقه، نورافکن‌های عوامل بررسی جرم و نور گوشی تلفن‌های همراه برای جست‌و‌جو‌های شبانه در کنار گلخانه بزرگ روشن شده بودند.

قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب که بر اساس تجربه قضایی، تاکید داشت واکاوی‌های جنایی باید شبانه ادامه یابد، دستور داد تا دکتر وکیلی (پزشک قانونی) نیز برای اظهارنظر‌های تخصصی در کنار گلخانه‌های محصور و مسقف حضور یابد. هنگامی که جسد در وضعیت اسفباری از زیر ضایعات گلخانه‌ای بیرون کشیده شد، تحقیقات به شکل گسترده تری ادامه یافت.

پلاستیک‌های فرسوده، گلدان شکسته و خار و خاشاک اطراف جسد درحالی به کنار منتقل شدند که پزشک قانونی زمان مرگ مرد۷۱ساله را ۴روز قبل اعلام کرد.

در بررسی‌های اولیه آثاری از اصابت جسم سخت بر سر وی نمایان بود. در عین حال تعیین علت دقیق مرگ به انجام معاینات پزشکی و کالبدشکافی جسد موکول شد.

در همین حال باکشف مدارک شناسایی و سوئیچ خودروی مقتول، دامنه تحقیقات به سوی افرادی کشیده شد که با مرد ۷۱ ساله در ارتباط بودند. یکی از اعضای خانواده مقتول به قاضی ویژه قنل عمد گفت:پدرم ۴روز قبل (پنجم خرداد) برای انجام امور روزانه و سرکشی از گلخانه‌ها از خانه خارج شد و به باغ رفت، اما طولی نکشید که یکی از بستگانمان که در گلخانه کار می‌کرد با مادرم تماس گرفت و گفت: با آن که «الف-م» در باغ حضور ندارد، اما برخی لوازم شخصی او در باغ است.

این اظهارات در حالی بود که نگهبان باغ ادعا می‌کرد پدرم به همراه فردی به نام «ش» از باغ بیرون رفته است! ولی «ش» برای ما آشنا نبود و هیچ شناختی هم از او نداریم! این مرد جوان همچنین در ادامه اظهارات خود به ماجرای اختلافی اشاره کرد که با «حجت-د» (نگهبان) داشتند.

 او گفت: قرار بود نگهبان مذکور را به خاطر برخی موضوعاتی که پیش آمده و موجب ناراحتی ما شده بود از کار اخراج کنیم! ولی امروز به دلیل بازبودن در گلخانه انتهای باغ، به رفتار‌های نگهبان مشکوک شدیم که بعد از اندکی تحقیق فهمیدیم او از همان در گلخانه متواری شده است!

یکی از کارگران گلخانه نیز در ادامه تحقیقات شبانه قاضی دکتر صفری گفت:من از اقوام مقتول هستم که درگلخانه کار می‌کنم. آن روز ظهر (پنجم خرداد) خیلی خسته بودم به همین دلیل بعد ازصرف ناهار، ساعتی را خوابیدم و به استراحت پرداختم، اما وقتی بیدار شدم، لوازم شخصی «الف» را دیدم و، چون خودش در باغ حضور نداشت تعجب کردم. این بود که به سراغ نگهبان رفتم واز او درباره حضور صاحبکارم سوال کردم ولی «حجت-د» گفت که «الف» به همراه فردی به نام «ش» بیرون رفته است. من هم بلافاصله موضوع را به خانواده صاحبکارم اطلاع دادم! ولی آن روز هیچ کس جز خانواده مرد نگهبان در باغ حضور نداشتند!

بنا بر این گزارش، درحالی که تحقیقات قضایی تا بامداد روز بعد ادامه یافت، گروه تخصصی کارآگاهان با هدایت سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی مشهد) ماموریت یافتند تا زوایا و ابعاد دیگر جنایت مخوف در گلخانه را با تلفیقی از علم وتخصص بررسی کنند. از سوی دیگر با دستور مقام قضایی جسد مردگم شده درحالی به پزشکی قانونی منتقل شد که سرنخ‌هایی از انگیزه مرد نگهبان برای ارتکاب جنایت به دست آمد.

همچنین خودروی مقتول که درون باغ و درکنار در ورودی پارک شده بود برای یافتن آثاری از این جنایت تکان دهنده مورد بازرسی قرارگرفت که اثر مشکوکی پیدا نشد.

کنکاش‌های پلیس با راهنمایی‌های مقام قضایی و با بهره‌گیری از توان تخصصی و تجهیزات و فناوری‌های نوین برای رمزگشایی از این پرونده جنایی وارد مرحله جدیدی شده است و رصد‌های اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری افراد مظنون ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->