۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان

  • کد خبر: ۳۳۶۵۴۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: دوره‌ها توانمندسازی باید با کیفیت مطلوب طراحی و برگزار شود چرا که برگزاری این دوره‌ها در ارتقای سطح علمی، آموزشی و تربیتی همکاران مدارس غیردولتی مفید واقع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد محمودزاده روز سه ‌شنبه در نشست تخصصی کارگروه اجرایی دوره های توانمند سازی و دانش افزایی معلمان مدارس و مراکز غیر دولتی با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار ایران حضرت امام خمینی(ره) و تجلیل از مقام شامخ شهیدان قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، افزود: باید با تلاش روز افزون و کار موثر تداوم بخش آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) باشیم.

وی با اشاره به ضرورت برگزاری دوره‌های جدید توانمندسازی معلمان مدارس غیر دولتی، اظهار کرد: دوره‌های توانمندسازی باید با کیفیت مطلوب طراحی و برگزار شود و لزوما با نظارت جدی بر روند برگزاری این دوره‌ها تلاش شود تا در ارتقای سطح علمی، آموزشی و تربیتی همکاران مدارس غیردولتی مفید واقع شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طراحی و برنامه‌ریزی خوبی در جهت برگزاری دوره‌های توانمند سازی معلمان مدارس و مراکز غیردولتی صورت گرفته است، گفت: همکاران ما در همه استان‌ها موظف هستند تا شرایط استاندارد و مطلوب برای برگزاری این دوره‌ها را فراهم آورند و با استفاده از اساتید حرفه‌ای و مجرب در ارتقای سطح دانش همکاران فرهنگی تلاش کنند.

محمودزاده با تاکید بر اینکه با آسیب شناسی مشکلات دوره گذشته باید تدابیری اتخاذ شود تا معلمین مدارس غیر دولتی با آرامش و سهولت بتوانند در این مرحله از دوره‌های دانش افزایی شرکت کنند، تصریح کرد: کیفیت دوره‌های توانمندسازی باید در سطح عالی و مطلوبی باشد زیرا بر این باور هستیم که وقت و زمان معلمان و مربیان ارزش دارد و بنابر این با ارج نهادن به وقت همکاران نحوه و برنامه‌های هر مرحله باید به گونه‌ای باشد تا میزان رضایت مندی معلمان افزایش داشته باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیشرفت‌های تکنولوژیک در دنیای امروز، گفت: دانش آموزان ما در دنیای امروز با سرعت شگرف آوری از پیشرفت تکنولوژیک روبرو هستند و با استفاده از پدیده هوش مصنوعی قادر به دسترسی‌های فراوانی هستند که در گذشته امکان پذیر نبود؛ بنابراین توجه به نیازهای روز دانش آموزان و عقب نماندن از آگاهی‌های آنان سبب می‌شود تا ضرورت به‌روزرسانی اطلاعات همکاران فرهنگی بیش از پیش مورد اهتمام باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تقویت بنیه اعتقادی در کنار ارتقای علمی و آموزشی دانش‌آموزان و توجه به فناوری‌های نوین را مورد تاکید دانست و خاطرنشان کرد: توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی و بالا بردن سطح آگاهی‌های علمی و اعتقادی دانش آموزان نباید مورد غفلت قرار گیرد و معلمان و مربیان باید در این زمینه فرزندان باهوش و مستعد این سرزمین را راهنمایی، همراهی و آگاه کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->