اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون

  • کد خبر: ۳۳۶۷۰۷
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵
استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون
معاون سیاسی- امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد گفت: افزون بر چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی روزانه از طریق گذرگاه بین المللی دوغارون به کشورشان بازگشت داده می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی رجبی با اعلام این خبر افزود: خروج اتباع غیرمجاز شناسایی شده سراسر کشور از گذرگاه بین المللی دوغارون از ابتدای خردادماه امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه اردیبهشت ماه افزایش ۱۱۰ درصدی داشته است.

وی اظهار کرد: این میزان افزایش در روز‌های نزدیک شدن به عید سعید قربان و تعطیلات رسمی کشور افغانستان همچنان روند افزایشی خواهد داشت.

معاون سیاسی- امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد ادامه داد: در راستای برخورد با حضور غیر قانونی اتباع کشور‌های خارجی در کشور، تبعه غیرمجاز افغانستانی که در ۱۱ استان کشور شناسایی می‌شوند بعد از سیر مراحل قانونی از طریق مرز دوغارون راهی افغانستان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه شناسایی اتباع خارجی غیرمجاز در سراسر کشور و برگشت آنان به کشورشان یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت کشور است، بیان کرد: معبر دوغارون اصلی‌ترین مرز خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان است و همه زیرساخت‌های لازم برای خروج آسان آنها در این منطقه فراهم شده است.

رجبی اضافه کرد: با تعامل، همراهی و همکاری همه دستگاه‌های متولی، بازگشت اتباع افغانستانی خود معرف و غیرمجاز خراسان رضوی و سایر استان‌های کشور از دوغارون به کشورشان روزانه در حال انجام است.

معبر دوغارون یکی از امن‌ترین دروازه‌های ورود اتباع افغانستانی به ایران است، سالانه افزون بر یک میلیون نفر مسافر قانونی از طریق این گذرگاه وارد ۲ کشور ایران و افغانستان می‌شوند.

شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->