میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟
سرخط خبرها

نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود

  • کد خبر: ۳۳۶۷۳۵
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود
رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم تهیه دام‌ها از مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی، گفت: گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد زینلی با اشاره به فرارسیدن عید سعید قربان، بر لزوم رعایت نکات بهداشتی برای ذبح دام تأکید و اظهار کرد: درخواست ما از مردم این است که دام را از مراکز مجاز و تأییدشده توسط سازمان دامپزشکی تهیه کنند. میادین مجاز عرضه دام در شهر‌ها و مناطق مختلف، مشخص هستند و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کرده و دامی که زیر نظر دامپزشکان، به صورت اصولی ذبح شده را خریداری کنند.

وی افزود: اگر ذبح دام به‌صورت غیر بهداشتی، در منازل انجام شود، احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو وجود دارد. این بیماری ویروسی، بیش از دو دهه است که در کشور ما شناسایی شده و جزو بیماری‌های بومی محسوب می‌شود.

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت درباره تب کریمه کنگو توضیح داد: عامل اصلی انتقال این بیماری، کنه‌ای به نام «کنه هیالوما» است که در مناطق مختلف کشور وجود دارد. این کنه روی بدن دام قرار گرفته و از آن خون‌خواری می‌کند. دامی که توسط این کنه آلوده شده، ممکن است حامل ویروس کریمه کنگو یا CCHF باشد، در حالی که علائم خاصی از بیماری در دام دیده نمی‌شود. در زمان ذبح دام، ترشحات، خون و بافت‌های آلوده به ویروس می‌توانند منجر به انتقال ویروس به انسان شوند.

این مقام مسئول وزارت بهداشت هشدار داد: اگر این ترشحات از طریق چشم، مخاط یا زخم‌های موجود روی پوست وارد بدن افراد شود، می‌تواند باعث ابتلا به بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو شود. قصاب‌ها و افرادی که بدون دستکش اقدام به ذبح می‌کنند یا روی دست خود زخمی دارند، در معرض خطر بیشتری هستند.

زینلی تصریح کرد: به همه افراد توصیه می‌شود که دام را از مراکز معتبر خریداری کنند و ذبح دام را نیز در همان مراکز انجام دهند. افرادی که اقدام به ذبح دام می‌کنند حتماً باید هنگام ذبح، از وسایل حفاظت فردی مانند ماسک، دستکش، عینک و روپوش استفاده کنند. توصیه می‌کنیم که ذبح دام فقط در مراکز مجاز انجام شود.

رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت با تأکید بر این که گوشت تازه به‌هیچ‌وجه بلافاصله پس از ذبح دام، مصرف نشود، گفت: گوشت دام ذبح شده، باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا با شکل‌گیری پدیده جمود نعشی و افت pH و اسیدی شدن گوشت، ویروس‌ها از بین بروند. پس از این مدت، گوشت قابل استفاده خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ما طی سالیان گذشته گزارش‌های زیادی داشته‌ایم که زنان خانه‌دار به دلیل قطعه قطعه کردن گوشت و آلودگی گوشت به ویروس، به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند بنابراین داشتن دستکش هنگام تمیز و قطعه قطعه کردن و قرار دادن گوشت در دمای یخچال قبل از مصرف آن، بسیار حائز اهمیت است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->