۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد سخنگوی شورای نگهبان: مخالفتی با حذف ۴ صفر پول ملی نداشتیم | واکنش به برگزاری رفراندوم رئیس جمهور تهران را به مقصد اسلام آباد ترک کرد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برنامه آمادگی نیروهای مسلح در سه‌ بازه زمانی پیش می‌رود هشدار نماینده مجلس درباره پیامد‌های خطرناک فروش اینترنتی دارو بدون نظارت داروخانه‌ها وزیر امور خارجه: سفر پزشکیان به پاکستان فرصتی برای بازاندیشی پتانسیل‌های همکاری است پزشکیان پیش از عزیمت به پاکستان: ارتباطات ایران و پاکستان را به نزدیک ۱۰ میلیارد دلار ارتقاء می‌دهیم انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه برخی خانوار‌های کم درآمد و بی بضاعت شهادت حداقل ۱۸ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) چشم‌انداز روابط دوستانه تهران-اسلام‌آباد در آستانه سفر پزشکیان دستیار وزیر خارجه در آستانه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد: مناسبات ایران و پاکستان وارد مرحله تازه‌ای شده است ترامپ برای جنگ هسته‌ای با روسیه اعلام آمادگی کرد ویدئو | ماجرای تقطیع صحبت‌های علی‌اکبر صالحی درباره جنگ در رسانه‌ها چه بود؟ پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۳۶۷۵۸
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی
حجاج بیت الله الحرام در قطعنامه پایانی مراسم برائت از مشرکین خواستار قطع ارتباط همه دولت‌ها با رژیم سفّاک صهیونیستی و اخراج این رژیم از کلیه سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم برائت از مشرکین در جریان مناسک حج و همزمان با حضور زائران ایرانی در عرفات پنجشنبه ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

در این مراسم، علاوه‌بر پیام مقام معظم رهبری به زائران خانه خدا که از سوی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خوانده شد، مواضع زائران در حج امسال در قطعنامه پایانی این مراسم اعلام شد.

متن کامل این قطعنامه به شرح ذیل است:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِینَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِکِینَ

حمد و سپاس خدای متعال را که توفیق حج ابراهیمی را به ما عنایت کرد و حضور در سرزمین مقدس عرفات را نصیب مان گردانید. با تأسی و پیروی از سیره ابراهیم خلیل الرحمن و رسول گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع)، ضمن اعتقاد و ایمان راسخ نسبت به اسلام ناب محمدی و تجدید پیمان با اندیشه‌های والای امام راحل عظیم الشأن (قدس سره) و رهبر معظم انقلاب، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشته، مواضع قاطع و اصولی خود را در حج جاری اعلام می‌داریم:

ما حجاج بیت‌الله الحرام نسبت به توطئه‌های نظام سلطه جهانی که در صدد از بین بردن بنیان‌ها و ارزش‌های اعتقادی است، اعلام خطر کرده و با شناخت کامل بر ضرورت توجه و پایبندی به معارف و آموزه‌های دینی و معنوی قرآن کریم و اهل بیت علیهم‌السلام تاکید می‌کنیم.

ما حجاج، ضمن اهتمام بر وحدت جهان اسلام حول آموزه‌های هدایتگر قرآن کریم، از سیاست‌های استکباری آمریکا و رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی مبنی بر ایجاد تفرقه میان مسلمانان و تضعیف امت اسلامی، برائت و انزجار خود را اعلام می‌داریم.

ما حجاج بیت‌الله الحرام، موضوع فلسطین را مسئله اصلی جهان می‌دانیم و معتقدیم تنها راه آزادی قدس، مقاومت مردم مظلوم و قهرمان آن سرزمین و حمایت همه جانبه تمام امت اسلامی از آنهاست. با توجه به نسل‌کشی و جنایات رژیم پلید صهیونیستی، بویژه در غزه، قطع هرگونه رابطه کشور‌ها با رژیم سفاک و اخراج آنها از کلیه سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را خواهانیم.

ما حج‌گزاران، همگام با ملت غیور و سرافراز ایران اسلامی، با عزمی راسخ و قدم‌هایی استوار، به وظیفه شرعی و ملی خود در اطاعت از ولی امر مسلمین، برای فتح قله‌های دانش، پیشرفت و تعالی کشور عمل خواهیم کرد.

به امید ناکامی دشمن صهیونیستی

صحرای عرفات

نهم ذی‌الحجه ۱۴۴۶ هجری قمری_ مطابق با ۱۵ خرداد ماه سال ۱۴۰۴ هجری شمسی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->