فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا جمع آوری و دستگیری ۶۷۲ معتاد و خرده فروش در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام شرور مسلح «عباس کورکوری» اجرا شد + فیلم مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟
سرخط خبرها

هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب

  • کد خبر: ۳۳۷۰۶۴
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره  آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب
به گزارش مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، محمد حسین درودی نسبت به تهدید امنیت بهداشتی شهروندان هشدار و از مدیران ذی ربط خواست تا با جدیت، اقدامات پیشگیرانه در این زمینه را اعمال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی  با اشاره به وظایف نظارتی دستگاه قضایی گفت: یکی از منابع وصول وقوع تخلفات و جرائم به دستگاه قضایی، گزارش‌های مردمی است، بر این اساس و متعاقب اعلام گزارش از سوء استفاده افراد فرصت طلب و سود جو از سهل انگاری متولیان امر و تخلیه فاضلاب در مزارع و باغات یکی از مناطق حاشیه شهر مشهد جهت استفاده برای کشت صیفی جات، دستورات لازم خطاب به معاون دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان صادر تا موضوع را با جدیت پیگیری نماید.

محمد حسین درودی افزود: با توجه به اهمیت و فوریت و حساسیت موضوع در راستای اجرای ماده ۲ دستور العمل نظارت و پیگیری حقوق عامه و تکالیف نهاد دادسرا در اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و به منظور حفظ و صیانت از حقوق عامه و با توجه به خطرات جبران ناپذیر این گونه اقدامات که تهدیدی علیه امنیت و بهداشت عمومی می‌باشد، مقرر شد مجموعه اقداماتی توسط دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان به انجام برسد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: با توجه به این که این اقدام تهدیدی علیه چرخه غذایی محسوب می‌شود و آلودگی محیط زیست مطابق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود، طی این دستور از مقام قضایی خواسته شد تا توضیحات لازم را از متولیان امر مانند مرکز بهداشت، اداره محیط زیست، اداره جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مسئول در خصوص اقدامات پیشگیرانه آنها در راستای ممانعت از آبیاری مزارع و باغات این منطقه با پساب‌های تصفیه نشده و فاضلاب و معرفی افراد متخلف به دستگاه قضایی جهت برخورد قاطع با تخلفات و جرائم مرتبط اخذ،   و چنانچه ترک فعلی مشاهده شد اقدامات لازم در راستای تشکیل پرونده و برخورد بازدارنده قضایی بعمل آید.

محمد حسین درودی خاطر نشان کرد: دستگاه‌های متولی در زمینه حفظ بهداشت محیط مکلفند نسبت به نصب تابلو هشدار با ذکر مفاد ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی در خصوص برخورد با افرادی که اقدام به انتقال فاضلاب شهری به مزارع و باغات می‌نمایند اقدام نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->