یک ریزپرنده اسرائیل در شیراز منهدم شد انهدام سه پهپاد پیشرفته اسرائیلی در ایلام سه دانشمند حوزه هسته‌ای در حملات دیروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا در روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو شد ظهره‌وند: در صورت حمایت کشور‌های عربی از اسرائیل، آن‌ها هم هدف عملیاتی ما خواهند بود | گروسی صلاحیت مدیریت آژانس را ندارد اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در اتریش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۷۴۵۷
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در اتریش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دقایقی پیش با حضور نمایندگان ۳۵ کشور عضو این شورا در وین آغاز به‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اعضای شورا در این نشست که تا روز جمعه ادامه دارد، موضوعاتی، چون ایمنی هسته‌ای، اجرای توافقنامه‌های پادمان و فعالیت‌های علمی و پژوهشی آژانس را بررسی می‌کنند.

بررسی گزارش‌های مدیرکل درباره نظارت و راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران در چارچوب توافقنامه جامع پادمان و برجام نیز از جمله موضوعات مورد توجه این نشست است. در این دوره، گزارش جامع مدیرکل که بر پایه قطعنامه آذرماه گذشته شورای حکام به آژانس تکلیف شده، به شورا ارائه خواهد شد.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، امروز در آغاز نشست گزارشی از فعالیت‌های اخیر این سازمان ارائه خواهد کرد و طبق برنامه، در نشست خبری نیز پاسخگوی پرسش‌های خبرنگاران خواهد بود.

گروسی هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد که ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران با غلظت ۶۰ درصد افزایش یافته است. وی همچنین در گزارش جامعی که پیرامون برنامه هسته‌ای کشورمان منتشر کرد، با تکرار مسائلی که پیش‌تر در چارچوب پرونده «ابعاد احتمالی نظامی» (PMD) در سال ۱۳۹۴ بسته شده بود، ادعا‌هایی را درباره وجود مواد هسته‌ای اعلام‌نشده در ایران مطرح کرد.

جمهوری اسلامی ایران نیز به‌طور رسمی به این گزارش اعتراض کرده و آن را «انحراف آشکار از مأموریت فنی و بی‌طرفانه آژانس» توصیف کرده است. نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین در یادداشتی رسمی به آژانس اتمی، با رد اتهامات مطرح‌شده تأکید کرده است که هیچ فعالیت هسته‌ای اعلام‌نشده‌ای در ایران وجود ندارد و برنامه هسته‌ای کشور کاملاً شفاف و تحت نظارت آژانس قرار دارد.

در این یادداشت همچنین تصریح شده است که «محتوا، لحن و دامنه گزارش مدیرکل به‌شدت محل ایراد بوده و نشان‌دهنده انحراف آشکار از مأموریت فنی و بی‌طرفانه آژانس است». نمایندگی ایران تأکید کرده که انتشار این گزارش، در شرایط حساس کنونی، عملاً خوراک لازم را برای فضاسازی سیاسی برخی کشور‌ها با هدف زمینه‌سازی برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران فراهم کرده است.

در همین حال اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در نشست با خبرنگاران تصریح کرد: مبنای جمهوری اسلامی ایران از ابتدا تعامل و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اساس تعهدات ناشی از معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) و موافقت‌نامه جامع پادمان بوده است. ما در این یکی دو سال اقدامات بسیار مهمی در راستای همکاری با آژانس انجام داده‌ایم و خود را به بهترین وجه نشان داده‌ایم. اما متأسفانه آژانس، تحت فشار و نفوذ سیاسی سه کشور اروپایی و آمریکا، تصمیم گرفت ابتدا گزارشی تحت عنوان گزارش جامع تهیه کند و متعاقباً کشور‌های اروپایی از این گزارش سوء‌استفاده کردند تا قطعنامه‌ای تهیه کنند و احتمالاً برنامه‌هایی را که مدنظر دارند، دنبال کنند.

بقائی خاطرنشان کرد: بدون تردید، پاسخ تقابل، همکاری بیشتر نخواهد بود. جمهوری اسلامی ایران مجموعه‌ای از گام‌ها و اقدامات را تدوین کرده و طرف‌های مقابل از امکانات و توانایی‌های ما در این زمینه آگاه هستند. حتماً با توجه به تحولات آینده، بر اساس هماهنگی با سازمان انرژی اتمی و سایر نهاد‌های ذی‌ربط، تصمیم‌گیری در این زمینه انجام خواهد شد و یکی از اقدامات ما عملیاتی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->