نتیجه و ویدیو کشتی فرنگی غلامرضا فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران سقوط یک پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفا | اسپانیا صدرنشین جدید جهان شوکی تازه به استقلال | آدان و آسانی در امارات ماندند! پخش زنده مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کسب مدال طلای موی‌تای قهرمانی جوانان جهان توسط دختر ایرانی مصاحبه جنجالی سهرابیان علیه آدان در بازگشت به کشور پوستر جدید و متفاوت تیم چادرملو منتشر شد + عکس استقلال خالق سنگین‌ترین شکست تاریخ فوتبال ایران در آسیا| ۷ گل در یک بازی! نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ شب سیاه مدافعان استقلال در امارات|۱۳ گل خورده در ۵ بازی! بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست!
سرخط خبرها

پنالتی پرسپولیس مقابل ماشین‌سازی صحیح بود؟

  • کد خبر: ۳۳۷۴۷
  • ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۰
پنالتی پرسپولیس مقابل ماشین‌سازی صحیح بود؟
حیدر سلیمانی معتقد است کرمانشاهی قضاوت خوبی در مصاف ماشین‌سازی و پرسپولیس داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس توانست با برتری یک بر صفر برابر ماشین‌سازی به پنجمین پیروزی پیاپی خود در لیگ نوزدهم برسد. تک گل این دیدار را مهدی ترابی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.


حیدر سلیمانی، کارشناس داوری در خصوص عملکرد رضا کرمانشاهی در این دیدار گفت: بازی کسل‌کننده‌ای بود و تا آخرین دقایق بازی صحنه حساسی نداشت. در دقیقه ۸۵ علی علیپور با زیرکی خود را به محوطه جریمه ماشین سازی رساند و غفلت بازیکن ماشین‌سازی سبب شد تا او علیپور را یک شارژ معمولی کند اما مهاجم پرسپولیس با زرنگی توانست این پنالتی سختگیرانه را از داور بگیرد.


وی ادامه داد: در ادامه ماشین‌سازی به گل رسید که به درستی آفساید اعلام شد. همچنین در دقیقه ۸۸ بازیکن ماشین‌سازی در محوطه جریمه پرسپولیس تعادلش را از دست داد که خلیل‌زاده اصلا با او برخوردی نداشت و داور به درستی ادامه بازی اعلام کرد. در دقایق پایانی، تیم ماشین‌سازی با اخراج ثاقبی ۱۰ نفره شد که هر ۲ کارت زرد این بازیکن درست داده شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->