آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند جریان دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم رویترز: ایران مذاکره برای آتش‌بس زیر حملات اسرائیل را نمی‌پذیرد اعتراف رسانه‌های اسرائیلی: فریب جنگ روانی ایران را خوردیم
سرخط خبرها

بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است

  • کد خبر: ۳۳۸۰۵۲
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در دیدار با سرکنسول جمهوری خلق چین در بندرعباس گفت: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس یک گام مهم در تقویت روابط دو کشور بوده و نقش سرکنسول چین در تقویت روابط دو کشور اثرگذار بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «شو وی» سرکنسول جمهوری خلق چین در بندرعباس روز سه‌شنبه ۲۰ خردادماه با علاءالدین بروجردی نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

بروجردی در ابتدای این دیدار با اشاره به روابط راهبردی و مستحکم ایران و چین گفت: رابطه با جمهوری خلق چین اولویتی استراتژیک برای جمهوری اسلامی ایران است و مجلس شورای اسلامی از تعمیق و گسترش مناسبات راهبردی همه جانبه دو کشور حمایت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس یک گام مهم در تقویت روابط دو کشور بوده و نقش سرکنسول چین در تقویت روابط دو کشور اثرگذار بوده است.

این دیپلمات چینی ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های دو طرف و گسترش فعالیت سرکنسولگری‌های دو کشور، موجبات تقویت تبادلات استانی نیز فراهم شود.

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان داشت: اجماع سران دو کشور به تداوم و تقویت مراودات دو جانبه مبتنی بر برنامه ۲۵ ساله است و گفت: امیدوارم هستیم در چارچوب این برنامه و توافقات عالی صورت گرفته شاهد جهشی بزرگ در روابط دو کشور باشیم.

بروجردی همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران بر موضع اصولی خود در قبال چین واحد تاکید دارد و از اعلام حمایت‌های چین در حفاظت و دفاع ایران از حاکمیت، تمامیت سرزمینی و عزت ملی قدردانی می‌کنیم و مراقبت از این هسته اصلی را وظیفه خود می‌دانیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در بخش پایانی سخنان خود گفت: تبادل هیئت‌های پارلمانی بین دو کشور نقشی موثر در تعمیق روابط خواهد داشت و امیدواریم در فرصت مناسب رفت و آمد‌های متقابل بین پارلمان‌های دو کشور از سرگرفته شود تا نهاد‌های قانون‌گذاری ایران و چین بتوانند نقشی مثبت در تعمیق روابط همه جانبه ایفا کنند.

شو وی سرکنسول جمهوری خلق چین در بندرعباس نیز در این دیدار گفت: این نمایندگی با استقرار در جنوب ایران وظیفه گسترش و ارتقا روابط دو کشور را برعهده دارد و هشت استان جنوبی ایران را پوشش می‌دهد.

وی، سال جاری را سالی پر رفت و آمد در عرصه همکاری‌های دولتی و پارلمانی میان دو کشور توصیف کرد و افزود: ما اهمیت زیادی برای روابط ایران و چین قائل هستیم.

سرکنسول جمهوری خلق چین در پایان این دیدار ابراز امیدواری کرد روند همکاری‌های اقتصادی چین و ایران با افزایش تبادل هیئت‌های اعزامی در بخش دولتی و خصوصی روند رو به رشدی را تجربه کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->