صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر

  • کد خبر: ۳۳۸۰۷۱
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹
مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر
مدافع کره‌ای بایرن مونیخ در لیست خرید‌های تابستانی باشگاه النصر قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مین‌جائه کیم که یکی از بازیکنانی است که گفته می‌شود در همین تابستان احتمالاً از جمع باواریایی‌ها جدا خواهد شد، مورد توجه باشگاه النصر عربستان قرار گرفته است. این مدافع کره‌ای با وجود شایعاتی که در خصوص آینده حرفه‌ای‌اش وجود دارد، روز گذشته (چهارشنبه) همراه این تیم به اورلاندی آمریکا سفر کرد تا در مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ شرکت کند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری «فوت مرکاتو» ایتالیا؛ باشگاه النصر برای جذب مین‌جائه کیم پافشاری می‌کند و در چند روز گذشته سعی کرده تا با مدیر برنامه‌های این مدافع کره‌ای به توافق برسد. کیم ۲۸ ساله مشتاق است تا این انتقال شکل عملی به خود بگیرد.

مین‌جائه کیم که تابستان ۲۰۲۳ در انتقالی به ارزش ۵۰ میلیون یورو از ناپولی به بایرن مونیخ پیوست، فصل اخیر عملکردش در این تیم رضایت‌بخش نبود و به همین خاطر مدیران باشگاه از فروش او استقبال می‌کنند.

این مدافع کره‌ای که قرارداد فعلی‌اش با بایرن مونیخ تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۸ اعتبار دارد، تاکنون در ۷۹ بازی برای این تیم به میدان رفته و آمار ۴ گل‌زده و ۲ پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است. او فصل اخیر با باواریایی‌ها قهرمان بوندس‌لیگا شد.

در سوی دیگر دیوید اورنستین خبرنگار سرشناس رسانه انگلیسی «اتلتیک» خبر داد؛ گالاتاسرای برای عقد قراردادی سه ساله با لروی سانه به توافق رسید و این بال آلمانی در این تیم ترکیه‌ای ۱۵ میلیون یورو در سال دستمزد دریافت خواهد کرد.

شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت آلمان» هم خبر از توافق سانه با گالاتاسرای داد. مذاکرات بین طرفین در حال حاضر در شهر استانبول برسر جزئیات نهایی این قرارداد ادامه دارد.

سانه در سال ۲۰۲۰ از منچسترسیتی به جمع باواریایی‌ها پیوست و تاکنون در ۲۲۰ بازی برای بایرن به میدان رفته که حاصلش ۶۱ گل‌زده و ۵۵ پاس‌گل بوده است.

او در این مدت به بایرن برای کسب چهار قهرمانی در بوندس‌لیگا، دو قهرمانی در جام حذفی آلمان، یک قهرمانی در سوپرجام اروپا و یک قهرمانی در جام جهانی باشگاه‌ها کمک کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->