رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است
سرخط خبرها

تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین

  • کد خبر: ۳۳۸۰۹۲
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین
رئیس جمهور با تأکید بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین گفت: از اولویت‌های اساسی ما در دیدار با مقامات کشور‌ها و حضور در مجامع بین‌المللی دفاع از ملت مظلوم فلسطین است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس جمهور عصر روز چهارشنبه در دیدار با جمیل هرمز معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین و هیئت همراه، حمایت از مظلومان جهان، به‌ویژه مردم ستمدیده فلسطین را سیاست اصولی، تغییرناپذیر و برخاسته از آموزه‌های اصیل انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: این باور عمیق، برگرفته از سیره و سنت حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما بر پایه این اعتقاد راسخ، هر آنچه در توان داشته باشیم، در حمایت از ملت مظلوم فلسطین به‌کار خواهیم گرفت.

رئیس جمهور با اشاره به تداوم جنایات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی و وضعیت اسفبار مردم بی‌دفاع فلسطین، عامل اصلی استمرار این ظلم و جنایت را نبود اتحاد، انسجام و هماهنگی میان کشور‌های اسلامی عنوان کرد و افزود: آنچه ما به دنبال آن هستیم، تلاش برای تقویت همگرایی، برادری و حسن همجواری در جهان اسلام و دستیابی به نگاه و موضع مشترک در قبال مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در قبال مسئله فلسطین است.

پزشکیان، تفرقه و گسست در جهان اسلام را نتیجه توطئه‌های پیچیده بدخواهان و دشمنان امت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: آنان با ابزار‌ها و روش‌های مختلف، کشور‌های اسلامی را در مقابل یکدیگر قرار می‌دهند تا از یک‌سو منابع آنان را غارت کرده و در ازای آن جنگ‌افزار و ادوات نظامی به منطقه تزریق کنند و از سوی دیگر برای رژیم کودک‌کش صهیونیستی، حاشیه‌ای امن برای تداوم جنایت در غزه لبنان و دیگر سرزمین‌های اسلامی فراهم آورند.

پزشکیان با تأکید بر عزم جدی جمهوری اسلامی برای ایجاد هم‌صدایی و هم‌افزایی کشور‌های اسلامی در حمایت از مردم فلسطین، گفت: بکارگیری تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک و سیاسی برای توقف فوری جنایات صهیونیست‌ها در غزه ادامه خواهد یافت و یکی از اولویت‌های اساسی ما در دیدار با مقامات کشور‌ها و حضور در مجامع بین‌المللی، دفاع از ملت مظلوم فلسطین است.

رئیس جمهور همچنین برای سلامتی و آزادی رهبران جبهه مردمی برای آزادی فلسطین از زندان‌های رژیم صهیونیستی دعا و آرزوی موفقیت کرد.

در این دیدار، آقای جمیل هرمز معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت، از حمایت‌های پیوسته و اصولی جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین قدردانی کرد و گفت: ما از مواضع حمایت‌گرانه، روشنگرانه و وحدت‌گرایانه جنابعالی در دفاع از مسئله فلسطین صمیمانه تقدیر می‌کنیم.

معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با تأکید بر اینکه در شرایط حساس و پیچیده امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند رویکرد‌های یکپارچه و مواضع متحد جهان اسلام پیرامون مسئله فلسطین هستیم تصریح کرد: در این مسیر، نقش جمهوری اسلامی ایران و مسئولان عالی آن، در امتداد خط اصیل امام خمینی (ره)، همواره برجسته و تعیین‌کننده بوده است.

معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین همچنین با مرور ۲۰ ماه مقاومت جانانه ملت فلسطین در برابر نسل‌کشی، پاکسازی نژادی، تخریب زیرساخت‌ها و محاصره غذایی و دارویی مردم غزه با هدف امتیازگیری از مقاومت، تأکید کرد: علی‌رغم حجم عظیم این جنایات، ملت فلسطین با صلابت ایستاده و اجازه ندادند نقشه‌های شوم آنها از جمله کوچ اجباری ساکنان غزه محقق شود.

جمیل هرمز همچنین نقش وحدت و هم‌صدایی گروه‌های مقاومت را در ناکام‌سازی توطئه‌های رژیم صهیونیستی برجسته خواند و خواستار بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های جهان اسلام در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی برای توقف کشتار مردم غزه شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->