لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
سرخط خبرها

معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو

  • کد خبر: ۳۳۸۱۰۱
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
  • ۱
معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو
خانواده دختر دانشجویی که بر اثر واژگونی خودروی مردی جوان جان باخته با شکایت از راننده مدعی شدند وی باید به اتهام قتل عمد محاکمه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ گزارش واژگونی یک خودرو پژو در بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام شد. پس از آن مأموران به محل سانحه اعزام شدند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد راننده خودرو که جوانی ۳۰ ساله به نام خسرو است زخم‌های سطحی برداشته، اما سرنشین خودرو که دختری ۲۰ ساله بود، در دم جان باخته است. پسر جوان در اولین اظهاراتش مدعی شد با دختر دانشجو دوست بوده و هنگام رانندگی ناخواسته این حادثه رخ داده است.

از آنجا که گزارش اولیه پلیس وقوع سانحه رانندگی را تأیید می‌کرد برای خسرو به اتهام قتل غیرعمد کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری دو تهران ارسال شد. اما خانواده دختر دانشجو با مراجعه به دادسرا و ارائه برخی مستندات و ادله از خسرو شکایت و او را به عنوان مقصر مرگ دخترشان معرفی کرده و اظهار کردند رابطه دوستانه بین دخترشان با خسرو دارای اشکالاتی بوده و آنها چه به لحاظ سنی و چه به لحاظ فرهنگی هیچ سنخیتی نداشته‌اند.

مادر سحر در بخشی از اظهاراتش گفت: «خسرو در حوزه املاک فعالیت می‌کند و دختر من دانشجوی یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور بود. او ۱۰ سال از دخترم بزرگ‌تر بوده و به نظر می‌رسد او دخترم را فریب داده. اگر سانحه تا این حد شدید بوده که دخترم در دم جان باخته چرا خودش آسیبی ندیده است.»

با پذیرش درخواست خانواده سحر پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و برای خسرو نیز به اتهام قتل عمد کیفرخواست صادر شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه اولیای دم برای متهم درخواست قصاص کردند. سپس مادر سحر به جایگاه رفت و گفت: «همان‌طوری که ما مستنداتمان را ارائه دادیم بر این باور هستیم که به احتمال زیاد متهم دخترمان را فریب داده و به نظر ما تصادف ساختگی است. شاید خواسته طوری وانمود کند که سحر بر اثر سانحه تصادف جان باخته است.»

پس از آن متهم به جایگاه رفت و با رد اتهام قتل عمد گفت: «همان‌طوری که بار‌ها تأکید کرده‌ام سحر در سانحه فوت کرد و من بی‌گناهم.»

وی درباره چگونگی آشنایی‌اش با سحر گفت: «من یک دفتر مشاور املاک دارم. در مسیری که به سمت خانه می‌رفتم با سحر آشنا و کم کم به او علاقه‌مند شدم. آن روز در حال دور زدن با ماشینم بودیم که به یکباره کنترل خودرو از دستم خارج و واژگون شد.»

پس از اظهارات متهم، قضات دستور تحقیقات بیشتر در خصوص سانحه و ابعاد تصادف را از سوی کارشناسان صادر کردند تا بعد از ارائه گزارش تکمیلی توسط کارشناسان با صدور رأی درباره متهم اعلام نظر کنند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
0
0
می‌خوان دیه بگیرن دیدن وضع طرف خوبه الآنم دیگه این سوژه دخترا داغه تو کشور گفتن شانسشون رو امتحان کنن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->