۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: اجازه ندهید هیچ‌کس بدون توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود کارشکنی مجدد نتانیاهو در مسیر آتش‌بس | وزیر اسرائیلی، نخست وزیر را تهدید کرد آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) نیشکر هفت‌تپه پرونده جدید دارد | ماجرا چیست؟ بازماندگان کشتی ونزوئلایی، اسیر ارتش آمریکا شدند حماس، یک یهودی را از زندان اسرائیل نجات داد| «نادر صدقه» کیست؟ + فیلم وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف تلفنی گفت‌و‌گو کرد ۴۷ مورد نقض آتش‌بس جنگ غزه توسط اسرائیل (۲۶ مهر ۱۴۰۴) گمانه زنی‌ها درباره دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی شهادت یک لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش آمار شهدای غزه به بیش از ۶۸ هزار نفر (۲۶ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: تصویب CFT هزینه‌های تجارت را کاهش می‌دهد عضو کمیسیون آموزش مجلس: عدالت آموزشی بدون تقویت سمپادها محقق نمی‌شود سخنگوی طالبان: فعلاً به نقض آتش‌بس توسط پاکستان پاسخ نمی‌دهیم عضو کمیسیون عمران مجلس: تصویب «CFT» پیام مثبتی به عرصه اقتصاد کشور داد
سرخط خبرها

کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت

  • کد خبر: ۳۳۸۱۸۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: بلافاصله پس از صدور این قطعنامه تحمیلی و ظالمانه، پرسشنامه طراحی (DIQ) مربوط به دو اقدام مشخص و مؤثر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شد. یکی از این اقدامات، راه‌اندازی سایت سوم امن غنی‌سازی است که به‌عنوان سومین مجتمع غنی‌سازی کشور، از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخوردار است و اهمیت راهبردی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: در واقع، کشورهای غربی، به‌ویژه سه کشور اروپایی و ایالات متحده، به‌طور مکرر اقداماتی علیه کشورمان انجام می‌دهند. صدور قطعنامه علیه ایران برای اولین بار نیست و پیش‌تر نیز بارها شاهد چنین اقداماتی بوده‌ایم. ما همواره هشدار داده‌ایم که این رویکرد نتیجه‌ای برای آن‌ها به دنبال نخواهد داشت.

وی افزود: متأسفانه، آن‌ها گمان می‌کنند اعمال فشارهای گوناگون، از جمله تحریم‌های اقتصادی و فشارهای سیاسی، می‌تواند ایران را وادار به عقب‌نشینی از مواضع برحق خود کند. این یک اشتباه استراتژیک بزرگ است که بارها آزموده شده و نتیجه‌ای نداشته است. ما پیش‌تر نیز تذکر و هشدار داده‌ایم که در صورت اتخاذ رویکرد تقابلی، اقدامات خود را متناسب با آن تنظیم خواهیم کرد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: متأسفانه، این کشورها باز هم به این مسیر ادامه دادند. ما نیز از قبل پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده بودیم. همان‌طور که در بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی اعلام شد، تصمیماتی در کشور اتخاذ شده است که امروز توسط جناب آقای مهندس اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، به همکاران ابلاغ شد.

معاون سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: بلافاصله پس از صدور این قطعنامه تحمیلی و ظالمانه، پرسشنامه طراحی (DIQ) مربوط به دو اقدام مشخص و مؤثر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شد. یکی از این اقدامات، راه‌اندازی سایت سوم امن غنی‌سازی است که به‌عنوان سومین مجتمع غنی‌سازی کشور، از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخوردار است و اهمیت راهبردی دارد. علاوه بر این، ماشین‌های نسل اول مستقر در مجتمع غنی‌سازی شهید دکتر علی‌محمدی در فردو با ماشین‌های پیشرفته نسل ششم جایگزین می‌شوند. این اقدام به‌معنای افزایش چشمگیر تولید مواد غنی‌شده خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->