پژمانفر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون جمعیت کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند| نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است

  • کد خبر: ۳۳۸۴۵۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵
تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی |  ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است
وزیر خارجه ایران عصر امروز در تماس تلفنی همتای فرانسوی گفت: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز یک کشور طبق حقوق بین‌الملل مطلقا ممنوع است و همگان می‌بایست رژیم صهیونیستی را به‌خاطر این یاغی‌گری محکوم و بازخواست کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ژان نوئل بارو وزیر امور خارجه فرانسه عصر امروز (جمعه) ۲۳ خردادماه و پس از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی با همتای ایرانی تلفنی گفت‌و‌گو کرد.

وزیر خارجه فرانسه در این تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه به صورت درباره آخرین تحولات منطقه متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت‌و‌گو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این تماس تلفنی اقدام رژیم صهیونیستی در تجاوز به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ایران و حمله به تاسیسات هسته‌ای و مناطق مسکونی که منجر به شهادت جمعی از اساتید دانشگاه، مقام‌های عالی‌رتبه نظامی و زنان و کودکان بی‌گناه کشور شد را نقض فاحش قوانین بین‌المللی خواند.

عراقچی همچنین خواستار محکومیت صریح این جنایت از سوی همه دولت‌ها شد.

وزیر امور خارجه ایران با انتقاد از رویکرد ناموجه و تحریک‌آمیز برخی کشور‌های اروپایی در تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که روز پنجشنبه در نشست شورای حکام تصویب شد و بهانه‌ای برای فضاسازی رژیم صهیونیستی و تعرض به تاسیسات هسته‌ای کشورمان فراهم کرد، تصریح کرد: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز یک کشور طبق حقوق بین‌الملل مطلقا ممنوع است و همگان می‌بایست رژیم صهیونیستی را به‌خاطر این یاغی‌گری محکوم و بازخواست کنند.

وزیر امور خارجه با تشریح اقدامات ایران در عرصه دیپلماتیک و بین‌المللی برای جلب توجه جامعه جهانی نسبت به شدت خطر ناشی از ماجراجویی رژیم صهیونیستی، خواستار برخورد مسئولانه دولت‌های عضو شورای امنیت به‌ویژه اعضای دائم شورا با این موضوع و محکوم‌کردن قاطع تجاوز رژیم اسرائیل و پاسخگوکردن آن شدند.

وزیر خارجه فرانسه با ابراز تاسف از تشدید منازعات در منطقه، ابراز امیدواری کرد که مباحث شورای امنیت سازمان ملل به کاهش تنش کمک کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->