امید عجیب کادرفنی پرسپولیس به سه بازیکن! مسیر هموار پرسپولیس با هاشمیان سکوت ساپینتو شکست | دروغ و توهین خط قرمز من است حمله بی سابقه حسن روشن به ساپینتو پیغام مهم فرهاد مجیدی به مدیران استقلال حردانی شاید به بازی بعدی نرسد حذف ۶ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی| رضاییان تنها نماینده آبی‌ها جدیدترین واکنش باشگاه پرسپولیس به پرونده بیرانوند در دادگاه ورزش کشتی گیران ایران مهمان آستان قدس رضوی شدند | از اهدای مدال تا دیدار با تولیت کاناوارو رسما سرمربی ازبکستان شد اتفاق عجیب در لیگ ۲ آسیا؛ سپاهان برای مهمانی هم به اصفهان می‌رود مدافع تیم ملی: دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم ترشتگن در راه جزیره مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو اسماعیلی‌فر جایگزین حردانی در تیم ملی شد خبر خوش سرمربی اروگوئه برای ستاره رئال مادرید یک رکورد جدید برای گواردیولا | پپ بالاتر از ونگر و فرگوسن!
سرخط خبرها

تکرار ماجرای یامگا و حامدی فر در تمرین پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۴۹۶۸۴
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
  • ۲
تکرار ماجرای یامگا و حامدی فر در تمرین پرسپولیس
مدافع تازه وارد پرسپولیس نزدیک بود کار دست علیپور بدهد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از اتفاقات تلخ و فراموش نشدنی فوتبال ایران تکل خشن و خطرناکی بود که امید حامدی فردر تمرین استقلال روی صورت یامگا رفت و باعث شد او بینایی اش را برای مدت زیادی از دست داده و در نهایت به سختی بتواند به فوتبال برگردد.

 اما مشابه این اتفاق در تمرین روز شنبه پرسپولیس هم تکرار شد. حسین ابرقویی مدافع تازه وارد پرسپولیس تکل بدی را روی صورت علیپور می‌زند تا حدی که باعث شکاف عمیق روی صورتش می‌شود. در همین راستا هم همسر علیپور استوری را منتشر کرد تا اطلاع دهد که اتفاق تلخی برای همسرش رخ داده است. علیپور واقعا شانس دارد که پای ابرقویی به چشمش برخورد نکرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
2
3
خداکنه نحسیش همین قدر باشه ودامن بقیه بازیکنا و تیم رو میگیره هنوز نبوده و بازی نکرده
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
0
0
خجالت آوره . آقای زنوزی خودتون میدونید که خلاف کردین وبازیکنان پرسپولیس ودیگر تیم ها رو با پول رانت هوایی کردین . چرت نگین . بیشترین طرفدار در کجا هستین ؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->