عصر شعر غزه در حوزه هنری انقلاب اسلامی هنری خراسان رضوی برگزار شد ویدئو | درخواست مجید واشقانی از بهاره رهنما برای کمک به اتحاد ایران واکنش بازیگر معروف هالیوودی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه + عکس نمایشگاه آثار شهیده «منصوره عالیخانی» در بوسنی و هرزگوین + عکس جایگزین فیلم «پیرپسر» مشخص شد | «سینما متروپل» به زودی اکران می‌شود نگاهی به قسمت هفتم و هشتم سریال «اجل معلق» | بار سریال بر دوش «بهزاد خلج» برگزاری آیین اهدای جایزه «کتاب اربعین» | پویشی برای معرفی آثار مرتبط با اربعین حسینی تصویری جدید از تتوهای سر محسن چاوشی + عکس جایگزین سریال «مختارنامه» مشخص شد + زمان پخش رویداد ملی «ایران برنده بازی» به بیش از ۷ میلیون مخاطب رسید انتقاد تند بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه ابوالفضل پورعرب با فیلمی جدید به سینما می‌‎آید ششمین جلد «چهره‌های موسیقی ایران معاصر» منتشر شد | کتابی برای معرفی مفاخر موسیقی ایران «ثریا» از ایروان روی آنتن زنده شبکه یک می‌رود ساختار مدیریتی موسیقی کشور با حضور مسئولین بررسی شد نمایشگاه آثار چیدمان تجسمی و حجم «نویز سفید» در نگارخانه آسمان مشهد رشد خوش نویسی در توسعه و ترویج مهارت هاست آموزش داستان نویسی | نقطه چین های سرنوشت (بخش دوم) درباره «جستار سیاسی» با نگاهی به آثاری از جرج اورول و هرتا مولر | جمع بی طرفی و جامع نگری
سرخط خبرها

هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند

  • کد خبر: ۳۳۸۵۱۹
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند
خواننده پیشکسوت کشورمان گفت: هنرمندان ایران عزیزمان با هر سلیقه و عقیده سیاسی مشتاق و آماده دفاع از کشور و آرمان‌های آن هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد گلریز  اظهار داشت: بنده به عنوان یک شهروند و عضو کوچکی از جامعه هنری از این حمله تروریستی بسیار متاسف و متاثر شدم و به مردم ایران، رهبر انقلاب و خانواده این شهدا تسلیت عرض می‌کنم.

وی گفت: شهدای این حادثه؛ سرلشکر پاسدار محمد باقری، سرلشکر پاسدار حسین سلامی، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید، سردار امیرعلی حاجی‌زاده و شهدای هسته‌ای؛ محمد مهدی طهرانچی و فریدون عباسی جانشان را تقدیم ایران اسلامی کردند و طبق وعده الهی جایگاه شهدا در بهشت برین است.

گلریز افزود: طبق سخنان رهبر معظم انقلاب پاسخ به این رژیم خونخوار، جنایتکار، ستم‌کش و کودک‌کش بسیار سخت و پشیمان‌کننده خواهد بود.

این خواننده پیشکسوت بیان کرد: ما هم در عرصه هنر وظیفه داریم در قالب آثار موسیقایی همچون سرود، جنایات این رژیم منحوس را بیش از پیش معرفی کنیم و با تولید چنین آثاری، ضمن اعلام اعتراض خود در برابر جنایات و اقدامات رژیم صهیونیستی، مقاومت مردم ایران و خانواده شهدا را بیان کنیم.

وی اظهارداشت: از دوران انقلاب تاکنون و در رویداد‌های مختلف و هر اتفاقی که در کشور رخ داده است، سرود‌های ماندگاری را با همکاری سایر هنرمندان تولید و اجرا کردم و اکنون نیز آماده هستم چنین آثاری را تولید و اجرا کنم تا مرهمی برای درد‌های مردم باشد.

گلریز گفت: هنرمندان ایران عزیزمان با هر سلیقه و عقیده سیاسی مشتاق و آماده دفاع از کشور و آرمان‌های آن هستند و فکر نمی‌کنم در این زمینه تردیدی داشته باشند. اکنون آماده هستم هر کاری که در عرصه هنری و غیرهنری برای پایداری و سربلندی کشورم لازم است، انجام دهم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->