آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعطای وام به تاکسیرانان برای خروج تاکسی های فرسوده از شبکه حمل و نقل عمومی

  • کد خبر: ۳۳۸۷
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
اعطای وام به تاکسیرانان برای خروج تاکسی های فرسوده از شبکه حمل و نقل عمومی
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد برای نخستین بار در کشور توانسته ایم مصوبه‌ای را از شورای شهر بگیریم که بر اساس آن تاکسی‌های فرسوده از شبکه حمل و نقل عمومی خارج شوند.
به گزارش شهرآرا نیوز، احمد محبی اظهار کرد: تلاش مان این است که باهمکاری تاکسیرانان خدمات ارزنده‌ای را به شهروندان ارائه کنیم. ما توفیق داریم در شهری خدمت کنیم که متعلق به امام رضا علیه السلام بوده و به خودمان می‌بالیم که خداوند متعال همچنین افتخاری را نصیب ما کرده است.
وی تصریح کرد: قطعا ما هم باید در بحث رفاه خانواده‌های تاکسیرانان اقداماتی را انجام دهیم و برنامه ریزی ان انجام شده و این شدنی نیست مگر اینکه با مشارکت شما تاکسیرانانا عزیز و خانواده‌های بزرگ تاکسیرانی باشد و به این جهت برنامه‌های جدید تری را در دستور کار قرار داده ایم.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی مشهد مقدس بیان کرد: نوسازی ناوگان در دستور کار سازمان تاکسیرانی، شورای شهر و دغدغه‌های شخص شهردارمشهد بوده و ما برای نخستین بار در کشور توانستیم مصوبه‌ای را از شورای شهر بگیریم و آن نیز خارج کردن ماشین‌های فرسوده از شهر بوده که به همین منظور توانستیم وامی را از بانک بگیریم که بسیاری از سود آن را شهرداری پرداخت می‌کند.
محبی در پایان از در دستور کار قرار بودن هوشمند سازی تاکسی‌ها در شهر مقدس مشهد خبر داد و گفت: ما به دنبال این هستیم که بتوانیم با برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه تاکسیرانان نیز خدمت رسانی بهتری به زائران و مجاوران حضرت رضا علیه السلام داشته باشیم. ا
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد در پایان از برگزاری دوره آموزشی تبلیغ ویژه غدیر با همکاری مجمع نکوداشت غدیر خبر داد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->