امانوئل مکرون: ما خواهان آتش‌بس هستیم رهگیری پدافند مشهد علیه اهداف متخاصم (بامداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران باید «توافقی» را که من به آنها گفتم امضا می‌کرد رسانه اسرائیلی: صهیونیست‌‌نشین‌ها در حال فرار به سمت قبرس هستند امیرخان متقی: مردم و حکومت افغانستان در کنار مردم و دولت ایران هستند افزایش فعالیت گشت‌های ایست و بازرسی بسیج در مشهد تلاش هلند برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا مقامات آمریکایی: قصد دخالت در جنگ علیه ایران را نداریم حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه اسرائیل را متوقف کرد واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به ایران را به‌شدت محکوم کرد هشدار آمریکا به اتباع خود در پی افزایش تنش‌های بین ایران و اسرائیل ایران: حملات عمدی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مستلزم اقدام فوری شورای امنیت است حزب الله شدیداً حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما را محکوم کرد شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در انفجار ساختمان صداوسیما ریزش سهام شرکت جنگنده سازی آمریکایی بعد از سرنگونی چهارمین جنگنده F-35 +جزئیات انهدام یک جنگنده F ۳۵ دیگر در تبریز موشک‌های ایران خلیج حیفا را به لرزه درآورد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره حمله اسرائیل به صداوسیما پیش‌نویس بیانیه ادعایی گروه ۷: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد وزیر امنیت رژیم صهیونیستی: رسانه‌ها پخش زنده موشک باران ایران را متوقف کنند سردار شکارچی: صلابتی که از خانم امامی دیدیم گوشه ای از افتخارات ملت ایران است
سرخط خبرها

دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد

  • کد خبر: ۳۳۸۷۵۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد
دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی گفت: در مصاحبه‌های ترامپ می‌بینیم که بیان کرده هنوز وقت برای توافق هست، اما با توجه به وضعیت حال حاضر، شرایط برای مذاکره آماده نیست و اگر بنا باشد مذاکره‌ای صورت بگیرد، قطعاً این مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

احمد ظریفیان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص حمله اسرائیل و پاسخ ایران، اظهار کرد: حرکتی که اسرائیل انجام داد خلاف قواعد بین‌المللی و خلاف اصول ضدجنگ در حقوق بین‌الملل بود. متأسفانه اسرائیل فرماندهان ارشد نظامی مملکت را ترور و جنگ را شروع کرد که این بخش اول ماجراست. اسرائیل خلاف قواعد بین‌المللی رفتار کرد.

وی افزود: در بخش دوم، واکنش‌های ما طبیعی است و ما این اجازه را داریم که برای دفاع از کشورمان، مقابله‌به‌مثل کنیم و وقتی این اتفاقات افتاد، ایران هم نباید ساکت بنشیند و پاسخ‌هایی بدهد؛ کمااینکه در این دو شب پاسخ داد.

ظریفیان ادامه داد: اکنون نمی‌توان درخصوص شدت و حدت پاسخ‌ها، نوع اثر و تخریبی که داشته و همچنین این موضوع که چگونه می‌توانستیم از اتفاقات پیشگیری کنیم و به این سمت پیش نرویم، صحبت کرد؛ زیرا ما وسط جنگ هستیم. با این تجاوزی که صورت گرفته و واقعاً نام آن تجاوز است، جمهوری اسلامی هم ساکت ننشست، پاسخ‌هایی داد و تاحدی مقابله‌به‌مثل کرد.

دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی با بیان اینکه نگاه اروپایی‌ها معطوف به آمریکا است، عنوان کرد: در شورای حکام قبل از اینکه این اتفاق رخ دهد، اروپایی‌ها برای اینکه زمینه‌‎ای بسازند، قطعنامه‌ای را پیشنهاد کرده بودند تا برای جمهوری اسلامی ایران صادر شود. کشور‌های منطقه محکوم و برای میانجی‌گری اعلام همکاری کردند. این آسیب منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد؛ چنانکه دیشب هم شنیدیم نیرو‌های اسرائیلی به یمن حمله کردند.

وی بیان کرد: متأسفانه کسانی که نظرشان در حقوق بین‌الملل تأثیرگذار است و می‌توانند راهگشا باشند، ساکت نشسته‌اند و ظاهراً بی‌تمایل نیستند که این موضوع ادامه‌دار باشد. کشور‌های منطقه در این حوزه حساسیت بیشتری نشان دادند، اما اروپایی‌ها و به‌ویژه آمریکا این حساسیت را نداشتند. در مصاحبه‌های ترامپ هم می‌بینیم که بیان کرده هنوز وقت برای توافق هست؛ اما با توجه به شرایط حال حاضر، هیئت دیپلماسی ایران و در رأس آن، وزیر امور خارجه، هنوز شرایط را برای مذاکره آماده ندیده‌اند‌. اگر بنا باشد مذاکره‌ای صورت بگیرد، قطعاً این مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->