راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

توصیه‌های بهداشتی جهت مادران شیرده و سالمندان در شرایط بحرانی

  • کد خبر: ۳۴۰۶۳۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
توصیه‌های بهداشتی جهت مادران شیرده و سالمندان در شرایط بحرانی
مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص سلامت کودکان و مادران شیرده گفت: تغذیه با شیر مادر از بیماری‌های اسهالی و تنفسی، کوتاه قدی، چاقی و دیابت پیشگیری می‌کند و شیرخواران در ۶ ماه اول عمر، نیاز به هیچ ماده غذایی جز شیرمادر ندارند و بعد از ۶ ماهگی نیز شیرمادر همراه با غذا‌های کمکی توصیه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد احمدیان با بیان اینکه در شرایط بحران، همراه داشتن دارو‌هایی که کودک بخاطر بیماری خاصی بصورت مدت دار مصرف می‌نماید ضرورت دارد، افزود: در صورت داشتن علائم خطر نوزادی از قبیل اسهال، استفراغ، تب، شلی و بیحالی، بیقراری، زردی پوست نوزاد، ضعیف شدن مکیدن نوزاد، تنفس مشکل دار و ناله کردن در هنگام تنفس به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنید.

 وی ضمن تاکید بر پرهیز از درمان‌های غیر علمی در هنگام بیماری کودکان اظهار داشت: قبل از مصرف هر نوع دارو برای کودک از محتوای آن مطمئن شوید. زیرا مصرف خودسرانه دارو در کودکان عوارض جبران نشدنی در پی دارد.

دکتر احمدیان در خصوص مراقبت‌های سالمندان در شرایط بحران نیز گفت:آموزش جا‌های امن به سالمندان ضرورت دارد و این افراد در صورت خروج از منزل با توجه به احتمال خطر لازم است آدرس محل سکونت، دارو‌های ضروری، کارت شناسایی، لیست بیماری‌ها و آب آشامیدنی سالم همراه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در صورتی که سالمند دچار زوال عقل و یا وابسته به تخت است نباید سالمند را تنها در منزل رها کرد و در خانواده و محله حداقل یک نفر را مسئول سلامت و ایمنی سالمند مشخص کنیم؛ با او آرام صحبت کنیم و همراهش بمانیم.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه به سالمندان توصیه کرد: چنانچه مبتلا به بیماری مزمن از قبیل صرع، دیابت، فشار خون و ... میباشید حتماً پزشک معالج خود را در جریان قرار داده و توصیه‌های ارائه شده توسط ایشان را کاملاً رعایت فرمائید، ضمناً سوابق پزشکی خود را به طور کامل همراه خود داشته باشید.

دکتر احمدیان با توصیه به همراه داشتن دارو‌های اختصاصی مورد نیاز و مصرف در زمان مقرر، در دسترس بودن وسایل ضروری مانند عینک، سمعک، باتری سمعک، پوشینه بزرگسال، ماسک آماده، ویلچر، واکر یا عصا و. ادامه داد: سالمندان نوشیدن آب در طی مسیر پیاده روی، رعایت بهداشت فردی و خصوصاً شستشوی دست‌ها با صابون مایع بعد از خارج شدن از توالت و قبل از غذا خوردن را فراموش نکنند.

وی خاطرنشان کرد: ترس و اضطراب برای سالمندان خطرناک‌تر از دیگران است، اما با محبت و همدلی، می‌توان از سالمندان در دل بحران حمایت کرد و با برقراری ارتباط روزانه و گفت‌وگوی کوتاه و آرام‌بخش احوالشان را پرسید و تأکید کرد تنها نیستند.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه خواب کافی و ورزش سبک را برای افزایش تاب‌آوری سالمندان ضروری دانست و گفت: در حضور سالمند، از اخبار وحشت‌آور صحبت نکنید. در صورتیکه از وضعیت بحران مطلع هستند، با سالمندان درباره خاطرات خوش، امید به بهبود اوضاع و سلامت عزیزانش حرف بزنید. صدای اذان، دعا‌های معروف، یا پیام‌های صوتی کوتاه امیدبخش پخش کنید. رادیو و تلویزیون را روی موج و کانال‌هایی تنظیم کنید که موسیقی پخش می‌کنند و یا حداقل خبر‌های منفی را دائم پخش نمی‌نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->