راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

آغاز اجرای برنامه‌ توانمندسازی معلمان و مدیران با محوریت مدرسه تراز

  • کد خبر: ۳۴۰۹۰۱
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
آغاز اجرای برنامه‌ توانمندسازی معلمان و مدیران با محوریت مدرسه تراز
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از آغاز اجرای برنامه‌ توانمندسازی معلمان و مدیران با محوریت مدرسه تراز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم‌زاده با تأکید بر اینکه مبنای طراحی برنامه‌ها، آموزش حضوری برای هسته‌های تحولی استان‌ها بوده است، افزود: با توجه به شرایط فعلی کشور و محدودیت در برگزاری جلسات حضوری در تهران، ضرورت دارد آموزش‌ها در سطح استان‌ها و مناطق با اتکا به هسته‌های تخصصی و تیم‌های راهبری اجرا شوند.

وی با اشاره به ساختار برنامه، اظهار کرد: هر استان دارای یک هسته مرکزی یا تحولی است که متشکل از دو بخش تیم تخصصی و راهبران تحولی می‌باشد. تیم تخصصی از اساتید علوم تربیتی، پیشکسوتان و صاحب‌نظران شناسایی‌شده استان‌ها تشکیل می‌شود، در حالی‌که راهبران تحولی از مدیران، معلمان منتخب و کارشناسان حوزه آموزش ابتدایی هستند.

حکیم‌زاده با تأکید بر آموزش‌های مبتنی بر الگوی مدرسه تراز، افزود: مدرسه تراز، برنامه‌ای جامع با سه بُعد آموزشی، تربیتی و مدیریتی است که تمامی فعالیت‌های توانمندسازی معلمان و مدیران را در دل خود جای داده است. به همین دلیل، آموزش‌ها باید به‌صورت یکپارچه اجرا شوند و از دوگانگی در برنامه‌ها پرهیز شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در ادامه به تشریح محتوای آموزشی پرداخت و گفت: برای معلمان، سرفصل‌هایی چون شرح انتظارات از معلم در مدرسه تراز، روش‌های تدریس فعال، محیط مثبت یادگیری، و کاربست فناوری و هوش مصنوعی در نظر گرفته شده است. این آموزش‌ها توسط راهبران تحولی و تیم تخصصی استان‌ها ارائه خواهد شد.

وی با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی استان‌ها تصریح کرد: در انتخاب اعضای تیم تخصصی، علاوه بر اساتید دانشگاه فرهنگیان، می‌توان از همکاران توانمند، پیشکسوتان آموزشی و اساتید سایر دانشگاه‌ها نیز بهره گرفت؛ به‌شرط آن‌که بر سرفصل‌های مصوب برنامه تسلط کامل داشته باشند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت انسجام برنامه‌ها خاطرنشان کرد: همکاران باید مراقب باشند که تکرار برنامه‌های مشابه و هم‌پوشان باعث خستگی و اضافه‌بار برای معلمان نشود. هدف ما، تمرکز و یکپارچگی در مسیر توانمندسازی است، نه تعدد برنامه‌ها.

وی همچنین بر لزوم آمادگی استان‌ها برای معرفی اعضای تیم تخصصی تأکید کرد و افزود: با دریافت اسامی راهبران و اساتید، اولین جلسه کشوری هماهنگی به‌زودی به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد. این جلسه زمینه‌ساز آغاز رسمی اجرای برنامه توانمندسازی استان‌ها خواهد بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از تلاش‌های همکاران در استان‌ها، حضور پررنگ فرهنگیان در میدان مسئولیت و دفاع از آموزش کشور را نشانه‌ای از پایبندی به ارزش‌ها و اعتلای نظام تعلیم و تربیت دانست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->