هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه به شهادت می‌رسد خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم پاپ به ۲ کشور اسلامی سفر می‌کند نظامیان و خودرو‌های صهیونیست هدف گردان‌های القدس قرار گرفته شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماده ۵۱ منشور ملل متحد چیست و درباره درگیری‌های نظامی میان کشور‌ها چه می‌گوید؟

  • کد خبر: ۳۴۰۹۷۳
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
ماده ۵۱ منشور ملل متحد چیست و درباره درگیری‌های نظامی میان کشور‌ها چه می‌گوید؟
سازمان ملل متحد در ماده ۵۱ از منشور خود، درباره جنگ میان کشور‌ها چه مطلبی را به عنوان حق دفاع مشروع اعلام کرده است؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمهوری اسلامی ایران در راستای صیانت از تمامیت ارضی و دفاع از شهروندانش در برابر نیروهای نظامی متخاصم، به منافع ایالات متحده آمریکا در منطقه خلیج‌فارس حمله کرد؛ حمله‌ای که پس از تجاوز آشکار واشینگتن به وجود آمد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیش‌تر عنوان کرد «حمله ایران به مواضع آمریکا، در واکنش به این مسئله و با استناد به ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و در پاسخ به تجاوز نظامی آمریکا در تاریخ ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران انجام شد». اما این ماده در این شرایط چه مسئله‌ای را دنبال می‌کند؟

مطابق آنچه در منشور ملل متحد آمده است، «در صورتی که یک عضو ملل متحد مورد تجاوز مسلحانه واقع شود، هیچ‌یک از مقررات این منشور به حق طبیعی دفاع مشروع انفرادی یا اجتماعی تا موقعی که شورای امنیت اقدام لازم برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی به عمل آورد، لطمه وارد نخواهد آورد و اقداماتی که اعضا برای اجرای حق دفاع مشروع به عمل می‌آورند، باید فوراً به شورای امنیت اطلاع دهند ولی این اقدامات به‌هیچ‌وجه در اختیارات و وظایفی که شورا بر طبق این منشور دارد و به موجب آن‌ها در هر موقع روشی را که برای حفظ و یا اعاده صلح و امنیت بین‌المللی لازم می‌داند، می‌تواند اتخاذ کند تأثیری نخواهد داشت».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->