احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم
سرخط خبرها

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است

  • کد خبر: ۳۴۱۶۳۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است
رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در یادداشتی نوشت: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) است، حمله آمریکا به ایران، نتیجه فریب بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل بود.

به گزارش شهرآرانیوز، ترکی الفیصل در یادداشتی در روزنامه اماراتی «نشنال» نوشت: اگر عدل و انصاف بر دنیا حاکم بود، باید شاهد بارش بمب‌افکن‌های B ۲ آمریکایی بر روی دیمونا و دیگر سایت‌های اسرائیلی می‌بودیم؛ چراکه اسرائیل دارای بمب‌های هسته‌ای است که با معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای مغایرت دارد.

وی افزود: علاوه بر این، (رژیم) اسرائیل به این معاهده نپیوسته و خارج از نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد و هیچ‌کس تأسیسات هسته‌ای اسرائیل را بازرسی نکرده است.

ترکی الفیصل ادامه داد: کسانی که حمله یکجانبه اسرائیل به ایران را با استناد به اظهارات رهبران ایرانی که خواستار محو اسرائیل هستند توجیه می‌کنند، اظهارات بنیامین نتانیاهو را که از زمان نخست‌وزیری‌اش در سال ۱۹۹۶ خواستار نابودی دولت ایران بوده است را نادیده می‌گیرند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفت: حمایت ریاکارانه غرب از حمله اسرائیل به ایران قابل پیش‌بینی بود؛ زیرا حمایت آنها از حمله اسرائیل به فلسطین نیز همچنان ادامه دارد، هرچند برخی کشور‌ها به تازگی کمتر از گذشته حمایت کرده‌اند.

وی افزود: تحریم روسیه توسط غرب به خاطر حمله به اوکراین در تضاد شدید با آنچه به اسرائیل اجازه داده می‌شود، قرار دارد. نظم مبتنی بر قوانین بین‌المللی که مدت‌هاست توسط غرب تبلیغ و اعلام شده، در حال فروپاشی است. ما در دنیای عرب از این موضوع مصون نیستیم. موضع اصولی ما در این درگیری‌ها، نمونه‌ای درخشان از آن چیزی است که کشورها، رهبران و ملت‌ها باید انجام دهند.

ترکی الفیصل گفت: آنچه در مورد رهبران غربی آزاردهنده است، اینکه آنها همچنان به بیان شعار‌های توخالی درباره باور‌های خود ادامه می‌دهند. خوشبختانه به ویژه در مورد مبارزه مردم فلسطین برای استقلال از اشغال اسرائیل، تعداد زیادی از زنان و مردان عادی در غرب مواضع نادرست رهبران خود را رد کرده‌اند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان افزود: مردم با هر دین، رنگ و سنی همچنان حمایت خود را از استقلال فلسطین نشان می‌دهند؛ از این رو، تغییرات روبه‌رشد در مواضع رهبران آنها قابل مشاهده است. این یک پیشرفت خوشایند است.

وی گفت: وقتی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده در شامگاه شنبه به ارتش آمریکا چراغ سبز داد تا سه سایت هسته‌ای در ایران را بمباران کند، مشخص شد که او به فریب‌های نتانیاهو و بزرگ‌نمایی موفقیت‌های او در حمله غیرقانونی به ایران باور داشته است.

ترکی الفیصل ادامه داد: هنگامی که بیش از دو دهه پیش ایالات متحده، به رهبری رئیس‌جمهور وقت، به عراق و افغانستان حمله کرد، ترامپ با آن حملات مخالفت کرد. به یاد داشته باشید که حملات آمریکا به آن دو کشور، عواقب ناخواسته‌ای به دنبال داشت و قطعاً حمله به ایران نیز عواقب ناخواسته‌ای به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: هنوز هم ممکن است به دیپلماسی بازگردیم. برخلاف دیگر رهبران غربی، رئیس جمهور آمریکا نباید از استاندارد‌های دوگانه پیروی کند. ترامپ باید به دوستانش در عربستان سعودی و شورای همکاری خلیج فارس گوش کند که مانند او و برخلاف نتانیاهو به دنبال صلح هستند و جنگ‌طلب نیستند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفت: با این حال من نمی‌توانم در برابر استاندارد‌های دوگانه، نسل‌کشی نتانیاهو، درگیری‌های برادرکشی رهبران فلسطینی، ترسویی اروپا، وعده ترامپ برای آوردن صلح به خاورمیانه در حالی که علیه ایران جنگ می‌کند و تبریک او به ایران برای امضای آتش‌بس یا ستایش‌های افراطی او از نتانیاهو کاری انجام دهم آنچه که من انجام خواهم داد، این است که از تصمیم پدر مرحومم (شاه فیصل) پیروی کنم.

ترکی الفیصل افزود: پدرم زمانی که رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده، هری ترومن، به وعده‌های فرانکلین دی. روزولت که قبل از او رئیس جمهور آمریکا بود، خیانت و به تولد اسرائیل کمک کرد، تا پایان دوره ترومن از سفر به ایالات متحده خودداری کرد و من نیز تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید باشد، از سفر به آمریکا خودداری خواهم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->