به گزارش شهرآرانیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح کرد: سفیده تخم مرغ به دلیل ارزش بالایی پروتئینی در سنین سالمندی حتما توصیه به مصرف میشود. اما از زرده تخم مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنیترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخهای مناسب بین نورونهای مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تاثیر داشته و در کنترل و یا به تعویق انداختن بیماریهای نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن میتواند موثر واقع شود.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، از سوی دیگر، زرده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که میتواند در سلامت بینایی تاثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولا منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه میشود.
منبع: ایسنا