تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی در برابر تب برفکی طی امسال پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اعلام شد مژده کانون پرورش فکری نوجوانان هم‌زمان با آغاز تابستان: عضویت رایگان در مراکز فرهنگی کانون تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ بنا‌های گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه در چه وضعیتی هستند؟ قلعه تاریخی الموت در مسیر ثبت جهانی عدم برقراری مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی برای برخی از کارگران مشاغل سخت و زیان آور خدمت‌رسانی ۱۸ هزار واحد اقامتی در روز‌های جنگ برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز زمان برگزاری دومین نوبت کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام مترو تهران اتباع دست‌فروش را اخراج می‌کند ممنوعیت برگزاری هر گونه تور در لرستان تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ عامل اصلی سرطان ریه در ایران را بشناسید بیش از ۹۰ درصد آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع کشور مربوط به زاگرس است خرس قهوه‌ای زخمی دنا تلف شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ذبح دام فقط در مراکز مجاز ممکن است
سرخط خبرها

با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید

  • کد خبر: ۳۴۲۵۶۲
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید
«کورکومین» علاوه بر قدرت ضد التهابی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بدن را افزایش می‌دهد و با آسیب اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد که می‌توانند منجر به بیماری‌های مزمن و پیری زودرس شوند، مبارزه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان به تازگی از فواید بی‌شمار «شیر طلایی»، نوشیدنی سنتی آسیایی خبر داده‌اند؛ ترکیبی که با اضافه کردن یک قاشق زردچوبه به یک لیوان شیر تهیه می‌شود و در حال حاضر در غرب توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد «شیر طلایی»، عمدتا به دلیل وجود کورکومین، ماده موثر زردچوبه است. این ترکیب قوی دارای اثرات ضدالتهابی قابل توجهی است که برخی پژوهشگران آن را با دارو‌های شیمیایی مقایسه می‌کنند.

«کورکومین» علاوه بر قدرت ضد التهابی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بدن را افزایش می‌دهد و با آسیب اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد که می‌توانند منجر به بیماری‌های مزمن و پیری زودرس شوند، مبارزه می‌کند.

«کورکومین»، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و متعادل کردن عملکرد‌های مختلف بدن دارد و می‌تواند پراکسیداسیون لیپید درون سلولی را کاهش و قابلیت‌های آنتی‌اکسیدانی بدن را تقویت کند. این ماده همچنین ممکن است در درمان بیماری آلزایمر موثر باشد، زیرا به محافظت از هیپوکامپ، ناحیه‌ای از مغز که مسئول یادگیری و حافظه است، کمک می‌کند.

نتایج پژوهش دانشمندان برزیلی منتشرشده در نشریه «نوروفارماکولوژی کنونی» (Current Neuropharmacology)، نشان می‌دهد که تجویز «کورکومین» برای درمان آلزایمر موثر است و می‌تواند آسیب‌های عصبی و رفتاری در حیوانات مبتلا به این بیماری را معکوس کند.

دستورالعمل‌های «شیر طلایی» معمولا شامل «کورکومین»، دارچین و زنجبیل هستند که همگی به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی خود شناخته شده‌اند. زنجبیل، عملکرد مغز را تقویت می‌کند و نتایج پژوهش‌های حیوانی نشان می‌دهد که ممکن است از کاهش عملکرد مغز مرتبط با سن نیز جلوگیری کند.

زنجبیل و دارچین با کاهش سطح قند خون مرتبط هستند و نتایج پژوهش علمی نشان داد که مصرف روزانه مقدار کمی زنجبیل می‌تواند به‌طور بالقوه سطح هموگلوبین «ای وان سی» (A ۱ C)، معیار بلندمدت کنترل قند خون را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

علاوه بر این، ادویه‌های موجود در «شیر طلایی» ممکن است خواص ضد سرطانی نیز داشته باشند. نتایج تحقیق منتشرشده در نشریه «مرور‌های کوچک در شیمی دارویی» (Mini-Reviews in Medicinal Chemistry)، نشان داد که ترکیب «۶-جینجرول» زنجبیل خام، خواص ضد سرطانی دارد.

نتایج پژوهش دیگری که دانشمندان ایالات‌متحده انجام دادند نیز نشان می‌دهد که «کورکومین» توانایی از بین بردن سلول‌های سرطانی جدا شده را در آزمایش‌های انجام شده در آزمایشگاه را دارد. همچنین ممکن است مانع رشد رگ‌های خونی جدید در تومور‌ها شود و تکثیر آنها را محدود کند.

«شیر طلایی» همچنین می‌تواند برای سلامت مغز مفید باشد. نتایج پژوهش‌های انجام شده در ایران نشان داد که «کورکومین» ممکن است سطح «فاکتور نورون‌زایی مشتق‌شده از مغز» (BDNF)، ماده‌ای که به تشکیل اتصالات جدید مغز کمک و رشد سلول‌های مغزی را تقویت می‌کند را افزایش دهد.

طبق نتایج تحقیق منتشر شده در نشریه «دنیای علمی» (Scientific World)، شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد، این ترکیب می‌تواند علائم افسردگی را کاهش دهد، اگرچه تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

عملکرد اصلی «شیر طلایی» ایجاد آرامش است که آن را به یک نوشیدنی عصرانه ایده‌آل تبدیل می‌کند. دستورالعمل اصلی زردچوبه و شیر را می‌توان با افزودنی‌های مختلف، متناسب با سلیقه و نیاز‌های غذایی خود تنظیم کنید. در نظر داشته باشید که نوشیدنی خود را با ادویه‌های دیگری مانند جوز هندی، سرشار از منیزیم، غنی یا آن را با کمی شربت افرا یا عسل شیرین کنید.
اضافه کردن چند نوع فلفل سیاه می‌تواند فواید سلامتی بیشتری را به همراه داشته باشد. نتایج این تحقیق نشان داد، این ادویه رایج حاوی «پیپرین» است، ترکیب طبیعی که جذب «کورکومین» را تا ۲۰۰۰ درصد افزایش می‌دهد. محققان ادعا کردند که «کورکومین» پتانسیل از بین بردن سلول‌های سرطانی را نیز دارد.

دستورالعمل‌های متعددی برای این نوشیدنی شیرین طبیعی موجود است، اما به‌طور سنتی، «شیر طلایی» با شیر گاو تهیه می‌شود، اما می‌توانید آن را با جایگزین‌هایی مانند شیر جو دوسر، سویا یا بادام جایگزین کنید.

در اینجا یک روش ساده برای امتحان کردن این نوشیدنی آورده شده است:

• ۲۵۰ میلی‌لیتر شیر دلخواه خود را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید؛
• یک قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده، کمی فلفل سیاه و هر ادویه و شیرین‌کننده دیگری که می‌خواهید به مخلوط اضافه کنید؛
• اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد تا طعم‌ها کاملا با هم مخلوط شوند و
• نوشیدنی را در یک فنجان بریزید، بگذارید کمی خنک شود، سپس نوش جان کنید.

برای تبدیل شیر زردچوبه گرم خود به لاته، آن را به آرامی با همزن دستی یا دستگاه کف‌ساز شیر روی حرارت کم هم بزنید تا شیر پس از قرار گرفتن در قابلمه، کف کند. برخی افراد حتی از نوشیدنی‌های خود به صورت خنک، شبیه به آیس کافی لذت می‌برند، زیرا هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد سرو آن روی یخ، فواید سلامتی را کاهش می‌دهد.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->