رضایت گل محمدی برای تمدید با کاپیتان فولاد بازیکنان مازاد پرسپولیس امیدوار به عدم بازگشت خارجی ها! چرا برانکو گزینه اول درویش است؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و هلند(۸ تیر ۱۴۰۴)| برد بزرگ با کامبک زمان استارت پرسپولیس به تعویق افتاد باقری مخالف، سید جلال مشتاق سرمربیگری سوء‌استفاده بیفوما از وضعیت موجود پرسپولیس تکذیب شایعه هدایت پرسپولیس توسط علی دایی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تشکیل باشگاه ورزشی مشترک صنایع بزرگ استان بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج گندوز، ایران‌بیا نیست احتمال کنارکشیدن استقلال از جام حذفی | فشار بازی‌های آبی‌ها بالاست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر، هر سه‌چهار روز یک‌بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالاً، والیبال شاید!
سرخط خبرها

بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج

  • کد خبر: ۳۴۲۰۹۰
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج
فدراسیون فوتبال به‌زودی تکلیف محرومیت چهارماهه‌ای را که برای ساپینتو در نظر گرفته بود، مشخص خواهد کرد. باشگاه استقلال هنوز به طور رسمی برای بخشش، به فدراسیون نامه ارسال نکرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: مسئولان باشگاه استقلال منتظر هستند به‌محض بازگشایی پرواز‌های خارجی، بلیت سفر ساپینتو به ایران را تهیه کنند تا این سرمربی برای فعالیت در این باشگاه، به کشورمان بیاید. گفته می‌شود از فردا (۸ تیر ۱۴۰۴)، پرواز‌های خارجی به طور کامل از سر گرفته خواهد شد و شرکت‌های هوایی ترکیه‌ای نیز هواپیما‌های خود را به سمت ایران سوق خواهند داد تا رفت‌وآمد طبق روال عادی انجام شود.

با بازگشت ساپینتو، اما این سؤال مطرح می‌شود که تکلیف محرومیت او چه خواهد شد؟ آیا ساپی از هفته نخست قادر به حضور روی نیمکت استقلال خواهد بود؟ طبق رویه انضباطی فوتبال، محرومیت‌های زمان‌دار، وقتی شروع به اجرا می‌شوند که فرد تحت قرارداد با یک باشگاه ایرانی باشد.

ساپینتو بلافاصله پس از حکم، از استقلال جدا شد و به باشگاهی در قبرس رفت. درنتیجه نه‌تنها حکمش اجرا نشد، بلکه حتی آغاز هم نشده است! او علاوه بر محرومیت، به پرداخت ۱۰درصد از کل قرارداد فصل ۱۴۰۲–۱۴۰۱ محکوم شده، یعنی حدود ۷۰ هزار یورو. طبق قانون، هم ساپینتو و هم استقلال مسئولیت تضامنی در پرداخت این مبلغ دارند. در عین حال باید به این نکته هم اشاره داشت که صحبت از تعلیق حکم هم بی‌پایه است. آیین‌نامه انضباطی می‌گوید پس از گذر نیمی از مدت محرومیت، می‌توان درخواست بخشش یا تعلیق داد؛ اما فقط در صورتی که فرد سابقه محکومیت انضباطی نداشته باشد.

درحالی‌که ساپینتو سوابق متعدد دارد و حتی در همان حکم، این سوابق دلیل تشدید مجازات ذکر شده است. درنهایت برای استقلال و ساپینتو یک راه باقی است؛ اینکه با بخشش این سرمربی موافقت شود. شاید مهدی تاج شخصاً وارد این ماجرا شود و در حکمی که قرار است از سوی استیناف صادر شود، تأثیر بگذارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->