مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: با الزامی‌شدن صورت‌حساب‌های الکترونیکی، فاکتور‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد تداوم روند افزایش قیمت گل زعفران (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ ۶۰ درصد سپرده‌های بانکی کشور در تهران متمرکز است | گزارش شهرآرانیوز از سهم اندک بانک‌های خراسان رضوی در نظام بانکداری کشور عقب‌نشینی بورس پس از برخورد با سقف تاریخی | خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام (۱۳ آبان ۱۴۰۴) خراسان رضوی نیازمند سیاست‌های مالیاتی خاص خود است | نظام مالیاتی باید به سمت عدالت مالیاتی حرکت کند نرخ دلار در بازار ارز مشهد در کانال ۱۰۷ هزار تومان جاخوش کرد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) مشکل فروش نان در زمان قطع برق و اینترنت در نانوایی‌های مشهد حل شد استاندار خراسان رضوی: امیدواریم تا پایان سال از مرز ۴۰۰ مگاوات پروژه فعال عبور کنیم ثبات نرخ طلا در مشهد در نیمه کانال ۱۰ میلیون تومان (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ | سکه امروز چند؟ بازار مرغ و تخم‌مرغ تحت تأثیر کمبود نهاده‌ها! (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آیا پایان عمر نهضت ملی مسکن فرارسیده است؟ | جزئیات ماجرای نامه جنجالی وزیر راه و شهرسازی زنگ خطر کمبود لبنیات و گوشت با شیوع جدی تب‌برفکی در برخی دامداری‌ها به صدا درآمد اولین دوره خودروهای وارداتی در بورس کالا امروز عرضه شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | قیمت کشف شده نزدیک به قیمت بازار آخرین وضعیت بازار رمزارز‌های دیجیتال در جهان (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد اعلام نرخ خوراک و سوخت پترو پالایشی، فلزی و سیمانی از سوی وزارت نفت جزئیات جدیدترین حراج سکه اعلام شد | آغاز واریز وجه از امروز (۱۳ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) تکرار رتبه اول خراسان رضوی در بهبود محیط کسب‌وکار قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلا به زیر ۴۰۰۰ دلار سقوط کرد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | قیمت عجیب کدو در تره‌بار! شرط کاهش قیمت مسکن در سال آینده از نگاه یک کارشناس علت قیمت ۳ برابری برنج در ایران نسبت به کشورهای دیگر چیست؟ بلیت هواپیما ۲۴ درصد گران شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + جدول اعلام نتایج قرعه‌کشی نهمین دوره فروش محصولات ایران‌خودرو (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + لینک نتایج قرعه‌کشی قیمت گل زعفران در تربت‌حیدریه باز هم رشد کرد | تقاضای خرید بالاست (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۳۴.۹ میلیارد دلار ارز واردات تأمین شد| ۲۴.۸ میلیارد دلار سهم صنایع از تأمین ارز
سرخط خبرها

بازگشت وجوه بلیت پرواز‌های لغوشده به‌تدریج در حال انجام است

  • کد خبر: ۳۴۲۲۶۹
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
بازگشت وجوه بلیت پرواز‌های لغوشده به‌تدریج در حال انجام است
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: باوجود آسیب‌های مالی سنگین شرکت‌های هواپیمایی در روز‌های اخیر و تضعیف زیرساخت‌های اقتصادی این شرکت‌ها درپی توقف کامل پروازها، اما روند بازگشت وجوه با برنامه‌ریزی مشخص در حال اجراست و به‌تدریج تکمیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواپیمایی کشوری از همان آغازین روز‌های جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان با تاکید بر رعایت دستورالعمل حقوق مسافران از سوی شرکت‌های هواپیمایی، اعلام‌کرد: شرکت‌های هواپیمایی موظفند نسبت به استرداد کامل و بدون جریمه وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اقدام کنند

۲۶ خرداد ماه رضا صدیق‌نیا مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به بسته شدن فضای کشور به روی پرواز‌های مسافری و لغو تمامی پرواز‌های داخلی و بین‌المللی از روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، همه شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی موظفند نسبت به استرداد کامل و بدون جریمه وجه بلیت پرواز‌های لغو شده، در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت رعایت حقوق مسافران در چنین شرایطی، تاکید کرد: درصورتی که بلیت به صورت مستقیم از سایت شرکت هواپیمایی خریداری شده باشد، مسافران می‌توانند با مراجعه به بخش استرداد در همان سایت، نسبت به استرداد بلیت خود اقدام کنند. شرکت‌های هواپیمایی نیز مکلفند وجوه پرداختی مسافران را به همان حساب خریدار بازگردانند.

صدیق‌نیا ادامه‌داد: در مواردی که بلیت از طریق دفاتر خدمات مسافرتی خریداری شده است، مسافران باید از طریق همان مسیر ارتباطی که برای خرید بلیت استفاده کرده‌اند، درخواست استرداد وجه را ارائه دهند. دفاتر نیز موظفند در کوتاه‌ترین زمان ممکن فرآیند دریافت وجه از شرکت هواپیمایی و واریز آن به حساب مسافر را دنبال کنند.

روز گذشته مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی نیز گفت: تا امروز بیش از ۸۰ درصد پول بلیت مسافران پرواز‌ها مسترد شده است.

وی دلیل مسترد نشدن بقیه پول بلیت‌ها را حجم بلیت‌های استردادی، مشکلات تراکنش‌های بانکی و اختلالات اینترنت یا عدم دسترسی به تلفن صحیح مسافر اعلام کرد.

اسعدی سامانی همچنین تعداد پرواز‌های باطل شده از آغاز جنگ در ۲۳ خرداد تا روز ٣١ خرداد را بیش از پنج هزار و ۶٠٠ پرواز عنوان کرد.

روند بازگشت وجوه بلیت پرواز‌های لغو شده با برنامه‌ریزی مشخص در حال اجراست

در همین زمینه، حرمت الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار داشت: مسافران بخش هوایی کشور که تاکنون وجوه بلیت پرواز‌های ابطالی خود را دریافت نکرده‌اند، نگران عدم استرداد وجوه خود نباشند.

وی گفت: در پی شرایط ویژه اخیر کشور که منجر به توقف موقت پرواز‌ها و تعطیلی فعالیت‌های شرکت‌های هواپیمایی و ضرر و زیان هنگفت آنها شد، دغدغه و نگرانی برخی از مسافران در خصوص استرداد وجوه بلیت‌های لغو شده افزایش یافت که این امر کاملاً قابل درک است.

رفیعی با اشاره به لزوم بازپرداخت وجوه بلیت مردم از سوی آژانس‌ها و ایرلاین‌ها، خاطرنشان‌کرد: اطمینان داده می‌شود که همه وجوه پرداختی مسافران بابت پرواز‌های ابطالی که تاکنون وجوه خود را از شرکت‌های هواپیمایی یا دفاتر خدمات مسافرت هوایی دریافت نکرده‌اند، به‌طور کامل و در نخستین فرصت ممکن به حساب‌های مبدا (خریداران بلیت) بازگشت داده خواهد شد.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران تاکید کرد: فرآیند پرداخت از سوی ایرلاین‌ها با نظارت سازمان هواپیمایی کشوری و با بخشنامه‌هایی که طی روز‌های گذشته از سوی این سازمان صادر شده، آغاز شده و بخشی دیگر که مربوط به آژانس‌ها می‌شود نیز به‌تدریج انجام خواهد شد و امیدواریم در این راستا پلتفرم‌ها که واسطه بین ایرلاین‌ها و مردم هستند، به کمک شرکت‌ها بیایند.

وی تصریح‌کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، بخش قابل توجهی از فرآیند استرداد انجام شده و فقط بخشی از بازپرداخت‌ها به دلایلی نظیر اختلال در سیستم‌های بانکی و اینترنتی، عدم پاسخ‌دهی برخی بانک‌های خریداران و بازگشت خوردن وجه از حساب خریدار به شرکت، حجم بالای درخواست‌ها و همچنین تعطیلی دفاتر ستادی و عملیاتی شرکت‌های هواپیمایی با تاخیر مواجه شده است.

این مقام صنفی با اشاره به جلسه روز گذشته خود با نمایندگان آژانس‌ها و ایرلاین‌ها، گفت: صبوری و نجابت مردم ستودنی و تحسین برانگیز است و در این شرایط جنگی، فشاری بابت دریافت وجوه خود به دفاتر مسافرتی نیاورده‌اند.

برپایه این گزارش، هر گونه درخواست یا شکایت مسافران از طریق سامانه حقوق مسافر ذیل سایت سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس www.caa.gov.ir قابل ثبت است که در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

بامداد جمعه (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

ایالات متحده آمریکا نیز بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.

بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و جنگ ۱۲ روزه، با سربلندی مردم و نیرو‌های مسلح کشورمان پایان یافت، جنگی که دشمن صهیونی بر ما تحمیل کرد، اما بار دیگر اتحاد و همدلی مردم ایران را به نمایش گذاشت و همین یکدلی و انسجام، پیروزی را برای ایران رقم زد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->