ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سردار حجازی خبر داد: ارائه اسناد سفر دیپلماتیک سردار سلیمانی از سوریه به عراق به قوه قضائیه

  • کد خبر: ۳۴۲۲۵
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
سردار حجازی خبر داد: ارائه اسناد سفر دیپلماتیک سردار سلیمانی از سوریه به عراق به قوه قضائیه
جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه از ارائه اسناد و مدارک سفر دیپلماتیک سردار سلیمانی، مسافران پرواز سوریه به عراق، تیم پروازی، ملاقات‌های ایشان قبل از سفر به عراق و برنامه ایشان در بغداد به قوه قضائیه خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید محمد حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه در جلسه هماهنگی همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس با تقدیر از ابتکار پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی در برگزاری این همایش بین المللی و با تأکید بر ضرورت پیگیری حقوقی مطالبات حقوقی دفاع مقدس و ترور شهید قاسم سلیمانی گفت: در رابطه با پیگیری حقوقی ترور شهید سلیمانی جلساتی در شورای عالی امنیت ملی برگزار شد و چهار کمیته برای این موضوع تشکیل شده است که شامل کمیته حقوقی-قضائی با مسئولیت قوه قضائیه، کمیته امنیتی با مسئولیت ستاد کل نیرو‌های مسلح، کمیته سیاسی با مسئولیت وزارت امور خارجه می‌شود.

سردار حجازی با تأکید بر ضرورت پیگیری حقوقی ترور شهید قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و یارانشان توسط دولت و ارتش تروریستی آمریکا تصریح کرد: توقع از قوه قضائیه این است که برای پیگیری حقوقی این اقدام جنایتکارانه دولت آمریکا یک اقدام حقوقی-بین المللی انجام و علیه مسببین و دست اندرکان این اقدام تروریستی اقامه دعوا شود و به اقدامات سیاسی و دیپلماتیک اکتفا نشود.

وی با اشاره به اقدام اخیر قوه قضائیه و دادستانی استان تهران در شناسایی و دستور جلب و اعلام وضعیت قرمز از طریق پلیس بین الملل برای ۳۶ نفر از افرادی که در ترور حاج قاسم مباشرت، معاونت و آمریت داشتند، گفت: این اقدام حقوقی یکی از نتایج تشکیل کمیته قضائی-حقوقی در شورای عالی امنیت ملی و قوه قضائیه است.

جانشین فرمانده نیروی قدس با بیان اینکه برای اقامه دعوا و پیگیری حقوقی به اسناد و مدارک کامل نیاز است خاطرنشان کرد: هرچند برخی از واقعیات بسیار بدیهی به نظر می‌رسند، اما برای پیگیری حقوقی نیاز به اسناد و مدارک دقیق داریم به همین دلیل ما در رابطه با سفر سردار سلیمانی و ترور ناجوانمردانه ایشان و همراهان‌شان، مسافران پرواز از سوریه به عراق، تیم پروازی، ملاقات‌های ایشان قبل از سفر به عراق و سایر موضوعات مدارک لازم را جمع آوری و به قوه قضائیه ارسال کردیم.

سردار حجازی با اشاره به برگزاری این همایش بین‌المللی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تأکید کرد: یکی از ابتکارات شهید قاسم سلیمانی تأسیس موزه‌ای برای جبهه مقاومت در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود و با توجه به اینکه این همایش بین المللی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود می‌توان برای بازدید اساتید و پژوهشگران و میهمانان همایش از این موزه برنامه ریزی کرد.

وی افزود: در این موزه ماشین‌های انتحاری، وسایلی که از داعشی‌ها به غنیمت گرفته شده، وسایلی مربوط به جنگ ۳۳ روزه رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان و... وجود دارد که سند حقانیت و مظلومیت جبهه مقاومت به شمار می‌رود.

در این جلسه در رابطه با دعوت خانواده شهید قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهانشان در این همایش و برگزاری پنل تخصصی با موضوع جبهه مقاومت و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی، دعوت از اساتید و خبرگان خارجی و... تصمیم‌گیری شد.

در ادامه این جلسه مسعود اخوان فرد دبیر کمیته علمی گفت: همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس در تاریخ پنجم و ششم اسفندماه ۱۳۹۹ به همت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی و با مشارکت وزارت امور خارجه، قوه قضائیه، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، سازمان‌های کشوری و لشکری در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

وی در تشریح ساختار و ارکان این همایش اظهار کرد: سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح رئیس شورای سیاستگذاری این همایش، سرلشکر سید یحیی صفوی رئیس همایش، امیر سرتیپ پورشاسب دبیر همایش و سردار کبیری دبیر کمیته اجرایی همایش هستند.

دبیر کمیته علمی همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین المللی دفاع مقدس با اشاره به محور‌های این همایش اظهار کرد: تبیین عملکرد سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در جنگ تحمیلی، تبیین عملکرد دولت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای حامی رژیم بعث صدام در جنگ تحمیلی، تبیین خسارت‌ها و غرامت‌های ناشی از عملکرد حامیان منطقه‌ای و بین‌المللی رژیم بعث صدام درجنگ تحمیلی سه محور اصلی است که به مطالبات حقوقی دفاع مقدس می‌پردازد.

رئیس سابق سازمان بسیج حقوقدانان کشور پیگیری حقوقی-بین المللی ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس از دولت آمریکا را محور ویژه و کلیدی این همایش معرفی و تصریح کرد: حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از فرماندهان اصلی دوران دفاع مقدس نقش بی نظیری در نفوذ معنوی انقلاب اسلامی و مکتب مقاومت در جهان داشته است و به عنوان نماد محور مقاومت به شمار می‌رود و امیدواریم در این همایش بین المللی، نحوه پیگیری حقوقی-بین المللی ترور شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید مجاهد ابومهدی المهندس و یاران شهیدشان از دولت آمریکا را تدوین کنیم.

وی تأکید کرد: اساتید و پژوهشگران می‌توانند چکیده مقالات را تا ۱۵ مهر ماه و اصل مقالات را تا پانزدهم دی ماه ۱۳۹۹ از طریق پایگاه اینترنتی www.paydari.ir ارسال نمایند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->