توضیحات کرملین درباره تاریخ دقیق تماس بعدی ترامپ و پوتین مهمان نوازی به سبک آمریکایی | عبور کاروان ترامپ خودروی ماکرون در نیویورک را متوقف کرد + فیلم وزرای خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در نیویورک دستور کار صلح را بررسی کردند پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش: دفاع همه جانبه از منافع ایران وظیفه ماست آملی لاریجانی: اتحاد، بزرگ‌ترین سلاح ملت برای دفاع از کشور است ناگفته‌های جنگ تحمیلی ۱۲روزه در گفت‌وگوی تفصیلی محمدباقر قالیباف + تیزر و زمان پخش رهبر انقلاب اسلامی به زودی با مردم سخن خواهند گفت تاریخ و ساعت سخنرانی مسعود پزشکیان در سازمان ملل مشخص شد مهاجرانی: رئیس جمهور در نیویورک از فرصت‌های گفت‌و‌گو برای منافع ملی استفاده خواهد کرد آمریکا تردد هیئت ایرانی در نشست سازمان ملل را محدود کرد رافائل گروسی: روابط ایران و آژانس نباید مشروط به فعال‌سازی اسنپ‌بک باشد وزارت دفاع عراق: سامانه پدافند هوایی کره‌ای را اوایل سال آینده دریافت می‌کنیم رئیس‌جمهور: یک‌جانبه‌گرایی، تمامیت‌خواهی گفتمان مسلط جهانی امروز است اردوغان در گفت‌وگو با فاکس نیوز: پایان جنگ اوکراین نزدیک نیست | حماس یک گروه مقاومت است نه تروریستی پزشکیان تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد (یکم مهر ۱۴۰۴) محسن رضایی: ایران سرزمین گنج و شمشیر و در چهارراه ژئوپلیتیک جهان واقع شده است رهبر کره‌شمالی: به سلاح جدید مخفی دست یافته‌ایم کاخ سفید به رسمیت شناختن کشور فلسطین را «پاداشی برای حماس» دانست وزیر خارجه: باید تمامی اموال فرهنگی غارت‌شده کشورها به صاحبان حقیقی خود بازگردانده شوند رئیس جمهور خطاب به دانش‌آموزان: شما طلا هستید + فیلم ترامپ «آنتی‌فا» را یک سازمان «تروریستی» اعلام کرد گوترش: تشکیل کشور مستقل حق مردم فلسطین است، نه پاداش فرانسه رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت ظهوریان: «زیر میزی» پزشکان در کشور رایج شده است| حمایت رئیس نظام پزشکی از زیرمیزی + فیلم روسیه: بازگرداندن تحریم‌های ایران غیرقانونی است برنامه «ترامپ» در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل اعلام شد
سرخط خبرها

آکسیوس: ترامپ مذاکرات برای توافق امنیتی میان اسرائیل و سوریه را آغاز کرده است

  • کد خبر: ۳۴۲۴۵۷
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
آکسیوس: ترامپ مذاکرات برای توافق امنیتی میان اسرائیل و سوریه را آغاز کرده است
یک رسانه آمریکایی فاش کرد که رئیس‌جمهور این کشور مذاکرات مقدماتی برای دستیابی به توافق امنیتی احتمالی میان رژیم صهیونیستی و سوریه را آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وبسایت خبری «آکسیوس» به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیستی که نام آنها فاش نشده است، گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور مذاکرات مقدماتی برای دستیابی به توافق امنیتی احتمالی میان رژیم صهیونیستی و سوریه را آغاز کرده است.

این مقامات تأکید کردند که هدف از این مذاکرات عادی‌سازی روابط نیست، بلکه کاهش تنش و تضمین امنیت مرز‌ها است.

آکسیوس به نقل از یک مقام صهیونیست نوشت که تل‌آویو می‌خواهد تضمین‌هایی دریافت کند که این مذاکرات به توافق صلح کامل و عادی‌سازی روابط منجر خواهد شد.

مقام صهیونیست دیگر نیز گفته است که دستیابی به پیشرفت ملموس در مذاکرات زمان خواهد برد.

بر اساس گزارش اکسیوس، هدف رژیم صهیونیستی دستیابی به توافق‌هایی با سوریه در مراحل مختلف است که با نسخه به‌روزشده توافقنامه جداسازی نیرو‌های ۱۹۷۴ بین سوریه و رژیم صهیونیستی آغاز می‌شود. این توافقنامه مرز‌های منطقه حائل و منطقه غیرنظامی را مشخص می‌کند.

مقامات صهیونیست معتقدند که آمریکا باید نقش میانجیگری فعال‌تری ایفا کند تا دولت جدید سوریه بتواند به طور جدی در مذاکرات مشارکت کند.

آنها افزودند که رژیم صهیونیستی سرزمین‌های اشغالی از سوریه، از جمله جبل الشیخ (حرمون)، را به عنوان برگ فشار اصلی در مذاکرات در نظر می‌گیرد و مدعی شدند که تل‌آویو فقط در ازای عادی‌سازی روابط از این مناطق عقب‌نشینی خواهد کرد.

مقامات آمریکایی نیز در گفت‌و‌گو با آکسیوس تأیید کرد که آنها «مذاکرات مقدماتی» انجام داده‌اند و ترامپ از این مذاکرات حمایت کامل داشته است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که پیشتر، «تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا به سوریه در مصاحبه‌ای با الجزیره گفته بود که کابینه فعلی سوریه در حال انجام مذاکرات بی سر و صدا با رژیم اشغالگر صهیونیست درباره همه مسائل است.

در همین راستا، رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که سوریه ممکن است در ماه‌های آینده توافقنامه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کند.

روزنامه «الدیار» لبنان به نقل از منابع سیاسی آگاه گزارش داد که امضای توافقنامه صلح توسط «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» رئیس «هیئت تحریر الشام» که خود را رئیس دولت موقت سوریه می‌خواند، قطعی است و فقط چند هفته یا چند ماه زمان نیاز دارد.

این منابع افزودند که فشار زیادی بر لبنان وارد می‌شود تا همزمان با سوریه یا کمی بعد از آن، توافقنامه مشابهی امضا کند.

آنها گفتند که پایان سال جاری میلادی به عنوان مهلت زمانی برای امضای این ۲ توافقنامه تعیین شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->