رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴) مصر از عملکرد خود در قبال فاجعه غزه دفاع کرد آمریکا پسر علی شمخانی و ۱۱۴ نهاد و فرد دیگر را تحریم کرد ایران خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شد ذوالقدر در دیدار با خانواده سرلشکر شهید «محمد کاظمی»: ملت ایران پیروز جنگ تحمیلی اخیر شد رئیس مجلس پاکستان با قالیباف دیدار کرد شیخ نعیم قاسم: رژیم صهیونیستی جنایات جنگی بزرگی در نوار غزه مرتکب می‌شود تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی آغاز فوران آتشفشان «کلوچفسکایا» پس از زلزله امروز در «کامچاتکا» مقامات سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو دیدار کردند واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور به اعلام جرم دادستانی علیه طراح کاریکاتور توهین آمیز عصبانیت رئیس کنست از اقدام قالیباف در اجلاس ژنو آمار تازه شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه (۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد تاکید وزارت خارجه روسیه بر امکان توافق در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران دبیر شورای نگهبان: باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت ۴۶۰۰ فروند کشتی از ۸ شرکت در دام عملیات‌های انصارالله یمن نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند پزشکیان در هیئت دولت: چاره مشکل کم آبی، تعطیل کردن نیست واکنش سفارت ایران به ادعای دریا صفایی، عضو ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مهاجرانی: تاکنون هیچ شکایتی از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای از سوی رئیس جمهور انجام نشده است پیام حامیان فلسطین به اجلاس سازمان ملل: اسرائیل را تحریم کنید سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد
سرخط خبرها

تقدیر هیئت رئیسه و اعضای فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی از بیانات مقام معظم رهبری

  • کد خبر: ۳۴۲۸۵
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
تقدیر هیئت رئیسه و اعضای فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی از بیانات مقام معظم رهبری
هیئت رئیسه و اعضای فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان تقدیر و تشکر کردند.
به گزارش شهرآرانیوز در این بیانیه آمده است:

«رهبر عزیز و فرزانه انقلاب
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای
سلام علیکم

بیانات هوشمندانه و ارزشمند حضرتعالی در ارتباط تصویری با نمایندگان محترم مجلس، بارقه‌ای از امید به آینده و جانی تازه در دل و روح نمایندگان دمید و موجب شد تا عزم ایشان در پیمودن مسیر تعالی، پیشرفت و خدمت به مردم عزیز، محکم‌تر از پیش گردد.

بیانات مستطاب عالی هر چند تکرار و تاکیدی بر همان سلوک سیاسی ۴۰ ساله شما و منبعث از دستورات اسلامی و سیره حکمرانی ائمه معصومین و راه و روش خمینی کبیر بود، اما می‌تواند بعنوان «منشور جامع تقنین»، نقشه راه مجلس یازدهم و مجالس آینده در گام دوم انقلاب قرار گیرد.

صفت «مجلس امید و انتظار» که حضرتعالی به مجلس یازدهم عطا فرمودید، وظیفه ما را سنگین‌تر نمود و ضمن سپاس از قوی و انقلابی خواندن مجلس، امیدواریم در پایان ۴ سال نیز مشمول رضایت و دعای خیر شما شویم.

فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی؛ مجموعه‌ای است با محوریت «جوانان انقلابی و کار بلد» و با حضور «مدیران مجرب» و نیز «پیشکسوتان» حوزه تقنین کشور و نمایندگان ادوار گذشته که عملیاتی نمودن توصیه‌های هفت گانه شما در بیانیه گام دوم را در دستور کار قرار داده است.

تلاش ما این است تا با پرهیز از حواشی، احساسات و «اسیر جو شدن»، با «نیت خدمت به مردم»، «مسائل کلیدی کشور» را در راستای تحقق بیانیه گام دوم و منویات حضرتعالی، به طور جد دنبال نماییم.

اعضای فراکسیون گام دوم ضمن پایبندی بر اصول انقلاب و مرزبندی کامل و شفاف با دشمنان انقلاب و بویژه آمریکا، معتقدند با «تعامل و هم افزایی با سایر قوا» و «پرهیز از مجادلات و نزاع‌های بی حاصل» و با بهره گیری حداکثری از ابزار‌های بی‌بدیل نظارتی و تقنینی مجلس، شیوه جدیدی را از مجلس انقلابی و الگویی نو از حضور جوانان مومن انقلابی در نظام حکمرانی کشور به منصه ظهور برساند.

ما در نظر داریم تا با تقسیم مسائل اساسی کشور در بین نمایندگان - که بخش مهمی از آن در متن بیانیه و نیز بیانات ارشمند شما در «منشور جامع تقنین» آمده بود- و با ایجاد تمرکز در پیگیری و الگوی حل مساله با تعامل و همکاری با کمیسیون‌های تخصصی، به مرتفع نمودن مشکلات کشور بپردازیم.

اعضای فراکسیون گام دوم، همزمانی آغاز بکار رسمی فراکسیون با حضور مجازی حضرتعالی و بیانات عالمانه تان را به فال نیک می‌گیرید و با ملت عزیز ایران و رهبری معظم پیمان می‌بندیم که تمام همت و توان خود را در جهت کاهش آلام مردم و بهبود معیشت و پیشرفت و تعالی ایران عزیز و سربلندی نظام جمهوری اسلامی بکار بندیم.

از خداوند متعال برای حضرتعالی و آحاد مردم عزیز ایران سلامتی و توفیقات روز افزون مسالت داریم.

والسلام علیکم.
هیئت رئیسه و اعضای فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی»

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->