حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه

  • کد خبر: ۳۴۳۲۶۰
  • ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه
حماس از طریق میانجی‌های قطری شروط یا ملاحظاتی را مطرح کرده است که خواهان بررسی آنها در مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل و ایالات متحده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شروط یا ملاحظاتی از جمله بازگشت ارتش متجاوز اسرائیل به مواضع پیش از فروپاشی آتش‌بس قبلی در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳، فروردین ۱۴۰۴) را برای پذیرش آتش‌بس با رژیم صهیونیستی مطرح کرده که این شروط از سوی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم رد شده است.

 دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که این رژیم اصلاحات پیشنهادی حماس در توافق اخیر درباره آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه را رد کرده، اما با این حال تیمی از مذاکره‌کنندگان را امروز (یکشنبه) به قطر اعزام خواهد کرد تا شکاف‌های باقی‌مانده در مذاکرات را کاهش دهد.

مذاکرات میان دو طرف از شش هفته پیش که دور قبلی گفت‌وگوها به بن‌بست رسید، متوقف شده بود.

آکسیوس نوشت: اگرچه هنوز موانع اصلی پابرجاست، ازسرگیری مذاکرات غیرمستقیم در قطر، گامی معنادار به‌سوی دستیابی به یک آتش‌بس احتمالی میان اسرائیل و حماس محسوب می‌شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تلاش است تا با استفاده از میانجی‌گری قطر و مصر، طرفین را به توافقی شامل آتش‌بس ۶۰روزه در غزه و آزادی ۱۰ اسیر زنده و ۱۸ پیکر اسرای کشته شده وادار کند.

وی خواستار آن است که تا روز دوشنبه ــ زمانی که قرار است با بنیامین نتانیاهو در کاخ سفید دیدار کند ــ پیشرفت‌هایی در مذاکرات مربوط به آتش بس حاصل شود. ترامپ شامگاه جمعه در هواپیمای مخصوص ریاست‌جمهوری (Air Force One) به خبرنگاران گفت که «بسیار خوش‌بین» است که توافقی در هفته آینده به دست خواهد آمد.

با این حال، حماس از طریق میانجی‌های قطری شروط یا ملاحظاتی را مطرح کرده است که خواهان بررسی آنها در مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل و ایالات متحده است. اولین شرط آن است که با آغاز آتش‌بس، سازمان ملل بار دیگر مسوولیت توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه را برعهده گیرد. از سوی دیگر صندوق کمک‌رسانی به غزه (با حمایت آمریکا و اسرائیل) از روند توزیع کمک‌های بشردوستانه کنار گذاشته شود.

حماس همچنین برای برقراری آتش‌بس با رژیم صهیونیستی، خواستار بازگشت ارتش متجاوز به مواضع پیش از فروپاشی آتش‌بس قبلی در ماه مارس (اسفند و فروردین گذشته) شده است.

نتانیاهو این خواسته‌ها را رد کرده است.

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد: تغییراتی که حماس خواهان اعمال آن در پیشنهاد قطری است، غیرقابل‌قبول است.

با این حال، نتانیاهو با دعوت قطر برای گفت‌وگوهای غیرمستقیم با حماس موافقت کرده است.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده که تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی روز یکشنبه راهی دوحه خواهد شد و گفت‌وگوها «بر اساس پیشنهاد قطری که اسرائیل با آن موافقت کرده» پیش خواهد رفت.

حماس روز جمعه اعلام کرد که پاسخ این گروه به پیشنهاد مطرح‌شده برای آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها «قابل‌توصیف به مثبت» است و این گروه آماده است تا گفت‌وگوهای اجرایی را آغاز کند.

بر اساس طرح فعلی، قرار است اسرائیل و حماس در جریان آتش‌بس ۶۰روزه، گفت‌وگوهای غیرمستقیمی برای دستیابی به توافقی بلندمدت جهت پایان دادن به جنگ انجام دهند.

آمریکا، قطر و مصر متعهد شده‌اند که در صورت نیاز به زمان بیشتر، آتش‌بس را فراتر از ۶۰ روز تمدید کنند.

حماس در حال فشار بر آمریکا برای ارائه تضمینی قوی‌تر است تا اسرائیل نتواند به‌طور یک‌جانبه و بدون توافق، پس از پایان مهلت ۶۰روزه، جنگ را از سر بگیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->