حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است

  • کد خبر: ۳۴۳۲۸۵
  • ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
یک رسانه صهیونیستی برای نخستین‌بار اعتراف کرد که ساختمان وزارت جنگ این رژیم، معروف به «کریاه» در تل‌آویو، در حمله موشکی اخیر جمهوری اسلامی ایران، به طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفته و آسیب دیده است.

به گزارش شهرآرانیوز در تحولی مهم و کم‌سابقه در فضای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، روزنامه «ممون» با انتشار گزارشی، برای نخستین‌بار اذعان کرد که یکی از حساس‌ترین مراکز نظامی و امنیتی رژیم اشغالگر، یعنی ساختمان «کریاه» محل استقرار وزارت جنگ اسرائیل در تل‌آویو، در جریان حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران، به‌طور مستقیم هدف قرار گرفته است.

این روزنامه ضمن اشاره به دقت بالای موشک‌های شلیک‌شده ایرانی، نوشت که اصابت مستقیم این موشک‌ها به طبقات فوقانی این ساختمان، موجب وارد شدن خسارات قابل توجهی شده است؛ هرچند مقامات رسمی اسرائیل تلاش کرده‌اند با اعمال سانسور شدید رسانه‌ای، ابعاد واقعی این حمله را پنهان نگه دارند.

گزارش مذکور همچنین حاکی از آن است که برخی منابع در ارتش اسرائیل، ناتوانی سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم در رهگیری این موشک‌ها را یک «شکست راهبردی» تلقی کرده‌اند؛ چرا که کریاه به‌عنوان مرکز فرماندهی ارتش، از مهم‌ترین اماکن امنیتی و نظامی در سرزمین‌های اشغالی به شمار می‌رود.

افشای این واقعیت در رسانه‌های رژیم صهیونیستی، در حالی صورت می‌گیرد که تا پیش از این، مقام‌های تل‌آویو از انتشار هرگونه اطلاعات درباره میزان خسارات و جزئیات حمله موشکی ایران جلوگیری کرده بودند.

رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهر‌ها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به طور عملی به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

در واکنش به این اقدامات، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از منافع ملی و امنیت مردم خود محفوظ می‌داند.

پس از آن رئیس‌جمهور آمریکا مدعی توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی شد. جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

در همین خصوص شورای عالی امنیت ملی در بیانیه‌ای تاکید کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه، آماده پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->