عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: بین رانندگان و مدیران تاکسی‌های اینترنتی رابطه کارگری و کارفرمایی برقرار نیست وزیر خارجه پاکستان در دیدار با عراقچی دیپلماسی را تنها راه عملی برای کاهش تنش دانست درخواست وزیر خارجه از اعضای شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی استاندار خراسان رضوی: امسال ازطریق آزمون استخدامی، ۱۵۰ نفر به کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها اضافه می‌شوند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد رسماً آغاز‌به‌کار کرد انتشار برای اولین بار | گفت‌وگو با سردار شهید حاجی زاده درباره مسیر پیشرفت صنعت موشکی ایران + فیلم خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب شدند | «میثم ظهوریان»، نماینده مردم مشهد، دبیر کمیسیون شد تدارک تظاهرات گسترده معترضان به سفر ترامپ، در انگلیس ضرورت احیای نگاه ملی برای تأمین نیاز‌های زائران مشهد قدردانی وزیر خارجه از سازمان همکاری شانگهای به دلیل حمایت از ایران سخنگوی وزارت امور خارجه: در هر روند دیپلماتیک مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران، چین می‌تواند نقش آفرینی سودمند داشته باشد موشن‌گرافی | این قصه قهرمان دارد و قهرمان این قصه #ایران است وزیر خارجه فرانسه: اگر توافق نشود، تروئیکای اروپا مکانیسم ماشه را فعال می‌کند وزیر کشور: همبستگی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن بود دروزی‌های سوریه چه کسانی هستند؟ رئیس جمهور: آنچه در جنگ ۱۲ روزه به دست آوردیم، بسیار ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی استعفا دادند عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس شانگهای دیدار کردند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) اظهارات مداخله جویانه نماینده آمریکا در امور سوریه درباره حزب‌الله و لبنان «ایران» در دستور کار نشست امروز وزیران خارجه اروپایی سخنگوی دولت در نشست خبری: دولت دنبال محدودسازی اینترنت نیست | مبادا آب به آسیاب دشمن بریزیم جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) با حکم رهبر انقلاب اسلامی، سه تن از فقهای شورای نگهبان ابقا شدند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین: کارم با او تمام نشده است نارضایتی ساکنان سویدا از حاکمان دمشق | مسئولیت‌ را برعهده بگیرید عارف: در وضعیت آتش بس هیچ اعتمادی به طرف مقابل نداریم | ضرورت پیش بینی‌های لازم برای ذخیره سازی و تولید کالا‌های اساسی
سرخط خبرها

برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است

  • کد خبر: ۳۴۳۳۴۲
  • ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است
وزیر امور خارجه گفت: ایران راه حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان اصلی فلسطین اعم از یهودی، مسیحی و مسلمان می‌داند و این یک راه حل غیرواقعی یا دور از دسترس نیست؛ کما اینکه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز از طریق همه‌پرسی و دموکراسی به ثبات رسید، نه با تقسیم آفریقای جنوبی به دو بخش سفید و سیاه.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی در نشست ناهار کاری «سران بریکس» در برزیل در سخنانی در خصوص موضوع فلسطین گفت: همه ما می‌دانیم مادام که مساله فلسطین به شیوه‌ای عادلانه حل و فصل نشود و حق تعیین سرنوشت آنها تامین نگردد و جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان متوقف نشود، ناامنی و تنش در منطقه ما پایان نخواهد یافت و صلح و ثبات ایجاد نخواهد شد.

وی افزود: راه حل دو دولتی که سال‌ها است تکرار می‌شود به جایی نرسیده و برای همه روشن است که رژیم اسرائیل خود بزرگترین مانع بر سر راه تحقق این امر است.

این دیپلمات عالی رتبه خاطرنشان کرد:، اما مهمتر اینکه وقتی صحبت از دولت فلسطینی می‌شود، مراد چیزی بیشتر از یک شهرداری نیست؛ یعنی دولتی بدون مرز مشخص و مورد احترام، بدون اقتدار و بدون هیچ اراده و حاکمیتی که لازمه یک دولت صاحب حاکمیتی است. لطفا واقع‌نگر باشیم. شرایط را ببینید.

وی تصریح کرد: ایران از ۸ دهه قبل اعتقاد داشت راه حل دو دولتی راه حلی واقعی نیست. نماینده ایران در سال ۱۹۴۸ در جریان تصویب قطعنامه تقسیم فلسطین، به آن رای منفی داد و گفت شما دارید صرفا آتش را زیر خاکستر پنهان می‌کنید.

عراقچی گفت: جمهوری اسلامی ایران راه حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان اصلی فلسطین اعم از یهودی، مسیحی و مسلمان می‌داند و این یک راه حل غیرواقعی یا دور از دسترس نیست؛ کما اینکه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز از طریق همه‌پرسی و دموکراسی به ثبات رسید و نه با تقسیم آفریقای جنوبی به دو بخش سفید و سیاه.

وزیر امور خارجه ادامه داد: تاریخ را ملاحظه کنید و همین تاریخ معاصر وقتی که رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی بر اثر مبارزه سیاهان سرنگون شد، کسی ایده دو دولت مجزای سیاهپوستان و سفید پوستان را توصیه نکرد، بلکه به سمت یک دولت دموکراتیک رفتند و همزیستی بین سیاهان و سفیدان در یک دولت دموکراتیک شکل گرفت و الان هم صلح را تامین کرده و هم سفیدان و هم سیاهان راضی هستند. به اعتقاد ما همین الگو باید در فلسطین هم تکرار شود. راه حل دو دولتی کارساز نخواهد کرد، همان طور که در گذشته کار نکرده است.

عراقچی تاکید کرد: به نظر ما راه حل باید تشکیل یک دولت واحد مردمسالار و دموکراتیک باشد که در آن ساکنان اصلی فلسطین اعم از یهودی، مسلمان و مسیحی در کنار هم با صلح زندگی کنند و این شیوه‌ای است که می‌شود عدالت را تامین کرد چراکه بدون عدالت مشکل فلسطین حل نخواهد شد و بدون حل مشکل فلسطین سایر مشکلات منطقه حل نخواهد شد.

وی افزود: به همین دلیل است که ایران نسبت به طرح ایده دو دولت در بیانیه پایانی سران بریکس اعلام تحفظ و تحفظ خودش را با ارسال یادداشتی ثبت می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->