شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری

  • کد خبر: ۳۴۳۶۶۷
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری
رئیس انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری خراسان ‌رضوی گفت: افزایش بی‌رویه تورهای غیرمجاز و ورود ارگان‌های غیرمرتبط به فرآیند سفر، باعث حذف راهنمایان حرفه‌ای از چرخه گردشگری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا عسگری در خصوص چالش‌های پیش روی راهنمایان گردشگری اظهار کرد: راهنمایان گردشگری در کشور ما با چالش‌های متعددی مواجه هستند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به تحریم‌های بین‌المللی که منجر به محدودیت‌های اقتصادی و سیاسی شده و گردشگری را تحت تأثیر قرار داده و ورود گردشگران خارجی را با مشکلاتی همراه ساخته است، اشاره کرد.

وی ناآرامی‌های منطقه‌ای و جنگ را دیگر چالش برشمرد و بیان کرد: با توجه به جنگ اخیر بین ایران و رژیم صهیونیستی و آتش‌بس کنونی، ناامنی‌های منطقه‌ای همچنان بر صنعت گردشگری سایه افکنده است.

عسگری به عدم مدیریت کارآمد در حوزه گردشگری اشاره و اظهار کرد: ضعف در مدیریت و برنامه‌ریزی، باعث شده گردشگری به جایگاه واقعی خود در اقتصاد کشور دست نیابد و از طرفی نبود زیرساخت‌های مناسب جاده‌ای، ریلی و هوایی مانع جدی در توسعه گردشگری است.

رئیس انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری خراسان ‌رضوی تصریح کرد: قوانین و مقررات سخت‌گیرانه و محدودیت‌های ویزا، ورود گردشگران خارجی را دشوار کرده و افزایش بی‌رویه تورهای غیرمجاز و ورود ارگان‌های غیرمرتبط به فرآیند سفر باعث حذف راهنمایان حرفه‌ای از چرخه گردشگری شده است.

وی در خصوص اهداف هیئت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری گفت: هیئت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری با هدف ارتقاء سطح حرفه‌ای و بهبود شرایط کاری اعضا، برنامه‌هایی دارد که شامل مواردی از جمله جذب حداکثری راهنمایان و تلاش برای عضویت بیشتر راهنمایان در انجمن و تقویت جایگاه این تشکل می‌شود.

عسگری ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی و تورهای اینفو (آموزشی) برای ارتقاء دانش و مهارت راهنمایان، تعامل با سایر تشکل‌های گردشگری در استان برای ایجاد هم‌افزایی، ایجاد کارگروه‌هایی در زمینه‌های آموزش، تربیت بدنی، روابط عمومی و ایجاد صندوقی برای پرداخت وام به اعضای انجمن با هدف بهبود شرایط معیشتی آن‌ها از دیگر برنامه‌ها است.

رئیس انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری خراسان ‌رضوی در خصوص برنامه‌های آموزشی انجمن افزود: انجمن راهنمایان گردشگری با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت اعضا، برنامه‌هایی از جمله برگزاری دوره‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف گردشگری، سازماندهی تورهای اینفو برای آشنایی راهنمایان با جاذبه‌های گردشگری جدید و روش‌های نوین راهنمایی را در دستور کار دارد.

وی با اشاره به مشکلات معیشتی و حرفه‌ای راهنمایان گفت: جامعه راهنمایان گردشگری دارای بالاترین نرخ بیکاری در میان تشکل‌های گردشگری است، به گونه‌ای که بسیاری از همکاران مجبور به ترک این شغل یا انتخاب آن به عنوان شغل سوم شده‌اند، همچنین افزایش بی‌رویه تورهای غیرمجاز و ورود ارگان‌های غیرمرتبط مانند شهرداری و فرهنگیان به فرایند سفر باعث حذف راهنمایان حرفه‌ای از چرخه گردشگری شده است.

رئیس انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری خراسان ‌رضوی اضافه کرد: رشد نرخ خدمات سفر باعث کاهش تقاضا و در نتیجه کاهش درآمد راهنمایان شده است.

وی تصریح کرد: انجمن راهنمایان گردشگری برای بهبود شرایط کاری و حرفه‌ای خود نیازمند حمایت بیشتر اداره کل میراث فرهنگی است در حالی که حمایت‌های وزارت میراث فرهنگی و اداره کل از انجمن و راهنمایان در حال حاضر نزدیک به صفر است، که امیدواریم با تغییر رویه شاهد حمایت‌های بیشتر شامل تسهیل در صدور مجوزها و کاهش بروکراسی اداری برای بهبود شرایط کاری راهنمایان، تقویت جایگاه حرفه‌ای راهنمایان در صنعت گردشگری و حمایت از حقوق حرفه‌ای آن‌ها باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->