موسسه گالوپ: بی‌اعتمادی به رسانه‌ها در آمریکا رکورد زد یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد ۶۳ شهید و ۲۲۷ زخمی طی ۲۴ ساعت گذشته در غزه پاریس: بازگشت تحریم‌ها پایان دیپلماسی با ایران نیست بهبود زنجیره ارتقای کیفیت نان کشور در کمیسیون اصل نود مجلس بررسی می‌شود ادعای رسانه صهیونیست: حماس با اصلاحات به طرح ترامپ پاسخ مثبت می دهد وزیر دفاع بلژیک: ۱۵ پهپاد ناشناس بر فراز یک پایگاه نظامی به پرواز درآمدند برخورد غیر انسانی وزیر صهیونیست با بازداشت شدگان کاروان صمود عراقچی در نامه‌ای به ۲ کشور آسیایی: در برابر تحریم‌های غرب مقاومت کنید تبادل اطلاعات بیشتر میان واشینگتن و کی یف برای حمله به عمق روسیه خوزستان با تلاش دیپلماتیک ایران و روسیه به بازار اوراسیا خواهد پیوست امام جمعه موقت تهران: اروپا بداند با مکانیسم ماشه هیچ غلطی نخواهد کرد تأکید ایران و روسیه بر بی‌اعتباری اقدام سه کشور اروپایی برای بازگشت قطعنامه‌های تحریم درگیری پلیس سوئیس با حامیان فلسطین در شهر ژنو آخرین گزارش‌ها از وضعیت بازداشت‌شدگان ناوگان جهانی پایداری توسط صهیونیست‌ها سیاست صادرات سلاح به اسرائیل از سوی هلند مورد بازنگری قرار می گیرد آیت‌الله علم‌الهدی: هرکسی سفره مردم را تنگ کند، خائن به خداست| سه مؤلفه کلیدی حفظ انسجام در کشور توقیف آخرین کشتی ناوگان الصمود در مسیر غزه (۱۱ مهر ۱۴۰۴) آمریکا به اقدام ناوگان الصمود واکنش نشان داد انفجار و آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه شورون کالیفرنیا (۱۱ مهر ۱۴۰۴) پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت همسر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۱۱ مهر ۱۴۰۴) پوتین: از آماده شدن برخی کشور‌ها برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای آگاه هستیم حماس: به زودی پاسخ طرح ترامپ را خواهیم داد چگونه کارگران ایتالیا کشورشان را برای غزه تعطیل کردند؟ حمله موشکی رژیم اسرائیل به اطراف دمشق فرانسه: آماده دفاع از مرزهای شرقی ناتو هستیم
سرخط خبرها

درخواست کمک اسرائیل از آمریکا برای مقابله با یمنی‌ها

  • کد خبر: ۳۴۴۲۵۷
  • ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
درخواست کمک اسرائیل از آمریکا برای مقابله با یمنی‌ها
منابع عبری فاش کردند که رژیم اسرائیل از واشنگتن خواسته است تا حملات خود علیه یمن را از سر بگیرد و به اسرائیل در مقابله با «حوثی‌ها» کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری عبری کان (Kan) گزارش داد که رژیم اسرائیل در اقدامی تحریک‌آمیز، از آمریکا درخواست کرده است تا حملات نظامی علیه یمن را از سر بگیرد و ائتلافی گسترده علیه این کشور تشکیل دهد.

این درخواست در جریان سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن و در آخرین روز حضور وی در آمریکا مطرح شده است.

بر اساس این گزارش، مقامات اسرائیلی به طرف آمریکایی گفته‌اند که ادامه حملات دریایی انصارالله «دیگر نمی‌تواند صرفاً یک مشکل اسرائیلی باقی بماند». تل‌آویو در این پیام خواستار حملات ترکیبی شدیدتر علیه اهداف یمن شده و افزوده است که این عملیات نباید تنها به حملات جنگنده‌های اسرائیلی محدود بماند، بلکه باید شامل ازسرگیری حملات هوایی آمریکا و تشکیل ائتلافی منطقه‌ای با مشارکت کشور‌های دیگر نیز باشد.

به گزارش کان، رژیم صهیونیستی به آمریکا گفته است که عملیات ارتش یمن در دریای سرخ و خلیج عدن تهدیدی برای منافع این رژیم است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که روز گذشته، آخرین روز سفر بنیامین نتانیاهو، به واشنگتن بود. شبکه کان اشاره‌ای به مسیر یا نهاد‌هایی که این پیام از طریق آنها به آمریکا منتقل شده، نکرده است.

ارتش یمن از نوامبر ۲۰۲۳ تاکنون، در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه، کشتی‌های مرتبط با این رژیم را هدف قرار داده و اعلام کرده است که این عملیات تا توقف کامل تهاجم و رفع محاصره غزه ادامه خواهد داشت.

رژیم اشغالگر اسرائیل در حالی از آمریکا درخواست مداخله نظامی کرده که توافق آتش‌بسی در ماه مه ۲۰۲۵ بین ارتش یمن و ایالات متحده برای دو ماه حملات به کشتی‌های تجاری را متوقف کرده بود. با این حال، تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه، این توافق را بی‌اثر کرده و یمن به عملیات دفاعی خود ادامه داده است. عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، بار‌ها تأکید کرده که عملیات ارتش یمن در دریای سرخ، خلیج عدن و دریای عرب، پاسخی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است و تا توقف کامل این تجاوزات ادامه خواهد یافت.

به نوشته وبسایت روزنامه تایمز اسرائیل، هنوز پاسخی از سوی آمریکا به این درخواست رژیم صهیونیستی گزارش نشده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->