ورزشکاران ایرلندی: پول ما را برای کشتن کودکان ایران و فلسطین ندهید جولانی وارد جمهوری آذربایجان شد سرلشکر موسوی: پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به ضوابط پدافند غیرعامل ضروری است معاون اول رئیس جمهور: انجام مذاکره با اقتدار، اولویت حاکمیت است نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین از ۳۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان، تسهیلات سازمان بسیج سازندگی برای منازل آسیب‌دیده در جنگ وزیر خارجه اسرائیل با وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار می‌کند رئیس‌جمهور ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیئت‌علمی دانشگاه‌­ها را ابلاغ کرد معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور: با تکیه بر اشتراکات، مهاجرهراسی را خنثی کنیم اسامی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان اعلام شد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنامه هسته‌ای را باقدرت دنبال می‌کنیم پارکینگ اربعین در مرز مهران مسقف و خورشیدی می‌شود افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است گزارشگر ویژه سازمان ملل: نتانیاهو باید بازداشت شود شیوه‌نامه جذب استعداد‌های برتر در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد آخرین آمار جنگ ۱۲ روزه تاکنون؛ ۹۴۳ شهید و ۸ نفر مفقود شده‌اند | ۵ زندانی اوین شهید شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارتش اشغالگر به هلاکت یک افسر در خان یونس اذعان کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۴۲۵۵
  • ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
ارتش اشغالگر به هلاکت یک افسر در خان یونس اذعان کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴)
سخنگوی ارتش اشغالگر خبر مرگ یک فرمانده تیم در واحد شناسایی تیپ گولانی، یک سروان، در جریان نبردی در جنوب نوار غزه را تایید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این اعتراف ارتش اشغالگر در حالی است که المیادین گزارش داد در انفجار یک ساختمان بمب‌گذاری شده در خان یونس، جنوب نوار غزه در بحبوحه درگیری‌های خشونت‌آمیز و فرود یک هلیکوپتر برای خارج کردن مجروحان، حداقل یک سرباز اسرائیلی کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

رسانه‌های عبری بار دیگر این رویداد را «دشوار» توصیف کردند.

به گزارش منابع فلسطینی و رسانه‌های عبری، عصر پنجشنبه در انفجار یک ساختمان بمب‌گذاری شده که نیرو‌های اشغالگر را در شهر خان یونس هدف قرار داده بود، حداقل یک سرباز اسرائیلی کشته و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

به گفته این منابع، پس از انفجار، بین مبارزان فلسطینی و نیرو‌های اشغالگر در مجاورت ساختمان بمب‌گذاری شده، درگیری‌های خشونت‌آمیزی رخ داد. طبق گزارش‌های رسیده از آنجا حادثه «سخت» توصیف شده است. گزارش‌های عبری تاکید کردند که یک بالگرد نظامی برای تخلیه سربازان زخمی در محل انفجار فرود آمد.

این عملیات‌ها در حالی انجام می‌شود که درگیری‌های میدانی در نوار غزه ادامه دارد، زیرا مقاومت فلسطین با تهاجم اسرائیل مقابله می‌کند و عملیات‌هایش منجر به تلفات در میان صفوف ارتش اشغالگر می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->