وزیر کشور پاکستان وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) تکذیب ورود عناصر مسلح به لبنان تحریم‌های جدید پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ بک) علیه ایران چیست؟ وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند جفری اپستین کیست؟ | دوست ترامپ و جاسوس موساد؟ پزشکیان: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم کره‌شمالی نسبت به اقدام نظامی علیه آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی هشدار داد سفیر چین در تهران از تمایل پکن برای ایجاد یک اقتصاد جهانی انعطاف‌پذیرتر با ایران خبرداد کدخدایی در نامه به گوترش: قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت را شجاعانه اجرا کنید آیت‌الله علم‌الهدی: ایران به‌عنوان «قبة‌الاسلام» باید محور نگاه رسانه‌ها و مردم باشد | استفاده از حس ملی‌گرایی برای تقویت هویت اسلامی بیکدلی از استاندار سیستان و بلوچستان برای تسهیل بازگشت مهاجران افغانستانی از طریق مرز میلک قدردانی کرد تصویب کلیات طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس سازمان ملل: روزانه ۱۱۲ کودک در غزه به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند لیبرمن: کابینه نتانیاهو در تمام زمینه‌ها شکست خورده است بررسی جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس | علیزاده رئیس ماند تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس| «عزیزی» به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد مقامات رژیم اسرائیل بار دیگر خواستار توقف جنگ غزه شدند تنگنای شدید مصر به علت طرح خطرناک رژیم اسرائیل برای غزه ادعای سئول: کره‌شمالی پشتیبانی نظامی از روسیه را افزایش می‌دهد دستور وزیر دفاع آمریکا برای توسعه فوری صنعت پهپادی این کشور افشاگری یک نماینده مجلس درباره پشت پرده حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای و پاسخ ایران + فیلم اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس برای اجلاسیه دوم مشخص شدند | شهریاری رئیس شد تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون عمران مجلس | رضایی کوچی رئیس کمیسیون ماند تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها | «جوکار» به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد پزشکیان: توانمندی‌های نیرو‌های مسلح و انسجام ملی عوامل اصلی پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بودند هدف اسرائیل و آمریکا از کوچاندن ساکنان غزه به اردوگاه‌هایی در شرق رفح چیست؟
سرخط خبرها

انتقاد نماینده مجلس از کُندبودن ارائه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به مردم

  • کد خبر: ۳۴۴۶۴۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
انتقاد نماینده مجلس از کُندبودن ارائه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به مردم
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، از روند کند ارائه تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، مسکن و اشتغال انتقاد کرد و گفت: رئیس‌جمهور باید جهت ابلاغ دستورالعمل سریع و بموقع به بانک مرکزی، به این موضوع ورود کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا نثاری در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، گفت: حتما درس مکتب عاشورا، ایستادگی در مقابل ظلم و ستم و عدالت‌طلبی و اقتدار است.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، در ادامه شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان و تعداد زیادی از هموطنان بی‌گناه و مظلوم که در حملات وحشیانه رژیم صیونیستی به خاک پاک کشورمان شهید شدند را تبریک و تسلیت گفت و افزود: در این میان شهرستان نهاوند هم میزبان ۸ شهید والامقام بود که مثل دوران دفاع مقدس همچنان این مردم ولایتمدار در صحنه بودند، هستند و انشالله خواهند بود. به خانواده این شهیدان والامقام هم عرض تبریک و تسلیت دارم.

وی تصریح کرد: از ملت بزرگ ایران در پشتیبانی قاطع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری و حمایت مستمر از تمامیت ارضی کشورمان تشکر و قدردانی می‌کنم. همچنین از نیرو‌های مسلح و جان برکف جمهوری اسلامی ایران، ارتش قهرمان، سپاه سرافراز و فراجای مقتدر و وزراء محترم دولت علی‌الخصوص وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی، سازمان اورژانس، هلال احمر و دستگاه‌های خدمت رسان که در برقراری خدمات پس از آسیب‌های وارده در میدان بودند کمال تشکر و قدردانی داریم.

نثاری اظهار کرد: از تفویض اختیار رییس جمهور به استانداران هم تشکر می‌کنم و امیدواریم که این موضوع و افزایش اختیار استانداران منجر به توجه و توسعه مناطق محروم و کمتر توسعه در استان‌ها شود.

وی یادآور شد: در بعضی از موضوعات امنیتی، اطلاعاتی و تجهیزاتی می‌بایست با رعایت اصول گذشته، ضوابط و دستورالعمل‌های منطبق با ارتقاء و امنیت کشور و مردم این سرزمین را تدوین و به اجرا گذاریم.

نثاری بیان کرد: در این شرایط همبستگی و انسجام ملی مهمترین موضوع بوده و البته دولت محترم، مجلس و قوه قضاییه باید با هماهنگی بیشتر و در سایه تدابیر رهبری معظم انقلاب اسلامی در ارائه خدمت به مردم عزیز اهتمام بیشتری ورزند.

وی خطاب به رییس جمهور، افزود: امروز باید بیشتر از هر زمان دیگری کمر همت به حل مشکلات این کشور بست، ارائه تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، مسکن و اشتغال همچنان با کُندی یا آهنگ بسیار ضعیف در حال انجام است. ورود جنابعالی به این موضوع و دستورالعمل سریع و به موقع به بانک مرکزی در این موضوع مورد انتظار بنده و همه نمایندگان است. همچنین تعریف پروژه‌های اشتغالزا بر اساس ظرفیت‌های موجود کشور از جنابعالی انتظار می‌رود.

نثاری گفت: تاکید می‌کنم در شهرستان نهاوند توجه به پروژه‌های زیرساختی از جمله تکمیل و چهارخطه کردن محور نهاوند-فیروزان-سه راه کنگاور، ادامه ساخت سد گرین، راه آهن آنتنی شهر نهاوند که متاسفانه ردیف اعتباری آن با پروژه ملایر-کرمانشاه یکی بوده و به آن در سالیان گذشته اعتبار داده نشده و این مطالبه جدی مردم شریف شهرستان نهاوند است.

وی افزود: پل روگذر راه آهن ابتدای شهر فیروزان که قول شروع عملیات این پروژه در سال جاری توسط وزارت راه و شهرسازی و شرکت زیرساخت داده شد و باید به زودی به اجرا برسد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، خطاب به رییس جمهور، تاکید کرد: حتما جنابعالی استحضار دارید شهرستان نهاوند قطب کشاورزی استان همدان است و توجه حضرتعالی و وزارت جهادکشاورزی به تکمیل پروژه کارخانه قند و شکر مهرگان نهاوند که با قول مساعدتان در ردیف قرار گرفت ولی متاسفانه تا این لحظه اتفاقی نیفتاده است مورد انتظار بنده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در ادامه خطاب به رییس جمهور، افزود: تکمیل پروژه‌های گلخانه، کانال‌های کشاورزی شهرستان نهاوند و ارتقاء کمی و کیفی خدمت رسانی به کشاورزان عزیز از جنابعالی انتظار می‌رود که تقاضا داریم در این زمینه مساعدت لازم را داشته باشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->