نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و بحرین توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره ثبت‌نام از دانش‌آموزان اتباع غیرمجاز در مدارس بیکدلی: در تلاش هستیم بخشی از کالا‌هایی را که پیش‌تر از مناطق دیگر وارد می‌کردیم، از افغانستان وارد کنیم خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان (دوم آبان ۱۴۰۴) توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد
سرخط خبرها

جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد

  • کد خبر: ۳۴۴۶۵۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد
رئیس روابط خارجی جبهه مقاومت ملی ادعا کرد که گزارش‌های موثقی از حضور چین در پایگاه هوایی بگرام وجود دارد و طالبان را به تسهیل مداخله خارجی در افغانستان متهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌میثم نظری، رئیس روابط خارجی جبهه مقاومت ملی، در یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس، طالبان را به ایفای نقش نیابتی برای کشور‌های خارجی و همکاری با شبکه‌های تروریستی منطقه‌ای و جهانی متهم کرد.

وی اظهار داشت که طالبان برخلاف ادعای خود مبنی بر مخالفت با حضور نیرو‌های خارجی، «همواره زمینه‌ساز اشغال افغانستان بوده است.»

نظری با انتقاد شدید از عملکرد طالبان، افزود که این گروه نه برای استقلال و حاکمیت ملی افغانستان، بلکه برای «ایدئولوژی افراطی و منافع شخصی خود با سوءاستفاده از مردم و منابع کشور» جنگیده است.

او هشدار داد که «بهره‌برداری از سرزمین، دارایی‌ها و منابع افغانستان توسط هر نهاد خارجی بدون رضایت مردم این کشور غیرقابل قبول است و تحمل نخواهد شد.»

ادعای حضور چین در پایگاه هوایی بگرام که در دوران حضور ایالات متحده به یک مرکز استراتژیک نظامی تبدیل شده بود، پیش‌تر نیز توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، مطرح شده است. ترامپ هفته گذشته بار دیگر مدعی شد که این پایگاه استراتژیک در شمال کابل تحت کنترل چین قرار دارد.

با این حال، طالبان این ادعا‌ها را رد کرده است. ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی این گروه، سال گذشته اظهار داشت: «افغانستان مستقل است و خاک خود را در اختیار هیچ کشوری قرار نمی‌دهیم. بگرام در اختیار نیرو‌های خود ماست، نه چین.»

در همین حال، سایت خبری bne IntelliNews به نقل از روزنامه تلگراف گزارش داد که چین هم‌اکنون پایگاه نظامی سابق ایالات متحده در بگرام را اداره می‌کند.

این ادعا با واکنش زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین ایالات متحده برای افغانستان، مواجه شد که روز شنبه این گزارش‌ها را «نادرست» خواند.

پایگاه هوایی بگرام، که در دهه ۱۹۵۰ توسط اتحاد جماهیر شوروی ساخته شد در دوران حضور ایالات متحده به‌طور گسترده توسعه یافت. این پایگاه با دو باند پرواز، ده‌ها آشیانه و امکانات لازم برای استقرار هزاران نیروی نظامی، یکی از مهم‌ترین تأسیسات نظامی در منطقه محسوب می‌شود.

یک مقام سابق ناتو به تازگی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رویترز اظهار داشت: «بگرام یک دارایی استراتژیک است و استفاده از آن توسط هر قدرت خارجی پیامد‌های گسترده‌ای برای منطقه خواهد داشت.»

منبع: جمهور

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->