سخنگوی سازمان ملل: ۸۵ حمله شهرک نشینان اسرائیلی به کرانه باختری از آغاز برداشت زیتون مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اگر نفوذ نبود، شاید بسیاری از عزیزان خود را از دست نمی‌دادیم

  • کد خبر: ۳۴۴۶۶۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اگر نفوذ نبود، شاید بسیاری از عزیزان خود را از دست نمی‌دادیم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه اگر نفوذ نبود، شاید بسیاری از عزیزان خود را از دست نمی‌دادیم، گفت: باید شیوه‌های حفاظتی و امنیتی مجدد مطالعه و ساده انگاری در بسیاری از موارد باید برچیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سالار ولایتمدار نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در جلسه یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ صحن مجلس در نطق میان دستور خود با اشاره به ۱۲ روز استقامت، دفاع مقدس، همبستگی ملی، رشادت نیرو‌های مسلح و غرش قدرت موشکی سپاه سرافراز گفت: بار دیگر دنیا ذات تروریست و متجاوز رژیم صهیونیستی را آشکارا دید. تجاوزی که تمام قوانین و سازمان‌های بین المللی را به سخره گرفت و به کشوری که سال‌ها جزو NPT بوده و طی دو دهه بالاترین سطح بازرسی آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای داشته و در حال مذاکره بود، تجاوز کرد.

وی ادامه داد: این ۱۲ روز بار دیگر نشان داد که تنها راه حفظ و اعتلای ایران، راه و مسیر مقاومت است. موشک‌های ما چنان بلایی سر رژیم صهیونیستی آورد و دست به دامن آمریکایی شدند که از ابتدا به دنبال ضربه زدن به کشورمان بود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: پدافند به اصطلاح افسانه‌ای آنها، جهانیان را به خنده واداشت و تصاویر خودزنی گنبد آهنین آبرویی برای آنها نگذاشت. اگرچه پاسخ‌های مقتدرانه ما درسی به آنها داد، اما دشمن آرام نمی‌نشیند؛ زخم فراوان خورده و به اهدافش نرسیده است. اما تردیدش برطرف نشده است.

ولایتمدار اظهار کرد: اگر نفوذ نبود، شاید بسیاری از عزیزان خود را از دست نمی‌دادیم؛ باید شیوه‌های حفاظتی و امنیتی مجدد مطالعه شود. ساده انگاری در بسیاری از موارد باید برچیده شود. مراقبت‌ها باید دوچندان شود و الگوی رابطه نظام جمهوری اسلامی با نظام جهانی مجدد تهیه و اصلاح شود.

وی ادامه داد: این اقدام دشمن خلاف تمام انتظارات و پیش بینی‌ها بود. این اقدام دشمنان سطح همبستگی ملی به بالاترین سطح رساند. چون در راس تمامی موارد دیده بانی دلیر و حکیم و قوای مسلح هشیار و شجاع، دولت همراه و مردمی با اراده پولادین وجود داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ما امروزبه دوره نوینی از حیات سیاسی و بین‌المللی خویش وارد شدیم. ما امروز به قله نزدیک‌تر شده‌ایم. امروز مردم و آزادگان جهان روی ما حساب دیگری باز می‌کنند. امروز دشمن نشان داد که همیشه دشمن است. امروز رابطه حقیقی میان مردم و امام امت، شأن خادمی مسئولان و دستگاه‌ها پررنگ‌تر و برجسته‌تر از دیروز است؛ لذا وحدت، هشیاری و تقویت ایمان و امید، اتکای به دورن، توکل به خدای متعال، حرکت همه جانبه به سوی تعالی و پیشرفت همان تحقق وعده‌های حق تعالی است.

ولایتمدار خطاب به کشور‌های منطقه با تاکید بر اینکه منطقه برای صاحبانش است، گفت: آن را به بیگانگان هبه نکنید که دانا هیچگاه بر روی آب بنا نخواهد ساخت؛ توصیه می‌کنم که سرمایه اصلی را با بازنده‌ها تاخت نزنند. امروز اراده ملت‌ها در تصمیمات دولت‌ها انعکاس ندارد؛ این ضد دمکراسی و حقوق بشر است.

وی همچنین خطاب به نمایندگان مجلس تاکید کرد: در حال حاضر که رهبری حکیم نقش خود را به خوبی ایفا کرده است و مردم رشد و استواری خود را نشان دادند و مانند همیشه از امتحان سربلند بیرون آمدند و سپاه و نیرو‌های مسلح جایگاه و قدرت ما ارتقا بخشید؛ ما نیز به وظیفه خطیر خود عمل کرده تا بتوانیم مردم را در ادامه راه یاری کنیم.

این نماینده مجلس افزود: دولت باید نفوذی‌ها و عناصر نامطلوب را شناسایی و وطن فروشان را از دولت اخراج کند؛ باید ناترازی‌ها در انرژی را جبران و مدیریت کند. دولت همچنین باید نسبت به اقشار وفادار به کشور همچون بازنشستگان و فرهنگیان و کارگران ویژه نگاه کند؛ باید دهک‌ها دقیق تعریف شوند و اصلاحات لازم در خصوص دهک بندی‌ها صورت گیرد.

ولایتمدار خطاب به دستگاه قضا نیز عنوان کرد: باید با اجرای عدالت علوی، ترحم بر پلنگ تیزدندان را خاتمه داد؛ زخم دل مردم شریف را التیام داد. سزای وطن فروشان را در ملاعام به نمایش بگذارد تا اثر بازدارنگی داشته باشد.

وی در پایان گفت: احدی در این مملکت حق ندارد بر نهضت جهانی و رستاخیر نجات بخشی امام که فرمودند هرچه فریاد دارید برسر آمریکا بکشید که شاه بیت آن شعار مرگ بر آمریکاست، خللی وارد کند؛ مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر رئیس جمهور و دولتمردان آمریکا؛ یعنی مرگ بر قاتلان حاج قاسم؛ یعنی بر کودک کشان عالم در غزه و لبنان و جای جای عالم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->